Nieuw

Hilllary’s woordvoerder tegen Donald Trump: “Go fuck yourself”

jesse-lehrich-go-fuck-yourself

Hillary Clinton’s woordvoerder van buitenlands beleid  Jesse Lehrich ligt onder vuur nadat hij op zeer ruwe wijze zijn ongenoegen op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump had geuit.

In zijn Tweetbericht richt Lerich  zich tot de bewering van Donald Trump dat de islamitische soldaat Humayun Khan, die overleed toen hij vocht voor de US in de oorlog in Irak, in leven zou zijn geweest als Trump president was geweest.

“Go fuck yourself”, schrijft de woordvoerder aan Trump.

Jesse Lehrich kwam er echter blijkbaar snel achter dat dit niet zo slim was en schreef na minder dan een half uur een nieuwe post waarin hij zich verontschuldigde.

“Ik wil mijn excuses aanbieden voor het duidelijk ongepast taalgebruik in deze persoonlijke tweet. Sorry, iedereen”, schreef hij.

Bron:

http://heavy.com/news/2016/10/hillary-clinton-spokesman-jesse-lehrich-tells-donald-trump-to-go-fuck-yourself-humayun-khan-who-is-foreign-policy-twitter/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: