Nieuw

Bent u het ook zo zat?

Die berichten telkens weer dat er “een kopstuk” van IS is omgekomen bij een aanval, of dat IS  steeds verder wordt teruggedrongen. Is elke IS strijder een kopstuk of zo? En als ze telkens weer terrein moeten prijsgeven waarom zijn ze dan nog steeds niet verslagen?

En het meest ergerlijke is nog wel dat als de westerse wereld er echt serieus werk van zou maken dan is IS in een week verslagen! Als men gewoon vol inzet en eens stopt met jammeren over burgerdoden dan is het zo afgelopen.

Ook zoiets vreemds, als er een stad gebombardeerd wordt waar nog veel burgerbevolking aanwezig is dan geld dat plots als een misdaad tegen de menselijkheid. Dat zet bombardementen als bijvoorbeeld op Dresden in de nadagen van WO II ineens in een heel ander daglicht. Met alle excuses en schadevergoedingen uit Indonesië valt het mij nog mee dat er geen schadeclaims zijn van Duitse overlevenden want de geallieerden en de Russen hebben aan het eind van de oorlog ook aardig huis gehouden.

Wat willen we nou eigenlijk, een oorlog zonder doden? Hoe kun je met droge ogen Israël veroordelen omdat ze terugslaan na een aanval en dat daar doden bij vallen? Was dat ook niet het oogmerk bij de oorspronkelijk eerste aanval van de Palestijnen?

Het Amerika van Obama steunt telkens de verkeerde partijen, dat gebeurde in de Oekraïne waar de gekozen president werd afgezet door rebellen, dat gebeurt in Syrië waar men opnieuw de opstandelingen tegen Assad steunt. Was het regime in de Oekraïne zo goed? Nou waarschijnlijk niet, maar het was wel degelijk een gekozen regering, daar hoef je niet altijd blij mee te zijn, dat zijn wij tenslotte ook niet met dit Kabinet, maar wij laten de democratie haar werk doen, we hebben ze zelf gekozen en we wachten even tot maart volgend jaar, dat heet democratie. Als Wilders morgen zou besluiten zijn aanhang te vragen de wapens op te nemen tegen de zittende regering krijgt hij dan ook steun en wapens van Amerika?

Akkoord Assad heeft waarschijnlijk veel dingen verkeerd gedaan, maar hij hield het zootje ongeregeld wel onder de duim, al die bandietengroepen zouden tegen hem geen schijn van kans gehad hebben als ze geen buitenlandse steun hadden gekregen.

Zou de bevolking van Syrië inmiddels niet met heimwee terugdenken aan de tijd dat Assad nog aan de macht was? En de burgerbevolking van Oekraïne als die het over mochten doen zouden die dan toch niet kiezen voor de pro-Russische regering van Janoekovitz in plaats van de chaos die ze nu doormaken?

Weet u ik ben de westerse media zo zat met hun hele en halve onwaarheden die vaak ook nog zo zinloos zijn. Al tijden moeten we aanhoren wat Trump allemaal verkeerd doet, maar zelfs als de gehele bevolking van Europa tegen de verkiezing van Trump is dan maakt dat nog geen flikker uit, wij hebben geen stemrecht in de USA, dat hebben de Amerikanen en zij moeten hun nieuwe president kiezen niet wij. Wat heeft dat dwepen met Clinton dan voor zin? Zoals ik het zie hebben de Amerikanen de keuze tussen een slechte en een slechte kandidaat. Of er een goeie zat tussen de kandidaten die inmiddels de strijd gestaakt hebben? Geen idee, ik hoor toch alleen maar wat onze stijf-linkse media er van vinden en ik weet dat dat een totaal vertekend beeld geeft, sterker nog, ik denk dat de kandidaat die zij zo proberen af te branden het voordeel van de twijfel waard is. Als onze pers hem zo slecht vind dan moet het haast wel een goeie zijn anders zouden onze linkse ‘broeders’ niet zo hun best doen om hem af te fakkelen.

Zo cynisch ben ik onderhand geworden, als onze media iemand ophemelen dan moet er haast wel wat mee mis zijn. En als onze media er geen genoeg van krijgen te beweren dat er weer een kopstuk gesneuveld hoe meer ik het idee heb dat ze nog steeds geen ene mallemoer opschieten.

 

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (472 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

41 Comments on Bent u het ook zo zat?

 1. Jazeker! Schijtzat ben ik het… en alles, ja alles wat de influx van shit v.a. begin jaren ’60 heeft teweeg gebracht.
  .
  Knetterharde sanering, verdragen nietig en fuck de EUssR. Gehele familie aansprakelijk en onmiddelijke invordering ban ontetecht GEKREGEN KB. Geen uitkeringen maar vouchers voor de SRVkar voor dergelijke “families”
  Bij recidive een schop overboord vd koopvaardij voor de Afrka – Nambie kust.

  Like

 2. Trump blijft moreel superieur aan Hillary en Bill

  Laat ik vooropstellen: mijn favoriet bij de Republikeinen was de Marco Rubio van deze speech. Maar mijn sympathie voor Trump is met zijn laatste uitglijer wéér toegenomen. Hij is kinderlijk en dat maakt dat ik ‘m vertrouw. Locker-room-talk, kleedkamerconversatie, kroegpraat. “Grab ‘em by the pussy!” Ach gut toch. Dat totaal puberale opsnijden van sommige mannen onder elkaar en je neemt zonder meer aan dat ze je niet verraden, vooral ook omdat ze samenzweerderig mee grinnikten. Je denkt niet dat ze stiekem die microfoon hebben laten aanstaan om je 12 jaar later te naaien. Dat die journalist van de Washington Post met zijn smoel op tv durfde om zijn hoogverraad toe te lichten! Dat tekent ‘m.

  https://martienpennings.wordpress.com/2016/10/09/trump-blijft-moreel-superieur-aan-hillary-en-bill/

  Like

 3. Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2016 om 01:53 //

  Nou goed dan, dan is een keus voor Hilary superslecht en Trump slecht maar dat maakt hem nog niet goed. En de keus van de Amerikanen is lang niet altijd de goede tenslotte is Obama na de eerste keer ook nog eens herkozen terwijl ze toen toch beter hadden kunnen weten.

  Like

 5. Ik begrijp niet wat het probleem is om je bewondering voor het vrouwelijke geslacht uit te drukken.

  Liked by 1 persoon

 6. Trump is de laatste kans voor het Westen

  En die uitspraak ga ik niet onderbouwen in een comment, het verplicht me wel tot een stukje. Zit trouwens al een tijdje in mijn hoofd. Maar er staan eerst nog een paar andere dingen open:
  -Turkse genocide in India (al aan begonnen)
  -De paus verraadt het Westen (vertaling)
  -Pamflet roept op tot de moord op ongelovigen in Engeland (vertaling)

  Like

 7. Call On Me.

  Liked by 2 people

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2016 om 02:37 //

  Hoe kan het zo groeien hè, en dat zonder steel!

  Like

 9. Crap, slechte timing. Was nog aan het boren en lijmen en nu begint het debat al.

  Like

 10. Doe zelf ook is wat. Het postbusnummer staat rechtsbovenaan bij het knopje contact.

  Liked by 1 persoon

 11. Yes, toch. Precies op tijd. 😀

  Like

 12. Om eerlijk te zijn speelden we al met idee om een vertaalbanner in de zijbalk te zetten. Waar stukken gedeeld kunnen worden, opgepikt ter vertaling enzoverder.

  Time, is a bitch my friend, and there are never enough bitches.

  Like

 13. @Rep

  Bovendien staat hier al een Nederlandse uitleg:

  Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?

  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  Like

 14. Republikein // oktober 10, 2016 om 03:13 //

  Zwart gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 15. Ik krijg ineens ontzettende trek om te sneuken. Een trek tussen slapen en neuken. Je wil wel maar eigenlijk niet.

  Liked by 1 persoon

 16. Het fijne van deze site is dat niemand elkaar begrijpt behalve zichzelf.

  Like

 17. Republikein // oktober 10, 2016 om 03:22 //

  Laat die witte lijger eerst pissen en schijten dan.

  Like

 18. Ok.
  Deze draad hebben we ook weer naar de klote geholpen.
  Volgende keer beter Tijl.

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein // oktober 10, 2016 om 03:43 //

  K heb er niks aan toe te voegen, dit draadje, helemaal tof.
  K ben beter in drinken dan in schrijven, dat kan ik niet.
  Vraag maar aan mijn vrouw.

  Like

 20. Republikein // oktober 10, 2016 om 03:45 //

  Like

 21. Eéntje dan van het debat. Voor meer moet je mijn (live) twitter maar volgen:

  Like

 22. Like

 23. Republikein // oktober 10, 2016 om 04:32 //

  Eens een heks altijd een heks.

  Like

 24. Ik wil wel een wedje leggen.

  Van Rossem, GS. Zit as we speak een stukkie te tikken, want hij hep ook gekeken, hij is ook een politieke junkie. Ergens tussen 8 en 10 morgenochtend gaat het ‘live’ , wordt het gepubliceerd.

  Want er zit een knoppie op je blog , op elk blog, dat je ‘uitgesteld’ kan publiceren. Ik kan een stukkie schrijven en het in 2020 publiceren als ik wil.

  En hij gaat anti-Trump-tweets leveren. Mark my words.

  Want Trump mag niet winnen.

  (en dat is eng).

  Like

 25. Het is tijd dat IS helemaal om komen.

  Like

 26. V.w.b. de Engelse samenvatting en de Nederlands talige uitleg aangaande de ‘Coudenhove-Kalergi-filosofie/strategie’ (via bovenstaande linkjes) een constructieve aanvulling op het kreng (oh nee, dat is een dood paard) in het Duits, welke ik heb ‘liggen’ en vanwege enig taalprobleem niet zal gaan lezen ..

  Like

 27. Het gaat om de narrative. De global corporate fascists moeten de schijn niet alleen in de usa, maar ook in europe hoog houden. Anders gaan europeanen de waarheid aan de usa vertellen. Dat kan natuurlijk niet. Volgens de globalisten. Vandaar. Dat wij hier ook een fixe portie pure voorgekookte propaganda krijgen te vreten. En terwijl ze het bandje van Trump nog eens draaien van tig jaar geleden waar hij wat grootspreekt over kutten en lullen en tieten, geen woord, geen woord over het 12 jarige meisje dat verkracht werd, en dankzij Hillary haar verkrachter weer vrij zag rondlopen. Hillary lachtte erom. Letterlijk. Dat bandje hoor je niet he?

  De tientalle verkrachte vrouwen en meisjes door haar man, Bill ‘RAPE’ Clinton. En als de meisjes, die vaak al aan lager wal raakte, dreigden hun mond open te trekken, kwam Hillary even langs. Dreigen. Denigreren. Afkopen. Belastingdienst op hun dak sturen. Alles. Pure haat-intimidatie. Geen woord daarover.

  Omdat het pure propaganda is. Globalist corporate fascist propaganda.

  Liked by 1 persoon

 28. Even de rondvraag gedaan in het Ouwevandagentehuis en het resultaat is dat er 12 van de aanwezige oudere meisjes en de 4 jonge verzorgster trouwens ook veel liever met de volle hand bij de kut zouden worden gepakt dan dat ze naar een vent of wijf moesten luisteren die er alleen maar over lult en nog nooit oog in oog met een kut heeft gestaan/hangen. Bij die verzorgsters zat er trouwens 1 waar de gentechnische vrouwelijke oorsprong rustig betwijfeld kan worden. Dus zelfs die! Binnenkort zal er nog wel uitlekken dat Trump aan een kut heeft gelikt en dan is het feest helemaal compleet.

  Like

 29. De media doen dit met hun crisisacteurs en castingburo’s waar ze hun figuranten en enge insinuerende vragenstellers van inhuren, en het heeft niets met De Amerikanen te maken. Net zo min als dat het iets met De Amerikanen te maken had toen ze zo nodig Dresden kapot moesten branden met alle vrouwen en kinderen d’r in. Of toen ze Sadam de schuld gaven van alle couveusekinderen die in een Koeweits ziekenhuis tegen de muur werden gepleurt. Als Trump het niet wordt zullen we daar wel een hond zien neuken als De Amerikanen na enig gevloek de Magnum en de Riotgun uit de boks halen om staat voor staat de USA te verlaten.

  Like

 30. Republikein // oktober 10, 2016 om 14:35 //

  “Socrates is right: a meaningful life means living in truth, creating beauty, being righteous. And don’t conform, don’t compromise.”

  Het zou wel lekker zijn om te leven in een geordende samenleving, en niet het constante gevoel te hebben dat je wordt geleefd.

  Regel en orde moet zijn anders gaat het een zooitje worden.
  En dat is nou net wat er ontbreekt, in mijn leven tenminste.

  In deze wereld van rechten en plichten wijst men constant met het bekende vingertje naar mijn verplichtingen en slaat niemand acht op mijn mensenrechtelijke rechten dat je je afvraagt of je daar niet voor in aanmerking komt, ga gelijk naar de gevangenis en niet langs start, je hebt geen recht op het geld.

  Uiteraard is dat van alle tijden, maar wie trekken er aan de touwtjes?
  Dat zijn in mijn optiek de mensen die we vroeger o.a. fascisten noemden.
  Thans noemen die luitjes zich anti.
  Daar zitten niet allemaal sukkels tussen.

  Rob Riemen startte in 1991 met het tijdschrift Nexus, waarna hij in 1994 het Nexus Instituut oprichtte. Als directeur is Rob Riemen bedenker en initiator van de ideeën en activiteiten van het Nexus Instituut. Hij is schrijver van het spraakmakende Adel van de geest. Een vergeten ideaal (2009), dat reeds in achttien talen verscheen, en van het geruchtmakende pamflet De eeuwige terugkeer van het fascisme (2010), dat nu al in zeven talen is vertaald.

  Hij noemt Wilders een gevaar voor de mensheid.

  K kap er mee, ff een inkijkje gegeven, maar krijg koppijn.
  Een grote doei aan alle leipenisten.

  mamaamanda89
  Ze zegt:
  Avid supporter of opening the borders for the immigrants and strongly oppose racism.
  One love
  Allahu akbar

  Ze is 24/7 geil.

  Like

 31. Fubar // oktober 10, 2016 om 05:13 //

  Ik wil wel een wedje leggen.

  ————-

  Hate to say I told you so. Eén ding had ik fout, het was niet Van Rossem die het stukkie tikte, maar Spartacus, (die kan na zijn ophemelen van Aboutaleb gister dus ook definitief bij het vullis):

  Jammer dat niemand ingezet heeft op mijn weddenschap 😛

  Maar ja, de msm begint dan ook wel heel voorspelbaar te worden.

  Like

 32. Republikein // oktober 10, 2016 om 21:00 //

  Waar wil je op wedden dan?

  Like

 33. Nu niet meer. Ik had voorspeld dat GeenStijl met een Trump-afbreek stukje zou komen, en dat deden ze.

  Like

 34. Ook Geen Stijl is slaaf van financiële belangen om een inkomen te vergaren voor de bullshit van hun schrijvers. Ze doen net alsof, maar zijn het niet. Liggen met hun eikel tegen de neukgeldpaal te rammen. Lekker schelden op de rest met een riant inkomen uit de rest. De commerciële golddiggers. Op Fenixx doen wij als redactie van alcoholisten en andere drugsverslaafden het allemaal werkelijk voor niks. Zolang er nog wat gratis te neuken en snuiven en zuipen is gaan we door.

  Like

 35. Soms denk ik wel is bij mezelf. En hou er meteen mee op. Dat denken heeft me niet veel goed gebracht. Hoe minder ik denk des te beter het gaat.

  Liked by 1 persoon

 36. Ik hoop dat ik vanavond een keer kan slapen zonder te neuken. Vreet energie.

  Like

 37. Tijl,

  Leg me eens uit wat er ‘slecht’ is aan Trump ?

  Like

 38. Zijn gebrek aan compassie voor geile wijven?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Bent u het ook zo zat? | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: