Nieuw

‘Kerstmis’ verboden in Noorwegen

Een schooljuffie in Noorwegen met geïslamiseerd policorbloed in der aderen en dhimmiepoliepjes in plaats van hersencellen in der hoofd, heeft de ouders van een school gevraagd om een ander woord te gebruiken voor Kerstmis, want de overgevoelige moslimbroedsels zouden zich anders wel eens buitengesloten kunnen voelen.

The reason is that parents at a meeting in September were advised not to use the word Christmas in connection with a Christmas lunch they asked to arrange in December.

Instead the parents were told it could be named Winter lunch or December lunch. The explanation? The word “Christmas” could hurt children who do not celebrate Christmas.

Speisa >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Kerstmis’ verboden in Noorwegen

  1. Het woord Mohammed doet bij mij de haren rijzen, maar daar heeft niemand het over. Net als die idiote baarden, kopvodden, luierbroeken, petjes enz.
    Allemaal uitingen van de religie van de dood.

    Like

  2. Helemaal ”van de pot gepleurd” dat stomme mokkel.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: