Nieuw

De Pegida demonstratie in beeld

 

 

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on De Pegida demonstratie in beeld

 1. Dat was wel weer dringen daar om een plekje te bemachtigen.
  Mensen zijn het zat om steeds maar weer op een achteraf veldje in de modder te staan.

  Rond 13.30 uur verzamelden ongeveer 45 demonstranten van Pegida zich op het Koekamp om te demonstreren tegen het asielbeleid in Nederland.
  http://nieuwsopbeeld.nl/2016/10/09/politie-houdt-vier-activisten-aan-tijdens-pegida-demonstratie-den-haag/

  Like

 2. Pegida is morsdood en voor hun begrafenis moesten ze kennelijk een paar crisisacteurs met een huurkano inhuren om er nog iets feestelijks van te maken. Ik moest meer denken aan kinderen die op het schoolplein staan te schreeuwen dat ze Bolletje willen dan aan een volwassen politieke beweging.

  Like

 3. Willemientje // oktober 10, 2016 om 09:17 //

  Ze staan er wel, iedere keer, het is een protest beweging, en rechts Nederland is niet zo van het protesteren, Links krijgt veel meer volk op de been, wat ik zo gek vind die weinige mensen komen voor een groot deel uit alle hoeken en gaten van het land, terwijl mensen uit de regio Den haag het lopend of met de fiets af kunnen schitteren door afwezigheid, het zijn geen opgevers, de mensen van Pegida, maar als je als beweging zo tegengewerkt wordt, en zo als een Nazi gebeuren wordt weggezet schrikt het veel mensen af, de baas zal je maar op de foto’s zien staan, grote kans dat je problemen krijgt op je werk, plus die etters van antifa die altijd herrie proberen te schoppen, veel mensen durven gewoonweg niet, heel jammer

  Like

 4. Duchesne // oktober 10, 2016 om 10:34 //

  Het is triest dat zo weinig mensen de straat op gaan. Je kan de lage opkomst verschillend uitleggen, maar ik kies ervoor om te stellen dat het vertrouwen in zowel stembusgang als referendum als demonstratie als middelen om je stem te laten horen zijn gestorven door de manier waarop de politiek met deze zaken is omgegaan.
  Als er in de toekomst een politicus zegt dat mensen niet meer betrokken zijn bij besluitvorming dan heeft dat een reden.
  We zijn van een land met een partijenstelsel gegaan naar een directie met een zetelroulatie systeem.
  Er is geen links meer of rechts, er is gewoon een onderonsje.
  Het is de schuld van zowel links als rechts als het midden en wat er verder nog bestaat, men heeft de aftakeling van een rechtssysteem bewust laten gebeuren, omdat het iedereen in Den Haag tot voordeel strekte.
  De moord op Fortuyn en de wijziging van de kieswet die volgde na de opkomst van Lijst Fortuyn waren de laatste spiijkers in de symbolische kist van vrijheid en democratie. Hiervoor zijn dus al die mensen gestorven, al dan niet gedwongen tot dat sterven. Want wat vaak word vergeten is dat de gemiddelde soldaat van eender welk leger geen keus had, hij moest vechten, de cel of de galg waren het alternatief. Bij iedere herdenking op 4 mei zie je die leugens weer, gestorven voor onze vrijheid, alsof die jongens een keuze hadden. Ze werden gedwongen, bij alle legers. Vrijwilligers waren lui die al gedwongen in het leger zaten of die zichzelf haden aangemeld omdat ze anders later toch moesten opdraven.
  Verzwegen stukjes geschiedenis, net als de 5 miljoen Duitstalige burgers die tussen 1945 en 1947 werden afgemaakt in vooral de oostelijke landen zoals Tsjeche en Hongarije, Polen en Bulgarije. Het plaatje dient mooi te zijn voor de gesxhiedenis boekjes, dus worden dingen veranderd of verzwegen.
  Idem met politiek, met hulp van de pers is er geen commentaar meer, worden er geen vragen meer gesteld en verklaringen van ministers en andere lieden worden als feit gepresenteerd.

  We staan op het punt de rekening voor alle leugens te gaan betalen, vele burgers betalen die rekeing individueel al, de bejaarden die door noord Afrikanen worden afgetuigd of blind geslagen, de vrouwen die reeds zijn aangerand of verkracht, of gewoon vermoord.
  Bij iedere golf met “vluchtelingen” sterven er hier mensen, onze mensen.

  Met iedere sociale beleidswijzing sterven er hier mensen, omdat het geld opleverd. Tijdens de herboordelingsrondes bij de sociale zekerheid en volksverzekeringen vallen doden.
  In 2005/2006 is voor mensen met een WAO diein het buitenland woonden de uitbetaling van het verzekeringsgeld gewoon gestopt, eenzijdig, door een nieuwe maatregel. Dat heeft geleid tot zeer schrijnende situaties, tot zelfdoding en tot het sterven omdat wil tot leven door wanhoop werd overboden, omdat deze laatste tegenslag de druppel was. Na een jaar werd door de rechtbank bepaald dat de maatregel onwettig was, en iedereen moest met terugwerkende kracht worden betaald. Behalve de doden natuurlijk.
  Daarna zijn bij de herkeuring een massa mensen miraculeus genezen, vaak de mensen die zo ziek waren dat ze niet de energie nog de kracht hadden zich tegen deze afschrijving te verdedigen. Toen zijn juist de zwakkeren gepakt, wie googled zal verhalen vinden van ouders wiens kind niet meer wilde leven omdat er zo denigrerend en vernederend met hun werd omgegaan. Ministers die doen voorkomen dat arbeidsongeschikten profiteurs zijn van de samenleving teriwjl Arbeidsongeschiktheid gewoon een verzekering is waar iedereen premie voor betaald heeft, net als WW. Ministers die zichzelf rijk stelen en anderen dief noemen.

  Ik zat laast op een feestje, werd er ineens een verhaal verteld hoe iemand was aangehouden voor winkeldiefstal. Het was een collega die kleding stal en deze op markt plaats verkocht. Om deze collega te betrappen had de man via zijn werk bij een kabelbedrijf toegang tot de woning gekregen, en foto’s gemaakt van de vloer waarop te zien was dat deze vloer dezelfde was als in de advertentie foto’s. Met behulp van deze foto’s kon de politie de dievegge arresteren. Geweldig zou je zeggen, maar het stel had op deze manier een collega de diefstal van alle gestolen goederen in de schoene geschoven. Er werd dus niet meer bij dat bedrijf verder gezocht naar dieven, men had er immers een. Hun marktplaatshandel kon dus gewoon doorlopen na een kleine onderbreking.
  Dit is precies wat politici doen met de bevolking, men beschuldigd mensen van iets en stigmatiseerd groepen en maakt er profiteurs van om iets te kunnen slachten. Zo voorkomt men dat de eigen wandaden worden bekritiseerd.
  Gemeenten maken de kranten vol met verhalen over henneplantages etc, maarleest u nog wel eens iets over gesjoemmel met bouwgronden en bouwvergunningen en aanbestedingen? Kijk, zo werkt dat, net als de goochelaar die met de rechterhand de truc laat zien en met de linker ondertussen de zakken van het publiek rolt.

  En zo worden wij dagelijks bezig gehouden met allerlei ongein, terwijl de echte smeerpijperij gewoon als een trein gaat. Asielzoekers? Voor de politiek is het gewoon een geldmachinen, voor eigenarn van hotels, vakantie parken en woning verhuurbedrijven is het gewoon geld harken. En net als de grote MKZ ruiming gaat het niet om volksgezondheid maat om economische belangen. Voor de politiek zijn er geen mensen maar rekeneenheden, getallen die aantallen ademende burgers voorstellen, zonder persoonlijkheid. Om di reden importeerd men horden verkrachters en aanranders, om die getallen te manipuleren zodat men straks sociale voorzieningen kan herschikken, kan uitgummen omdat de cijfers nu een maal iets aangeven. Dat er dagelijks vrouwen en kinderen worden aangerand is een bijkomstigheid, het zijn immers andermans kinderen. En aangezien er niet ethnisch geregistreerd mag worden qua misdrijven is er geen buitenlanders, geen allochtonen probleem.
  Er zijn immers geen cijfers.

  En daarom is demonstreren nutteloos geworden, omdat op zondag ergens achteraf niemand iets ziet en er nauwelijks een krant is die nog een verslaggever stuurt. Staathet niet in de krant is het niet gebeurd, net zoals er geen agenten in brand zijn gestoken in Frankrijk, er geen vrouw is verkracht in een rolstoel in Zweden en de politie er nu rondloopt om de burgers te onderdrukken. Net zoals er in Duitsland afgelopen vrijdag geen jonge moeder is verkrahct door een groep terwijl een het kind dwong toe te kijken. In Nederland worden dit soort berichten uitgefilterd, het mooie plaatje van de multi culti democatie moet ten koste van de werkelijkheid worden bewaard. Daarom heeft demonstreren geen zin meer, daarom is stemrecht een farce, daarom kan je Noord afrikaanse achterbuurjongetje zijn zakgeld in het bejaadentehuis blijven bijvullen tot hij pud genoeg is voor straatroof en plofkraken. Daarom eten bejaarden in het weekeinde geen warme maaltijden meer, daarom sluiten mensen zich op in huis en zijn de aandelen antidepressiva van Organon zo in trek bij onze elite.

  De enige die iets kan veranderen is de verwarde man of vrouw die zelf het recht in eigen hand neemt na de zoveelste keer geconfronteerd te zijn met bedreiging, beroving of iets van die strekking. Na te zijn bedrogen of weer voor te zijn gelogen door de politiek.

  Alleen de burger kan de afstand van de politiek tot die burger kleiner maken. Een halve armlengte afstand is alles dat nodig is om dat touw goed te leggen en die lus aan te trekken, om die kruk weg te schoppen. Na een 100+ krukjes ziet de politiek er ineens heel anders uit, en onze toekoms als volk ook. Het zijn niet de miljoenen moslims die we moeten bestrijden, het zijn die paar honderd smeerlappen en hun vriendjs die onze toekomst verkopen voor een paar centen in het heden, in hun zak, dat dan weer wel.

  Stemrecht en democratie werken alleen als alle partijen die daarin spelen erkennen dat wederzijds respect de basis is voor vrijeheid en vooruitgang, en dat welvart en welzijn voortkomt uit veiligheid. Het bespreken van zaken in achterkamertjes is funest voor een goede besluitvorming in het belang van de bevolking en heeft niets meer met democratie te maken.

  Een politicus die niet in staat is met goede argumenten een wet te promoten of uit een vraagstuk het beste te halen door een openlijke discussie is het niet waard een volk te vertegenwoordigen, maar in een dictatuur functioneerd zoiets prima.

  Triest voor Pegida, maar gehoord worden werkt alleen als je een bedreiging vormt en dus een onderhandelingspositie hebt. Wie zich laat wegzetten op een achteraf lokatie met tijd en regels gesteld door hen tegen wie men protesteerd heeft nog niet begrepen wat de kracht is van betogen. De snelwegen plat leggen op de derde dinsdag van september of autobanden in brand steken op marktpleinen en bij overheidsgebouwen op 30 april zijn voorbeelden van betogen en protesteren die niemand ontgaan. In kleine groepjes bij de restaurants rond het binnenhof de bewindslieden aanspreken op hun beleid, ze in de supermarkt even om een minuut luisteren vragen, ze thuis bezoeken en je grieven uitleggen. Het zou wat zijn als volksvertegenwoordigers geen tijd meer hadden vooor het volk. De truc is de onverlaten te vinden in hun safe space. Dan heb je een kans op een luisterend oor, op begrip. Angst is geweldig voor begrijpend luisteren, maar dat terzijde.
  Het hele idee van betogen is dat je gehoord word en dat er bij hen die de touwtjes besturen onrust ontstaat, dat men gaat nadenken over wat iemand wil. Gezien hoe de politie betoogd? Wel, dat is effectief.

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: