Nieuw

‘Angry men ripe for radicalization’: EU prisons are ‘breeding grounds’ for terrorists –report

European prisons have become ‘breeding grounds’ for extremist movements, a report by a UK think tank said, adding that in jails, jihadists are able to find plenty of “angry young men” who are “ripe” for radicalization.

The report titled “Criminal Pasts, Terrorist Futures: European Jihadists and the New Crime-Terror Nexus” by London-based International Centre for the Study of Radicalisation and Political Violence (ICSR) was released on Tuesday.

The authors of the report said they made a database containing the profiles of “79 recent European jihadists with criminal pasts.”

RT >>

Doe mee met 7.627 andere volgers

About Fubar (5074 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘Angry men ripe for radicalization’: EU prisons are ‘breeding grounds’ for terrorists –report

  1. Tja, angry men, islamieten. Het overgrote deel van moslims is angry, dat is inherent aan dat haat geloof. Lees het boek, zie de zwakzinnigen de sharia implementeren en voila, gegarandeerd boos! Mijn vermoeden is dat dit expres zo is gedaan om verspreiding te stimuleren. Het klopt ook dat het het geloof van de vrede is. Alleen begrijpt de gemiddelde westerling niet wat er wordt bedoeld. Terwijl wij toch ook peacemakers hebben en die over niet al te lange tijd hopenlijk tegen hen inzetten 😀

    Like

  2. Een nogal vulgair nieuwtje op deze donderdagmorgen. Een asielzoeker heeft in de oogballen van een man gestoken en zijn oren en oogleden afgesneden nadat hij zijn lippen eraf beet. Dit gebeurde vorige week vrijdag in het Duitse plaatsje Schlüchtern, vlakbij Frankfurt.
    https://www.powned.tv/artikel/asielzoeker-mishandelt-man-op-gruwelijke-mani

    http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/553207/germany-asylum-seeker-violence-stabbing

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: