Nieuw

Terugkijken: Undercover in Nederland, illegale polygame huwelijken

Het programma laat duidelijk zien dat mohammedanen hun eigen rechtssysteem hoger achten dan het Nederlandse en niet van zins zijn om zich aan onze regels en wetten te houden. En dat ze er aan alle kanten op los liegen als ze daarmee geconfronteerd worden. Lodewijk Asscher krijgt als minister van integratie dan ook volledig onterecht een salaris uitgekeerd. Zijn functie is niet meer dan een slap excuus om deze nutteloze made van een inkomen te voorzien.

Het is overigens al jaren bekend dat er polygame huwelijken gesloten worden in Nederlandse moskeeën. De Haagse haatsjeik Fawaz Jneid, bekend van de oproepen tot moord op Theo van Gogh en Hirsi Ali

“O God, bezorg Van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet.” En: “O God, verblind het zicht van Ayaan Hirsi Ali zoals u haar hart hebt verblind, O God verblind haar zicht, O God bezorg haar hersenen een kanker. O God, bezorg haar een tongkanker.”

sloot tientallen van deze huwelijken en kreeg daar in 2014 een boete van 1200 euro voor. De Haagse As-Soenah moskee die deze illegale praktijken tot 2012 faciliteerde mag gewoon openblijven en levert al jaren de shariamilities van Von Aartsen om ook op straat het parallelle rechtssysteem te benadrukken.

“Undercover” terugkijken kan via SBS-6 door op de foto hieronder te klikken.

Het is natuurlijk schandalig dat dit gebeurt, maar het is nog vele malen schandaliger dat Nederland dit laat gebeuren. Alle moskeeën zouden al lang gecontroleerd moeten zijn, en wel blijvend. Dag in dag uit, 24/7. Alle moskeeën zijn gemodelleerd naar de eerste moskee die Mohammed bouwde en zijn naast religieuze ontmoetingsplek ook wapenopslag, shariarechtbank en jihadcommandocentrum. Van dat laatste is bijvoorbeeld de Al-Fourkaan moskee in Eindhoven een goed voorbeeld, waar onder andere drie van de latere 9-11 kapers samenspanden. Net als de As-Soenah moskee laat de Nederlandse overheid ook dit jihadbroeinest ongemoeid.

Omdat deze parallelle wereld zich grotendeels in het verborgene afspeelt, mag je er van uit gaan dat onderstaande cijfers slechts het topje van de ijsberg zijn.

Polygamy: Europe’s Hidden Statistic https://www.gatestoneinstitute.org/8199/polygamy-europe

Sinds 2009 wordt polygamie van Arabische immigranten in Duitsland niet meer bestraft. Zo heeft waarschijnlijk zo’n 30% van de Arabische mannen in immigrantenwijk Berlijn-Neukölln twee of meer vrouwen. http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6462

20% Oostenrijkse asieljihadisten heeft twee vrouwen, strijken 3000 euries uitkeringsjihad op https://fubar.mobi/2016/02/04/20-oostenrijkse-asieljihadisten-heeft-twee-vrouwen-strijken-3000-euries-uitkeringsjihad-op/

IMMIGRANTS with many wives will actually get extra benefits under reforms to Britain’s welfare system http://www.express.co.uk/news/uk/637436/Migrants-more-one-wife-extra-benefits-reforms

Hoe een ‘vluchteling’ ongehinderd zijn polygamie voort kan zetten (duits):

In Duitsland mag een politieke vluchteling een door de staat erkende tweede vrouw, die ook een sociale uitkering krijgt, hebben. https://ejbron.wordpress.com/2015/11/01/vluchtelingen-met-twee-vrouwen-in-duitsland-beide-kunnen-een-sociale-uitkering-krijgen/

‘Muslim men in UK having 20 KIDS with multiple wives’ and it’s legal under Sharia law http://www.express.co.uk/news/uk/614314/Sharia-law-courts-Britain-Islam-marriage?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term=traffic.outbrain&utm_content=traffic.outbrain&utm_campaign=traffic.outbrain

There are as many as 20,000 polygamous Muslim marriages in Britain http://www.dailymail.co.uk/news/article-2757559/Woman-dropped-Cambridge-PhD-enter-polygamous-marriage-Muslim-businessman-two-wives.html

Frankrijk overigens ook 20.000:

« le nombre de familles polygames serait compris en France entre 16.000 et 20.000. Adultes et enfants compris, cela signifie que 180.000 personnes vivent chez nous en situation polygamique. »
.
.
Ook in België worden polygame huwelijken wel geregistreerd en dus feitelijk gedoogd. https://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10615
.
.
Ook Frankrijk financiert uitgebreid de demografische jihad http://galliawatch.blogspot.nl/2013/05/welfare-extended-to-immigrants.html

En Lodewijk Asscher, die geen minister is van integratie maar van islamisering, financiert polygame kindhuwelijken. Met de uitkeringen die die naar Marokko overmaakt, maakt die ook geld over naar polygame kindhuwelijken:

01

Hier de link naar die nieuwsuur reportage.

0.39: We zijn getrouwd toen ik 15 was en hij overleed toen ik 17 was. Pardon?! Dat is toch geen legaal huwelijk hier????
WTF.
Geboorte-jihad en niks anders, dat is het.

01

Collaborerend socialistisch glijmiddel Lodewijk Asscher zou berecht moeten worden in Nederland en zijn politieke rechten zouden hem ontnomen dienen te worden.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Terugkijken: Undercover in Nederland, illegale polygame huwelijken

 1. Rosa Luxemburg // oktober 10, 2016 om 19:01 //

  De sociaal fascisten van de Pvda, GL en D66 zijn hier schuldig aan, alles voor de moslimstem.
  En nu steken de aanhangers van het ubermenschengeloof de sociaal fascisten van de Pvda een mes in de rug.
  Het kan verkeren.

  Liked by 2 people

 2. Ha, je was me voor @rs

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben niet gecharmeerd van de term “useless eaters” – vanwege de veelal onterechte toepassingen – maar hier gaat deze term beslist op.

  Liked by 1 persoon

 4. “O God, bezorg Van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet.” En: “O God, verblind het zicht van Ayaan Hirsi Ali zoals u haar hart hebt verblind, O God verblind haar zicht, O God bezorg haar hersenen een kanker. O God, bezorg haar een tongkanker.”

  Samen gevat:
  “O God, laat ze het Allah virus krijgen”!
  “Het Allah virus”:
  – een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. √
  – tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet. √
  – verblind.√
  – hersen-kanker.√
  – tongkanker.√
  en zeer besmettelijk!

  Komt zo’n iemand bij de dokter;
  Sorry voor uw kwalen hebben we geen verband,
  een boerka, een verband wat het hele lijf bedekt.

  Liked by 2 people

 5. Moslims die moslim kinderen neuken kan hoogstens als cultuur worden gezien. Vermakelijk en antropologisch interessant om te zien, net als dieren, maar verder niet heel erg interessant. Het zijn immers geen mensen met mensenrechten! Dat willen en geloven zij zelf ook niet!
  Wat wel verwerpelijk is, is dat zij tussen ons leven. Met het uiterlijk van mensen. En zelfs mensenrechten claimen. Zij horen in hun natuurlijke omgeving te leven, zonder te worden geconfronteerd met rechten die hen in verwarring brengen.
  Niemand wordt hier gelukkig van. Wij niet, zij niet. Een moslim kind dat wordt verkracht in haar natuurlijke omgeving waar elke moslim kind wordt verkracht, kan daar zelfs (religieuze) inspiratie van krijgen. Het is immers allah die haar (kennelijk) wil verkrachten!
  Het zijn geen mensen, laten we elkaar niet gek maken met empathie die op hen niet van toepassing is.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 11, 2016 om 01:53 //

  Een welgemeend compliment is hier op zijn plaats, dit artikel ontstijgt het ‘stukjes schrijven’ en valt onder de noemer onderzoeksjournalistiek en is zo goed dat ‘échte’ onderzoeksjournalisten er een punt aan kunnen zuigen.
  Bravo !

  Liked by 1 persoon

 7. Soms is een archiefje wel handig, Tijl:

  https://fubar.mobi/category/islam-en-polygamie/

  Moest het wel allemaal eerst weer opnieuw lezen, én je moet het natuurlijk eerst bijgehouden en opgeslagen hebben.

  Like

 8. trebor2110 // oktober 11, 2016 om 08:56 //

  Ik snap al die ophef niet een huwelijk voor een moskee is toch niet rechtsgeldig en het is toch niet voor het eggie , dat komt toch niet in het gemeente archief , dus eigenlijk is het niet gebeurt alleen dan voor de moskee .

  Like

 9. Een woning in Holland kopen? Hoeveel zal het nog waard zijn als ik islamitische buren krijg? Hypotheek? Bedankt. Een dikke schuld kan ik aan overhouden.

  Like

 10. trebor,

  Rechtsgeldig of niet, als een NL rechter terugverwijst naar een sharia-rechtbank, dan wordt het dus feitelijk erkend:

  Like

 11. rs // oktober 10, 2016 om 19:13
  en in ene is daar een fatwa
  ———–

  Op die fatwa reageerde ik (eerder dan het roze msm blogje GS er een stukje aan wijdde):

  En als gevolg van mijn tweet verwijderde El-Forkani de zijne. Ghehe. Shut those bastards up, and expose them !

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Duitse school verbiedt kerstmis – Fenixx.org
 2. Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten | E.J. Bron
 3. Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: