Nieuw

Parijs: moslims proberen twee agenten levend te verbranden, zeer zwaar zwaargewond

Het is de ISIS methode om van gevangenen af te komen. En voor u roept dat ISIS niks met islam te maken heeft en dat de islam heel vredelievend is omdat de koran zegt: … Als iemand een mens dood, dan is het alsof hij de hele mensheid dood“, moet u misschien even weten dat het ministerie van godsdienstzaken van Qatar -waar zo meteen het WK wielrennen is en over een paar jaar het WK voetbal- in 2007 een fatwa heeft uitgevaardigd waarin het levend verbranden van mensen als straf goedgekeurd is.

It appears that Islam Web, a popular website owned by Qatar’s Ministry of Awqaf and Islamic Affairs, may have been responsible for the rationale used by the Islamic State to burn alive a Jordanian pilot captive.

On February 7, 2006, the widely accessed Arabic website issued Fatwa No. 71480, titled “The Burning of Ias bin Abdul Yalil by Abu Bakr.”  The fatwa, or Islamic decree, concluded that burning people as a form of punishment is permissible. (bron)

De kansenjeugd pikte het niet dat er een camera geplaatst was op hun favoriete kruispunt om Fransen van hun auto te ontdoen. In de ogen van mohammedanen hebben ongelovigen niet het recht om niet aan de wensen van het Herrenvolk tegemoet te komen.

 

Logischerwijs viel de mohammedaanse horde dan ook de agenten aan die de camera’s moesten bewaken. VTM spreekt van ‘een veertigtal personen’, maar elke Europeaan weet inmiddels wat bedoeld wordt met ‘jongeren’, ‘mannen’, ‘verwarde’, ‘licht getint’, ‘zuidelijk uiterlijk’. Daarmee worden de lieftallige aanhangers van het geloof van de vrede bedoeld die na nog eens 3 á 4 generaties deze agenten in het ziekenhuis zullen verzorgen, nadat ze zich eerst liefdevol over uw schoonmoeder ontfermd hebben in het verzorgingstehuis (als die tegen die tijd tenminste nog niet allemaal afgebroken zijn om de inburgeringscursussen van de ziekenverzorgers te betalen).

Op de volgende video zijn de twee agenten te zien. Eén van de twee is een vrouw en die horen al helemaal niet los rond te lopen, laat staan dat ze een functie zouden kunnen bekleden waarin ze de islamitische übermensch vertellen wat wel en niet toegestaan is volgens de irrelevante wetten van de ongelovigen.

Nadat de pyromanen van de profeet de molotov in de politiewagens gegooid hadden beletten zij de agenten om uit de wagens te komen. Poging tot moord volgens onze regels, een heldendaad in naam van de jihad volgens de islamitische wetten.

Steeds vaker is de politie het doelwit. Die zelfde politie die van hogerhand alleen maar ingezet mag worden tegen de eigen bevolking wanneer die in opstand dreigt te komen tegen de zegeningen van de culturele verrijking. Én, de mohammedanen zijn aan de winnende hand. Steeds vaker en steeds meer eisen ze hun eigen gebiedsdelen op in Europa, die vervolgens ontoegankelijk worden voor – éérst- de inheemse bevolking, dan voor de politie, en het leger zal er zo meteen ook niks meer uit kunnen richten. En zo verliezen we ons continent, terwijl nieuwe mohammedaanse legerscharen dagelijks per tienduizenden worden aangevoerd door de EU en diens hulptroepen.

naamloos

Volgens dit Franse artikel werden er vier agenten aangevallen met brandbommen en zaten er twee vast in hun auto, waarvan er één voor zijn leven vecht:

 

Quatre policiers ont été blessés samedi après avoir été la cible de cocktails Molotov à Viry-Châtillon, en Essonne. L’un d’entre eux est “en train de lutter pour la vie”.

Vanaf 2.28; ‘de afgelopen tijd zijn er op dit kruispunt 30 mensen het slachtoffer geworden van ‘carjacking’, en vanaf 2.40 ‘de zwaargewonde agent is de vrouw, een moeder van drie kinderen’:

 

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

28 Comments on Parijs: moslims proberen twee agenten levend te verbranden, zeer zwaar zwaargewond

 1. Ik ben afgestapt van de doodstraf. Te makkelijk, te menselijk.
  Ik wil een optimalisatie van maximale pijn en tijd voor dit soort. Ook moeten slachtoffers de mogelijkheid worden geboden om hieraan mee te mogen doen. Dit moet ook opgenomen en publiekelijk toegankelijk zijn zodat de vernedering maximaal is. Geen genade, geen vergiffenis.
  Onze tijd komt!

  Like

 2. delamontagne // oktober 9, 2016 om 16:13 //

  Viry-Chatillon : Les racailles s’amusent
  Zoals hier werd gezegd:”Het gajes vermaakte zich”[ met het schouwspel…………

  Liked by 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2016 om 17:05 //

  Je verstand staat erbij stil, nu maar hopen dat ze er een paar kunnen pakken en veroordelen, als ik het goed heb zijn de Franse gevangenissen niet bepaald vier sterren hotels zoals hier.
  En inderdaad, we zijn de strijd aan het verliezen, er waren er al te veel en ze komen met bootladingen tegelijk binnen.

  Like

 4. Tjah kogelwerend is niet brandwerend he ! weer wat geleerd.

  Like

 5. Oog om oog, dat is de enige taal die dat soort begrijpt.

  Liked by 2 people

 6. Ze weten toch dat we in oorlog zijn met de islam dus had er een pantserwagen moeten
  staan in plaats van die autootjes.
  Komt er een groep kansenparels aan, dan meteen met het 0.50 machinegeweer het vuur
  openen voordat ze met die molotovs kunnen gooien en zo lang maaien tot er niks meer
  beweegt.

  Liked by 1 persoon

 7. Of ben ik nu te cru?

  Liked by 1 persoon

 8. @Lisa
  Nee, te menselijk. Hun lijden en vernedering moet worden gemaximaliseerd!
  De tijd van compromissen en redelijkheid is voorbij.

  Like

 9. Werkelijk waar niet te geloven weer. En de Franse overheid laat het weer gebeuren. Er wordt waarschijnlijk geen dader opgepakt en voor dat moslimtuig dus een vrijbrief om verder te gaan met nog meer verschrikkelijke daden. In mijn ogen maar 1 oplossing. Alle agenten de vrijbrief geven om onmiddelijk met scherp te schieten als er zo iets gaande is. Gewoon afknallen dat vieze volk. Misschien dat we er dan nog een keer vanaf komen.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2016 om 17:05

  Franse gevangenis:

  ‘Cel terrorist Parijs lijkt erg op luxe sportschool’
  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/cel-terrorist-parijs-lijkt-erg-op-luxe-sportschool

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // oktober 9, 2016 om 21:29 //

  Ik weet het, het verbaasd me niet maar toch sta ik iedere keer weer even sprakeloos.
  Ik denk dat de agenten zo bang zijn op straat dat ze zelfs niet durven schieten. Ik kan me niet voorstellen dat 4 agenten die een groep aan moeten hebben zien komen niet eens hun wapen durven te trekken en te schieten. Er hadden hier behalve twee uitgebrande auto’s ook een aantal witte lakens moeten liggen. Als politie niet eens zichzelf kunnen of durven te beschermen, hoe gaan ze onze veiligheid dan waarborgen.
  Ik weet al heel lang dat er een dag komt dat de straten en huizen vol liggen met doden en gewonden, slechtoffers van de Islam en ook daders.
  Maar de verhouding is weg, moslims zijn ook in Nederland gewapend, de wapens komen per container het land binnen, en soms word er een onderschept. Er gebeurd niets, terwijl een leger van godsdienstige moordenaars gewoon tussen ons loopt, wachtend op het signaal om ons om te brengen. En zoals gewoonlijk loppt Nederland compleet achter de fieten aan en stuurt het enige deel van ons leger dat iets voorsteld naar verre oorden.
  Wat men zou moeten doen was massaal moslims uitwijzen, er uit knikkeren.
  Wat doet men: bootladijgen vol moslims in semi oorlogsstaat invoeren !

  Onze leiders willen ons kapot !
  Enkel leiders die voor hun volk opkomen ondernemen actie die effectje heeft. Een wapen voor iedere burger, of ten minste het recht om te kiezen of je jezlef wilt verdedigen ofdat je wil dienen als offerlam.

  Politie kan de moslims niet aan, de regering is niet in staat de bevolking voldoende veiligheid te bieden. Iedere burger die wil eennwapen, rekening rijk.

  We zijn godverdomme geen schapen.

  Liked by 1 persoon

 12. Speisa:

  Both President Hollande and Prime Minister Valls commented on the case. Both knew in advance what they were going to say. That “everything will be done to find the perpetrators of this attack and bring them to justice so they receive a sentence in-keeping with the severity of their crime,” and that it is terrible that they attack police who have to work to protect the population. Also that it was a “cowardly” attack, of course. But again, no solution to the problem. Once more simply an isolated event.

  Le Figaro, however, describes how for one year the city has tried to reclaim the territory. The newspaper is now openly talking about territories lost in France.

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3196/french-police-officers-set-on-fire-planned-and-organized.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2016 om 23:09 //

  En het gaat in een razend tempo zoals een grafiek op GeenStijl toont;
  Frankfurt am Mainz allochtone inwoners;43% Onder de zes jaar 70%
  Stuttgart 38%—60%
  En zo gaat het nog even verder.
  Het ligt voor de hand dat het in Nederland precies hetzelfde is. Zoals bekend woon ik ook in een buurt/stad met vele vele allochtonen. Gisteren bij het winkelen viel het me opnieuw op, de hoofddoekvrouwtjes zoals Hans Janmaat ze noemde lopen bijna zonder uitzondering achter een kinderwagen en meestal met nog wat grut er omheen. Konijnen zijn er niks bij.

  Liked by 4 people

 14. Hou ze voorlopig aan JULLIE kant van de grote plas….Mart Brasil.

  Liked by 1 persoon

 15. Laat vooral de politie ook deze berichten maar eens goed lezen en de filmpjes goed bekijken.
  Dan weten zij ook dat zij zonder moeite door de overheid opgeofferd worden en zonder verdere acties afgeslacht zullen worden door dit islamitische gajus wat met tienduizenden tegelijk wordt aangevoerd.
  Laat de politie dit goed bekijken en zien dat dit allemaal hun leven gaat kosten zolang zij de echte vijand niet als zodanig behandelen en zich alleen heel policor op de autochtone bevolking blijft richten.
  Politie, bekijk de filmpjes, stop met politiek correct denken en herken de vijand.
  Ga de echte vijand bestrijden in plaats van jezelf heel politiek correct af te laten slachten.
  Of willen jullie soms ook graag met derdegraads brandwonden in het ziekenhuis of mogelijk het lijkenhuis eindigen.
  En mag het niet van jullie commissaris of van de officier van justitie, pak die dan eerst eens aan met 5x per week een setje lekke banden. Anders belanden jullie zelf in het ziekenhuis en die commissaris of officier van justitie lacht in zijn vuistje wegens de politieke correcte dwaasheid van zijn agenten.

  Liked by 3 people

 16. @Fubar, mag ik vragen hoe het komt dat een bericht soms tientallen seconden duurt voordat het doorkomt? Zijn jullie actief aan het monitoren, is WordPress actief aan het monitoren, of hebben jullie soms last van een DDOS aanval of zo?

  Like

 17. Dat komt omdat deze site altijd een beetje dronken is en nogal traag reageert. En dat Fub altijd stoned is helpt ook niet.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2016 om 01:15 //

  Jaloers Rommel? 🙂

  Like

 19. @Ron // oktober 10, 2016 om 00:55

  Kweenie. En nee, geen van je genoemde opties.

  Bij mij is het ook behoorlijk traag de laatste dagen, geen tientallen seconden, maar als ik naar beneden scroll krijg ik niet gelijk alles in beeld, het hapert wat. Ik wijt het er meestal aan dat ik vaak tientallen tabs open heb staan. En los van een Ddos, zou de site wel een hoop bezoekers tegelijk aan moeten kunnen, het is nooit noemenswaardig trager als we eens iets hebben wat viral gaat en het erg druk is.

  Als het blijft moeten we maar eens verder kijken.

  Berichten waar veel you-tubes of tweets in staan die moeten even laden, dat is niet anders.

  Like

 20. @Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2016 om 23:09 /

  En dat die Van Rossem het dan toch nog durft te downplayen. Wat een schijtlijer is het ook. En dat stukkie van Spartacus gezien, die enige die ik nog wel een beetje hoog had zitten daar? Die trapt in het gereutel van Aboutaleb.

  Ik heb een beetje de ondertiteling lopen vertekstfukken in mijn tweets:

  En nu serieus:

  Like

 21. Republikein // oktober 10, 2016 om 02:24 //

  Erfenis van het beleid van de rariteitenkabinetten in Europa.
  De EU is een grote Freak Show!
  Must go on.

  Like

 22. @Ron // oktober 10, 2016 om 00:48 //
  Daar ben ik het mee eens. Onze politie is in geen velden of wegen te bekennen als de mohammedanen auto’s in de fik steken, homo’s de wijk uit treiteren en vrouwen groepsgewijs verkrachten. Maar onze politie is er als de kippen bij als “ultra-rechtsen” zichzelf gaan verdedigen. Want dat is “het recht in eigen hand nemen”.
  Sommigen denken dat de politie dit allemaal in opdracht van de overheid doet doet, en feitelijk wel anders zou willen. Ik vraag me af waaruit dat dan zou blijken? Ik geloof er geen barst van.
  Dus nu hun lievelingen zich ook een keer tegen hén richten, gaan ze misschien wel eens nadenken. Gaan ze zich misschien wel eens afvragen waar nu eigenlijk hun belangen liggen.

  Ik stel me er voorlopig niet veel van voor …

  Like

 23. Republikein // oktober 10, 2016 om 12:50 //

  Mijn ervaring is dat de plizie “ons” gelijk geeft.
  Je moet dan niet met een agent spreken die in dienst is.
  Dan volgen ze de werkinstructie van de commissaris.
  Dus in hun vrije tijd zeg maar.

  Like

 24. Tja, die eeuwige oom agent die op een verjaardagsfeestje zegt dat hij die mocro’s ook zo zat is? En de volgende dag een vrouw die haar huis in wil het ziekenhuis in timmert omdat er in de buurt een paar ultra’s staan die met stenen gooien omdat dat de enige manier is om je onvrede over een AZC gehoord te doen worden?
  Nah, ik geloof die ome agent niet meer. Op andere feestjes zegt hij misschien wel weer wat anders.

  Liked by 1 persoon

 25. Jullie worden geregeerd en bewaakt door ”TUIG VAN DE RIGGEL….die witte boordjes izijn alleen maar camoflage.

  Like

 26. Republikein // oktober 10, 2016 om 19:55 //

  K denk dat ik dronken was.

  Like

 27. corbison // oktober 14, 2016 om 17:51 //

  Islam is the black plague, a deadly disease

  Like

 28. Those who understand how the Koran works know that Later passages supersedes all earlier passages in the book , So when you finally reach that verse about Killing the Jew behind the tree, and striking the non believer in the neck you know that is the most current option , and that passage about Murdering all Humanity is like page one …it’s for Taqqiya , top make you nice and complacent and believe there is nothing afoot !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: