Nieuw

Weer een stukje culturele verrijking erbij

Hoewel de natte droom om Turkije in het EUrabische kalifaat te slepen langzaam opdroogt weet de EU toch weer zijn grens een stukje op te schuiven door het opnemen van niet-EU-lid Georgië in de visumvrije Schengenzone.

De NAVO doet zijn best om samen met zijn zusterorganisatie de EU de Amerikaanse grens weer een stukje naar het Oosten te verplaatsen richting Russische grens.

De EU zit in weerwil van alle teleurstellende tegenslagen niet stil en probeert nog steeds zijn dikke arrogante reet in een nauwe multiculturele stoel te wurmen. Ondanks de toenemende dictatoriale Hitler-neigingen van de Kalief Erdogan gaan de onderhandelingen nog steeds door om de deur te openen voor 80 miljoen socialebijdragenhongerige Turken. Maar in de tussentijd neemt men genoegen met 4,5 miljoen armoedige Georgiërs. Hier is een reisadvies van de Rijksoverheid. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid en beslissing om wel of niet naar Georgië te reizen. Een soort Albanië maar dan nog een erger.

Hoewel het maffialand Georgië geen lid is van de EU heeft zijn grotbevolking nu vrijtoegang tot de EU, met een enkeltje richting visum-vrije Schengenzone. Het beloofde land voor mislukkelingen.

Het akkoord werd net op het nippertje bereikt voor de dag van de verkiezingen in Georgië. Een interessant toeval…  om een EU / NAVO loyaal hoofd van de staat Georgië op de drempel van Rusland te krijgen.

Aangezien Georgië geen lid van de EU is, wordt het vrije verkeer niet volledig. Officieel mogen de Georgiërs zich maximaal negentig dagen in de EU verblijven, binnen een termijn van 180 dagen, maar zoals we weten neemt de EU dit met een korreltje zout, verdiept men zich liever niet in de nare gevolgen. En zitten ze binnenkort bij je op de stoep te bedelen.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/718183/European-Union-Georgia-visa-free-travel-deal-Russia-immigration

 

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Weer een stukje culturele verrijking erbij

  1. Georgie daar komt toch ook de ergste dictator van daan ?Stalin ?

    Like

  2. Ik heb me laten vertellen, of het waar is, weet ik niet, dat de turken ooit Georgië aanvielen (dat deden ze wel vaker, en dan zocht Georgië steun bij Rusland, maar dat liet ze stikken tot de turken klaar waren en daarna veroverden ze het land) dat de turken dus weer eens Georgië aanvielen en dat ze de jongedames wilden dwingen het bed met ze te delen en dat veel jongedames toen zelfmoord pleegden, want het met een turk doen: dat nooit.

    Dat getuigt toch van karakter. Ook het feit dat Georgië een eiland van orthodox katholicisme is gebleven te midden van al die moslimlanden die wij niet op school geleerd hebben omdat dat toen allemaal Rusland was.
    Azebeidzjan, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Tadzjikistan, Tsetsjenië en nog een hoop meer. Allemaal mohammedaans behalve de Georgiërs.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: