Nieuw

Wat politici achter de schermen zeggen

Politici houden ons voor dat de “vluchtelingen” die hier komen hoogst gekwalificeerd zijn en de gevolgen van de vergrijzing kunnen opvangen. Om deze reden sprak Minister Lodewijk Asscher van “de apothekers uit Aleppo die ook hier een bijdrage gaan leveren”. Achter de schermen slaan politici en beleidsmakers een andere taal uit, zo blijkt uit vandaag gelekte emails van John Podesta, campagnemanager van Hillarly Clinton die Wikeleaks openbaarde. Hij spreekt over MSM-”valsheden die de gehersenspoelden- doelend op de Duitsers- door de strot wordt geduwd”. De nu aanwezige moslims in Duitsland zijn al volledig kansloos op de arbeidsmarkt. In de wijk Kreutzfeld spreekt 63% van de vierde generatie migranten, amper tot zeer slecht Duits. Intensieve pogingen om hen de vaardigheden bij te brengen om hen de minimale vereisten voor de arbeidsmarkt bij te brengen, faalden jammerlijk. Ook al vertegenwoordigen moslims negen procent van de bevolking in Berlijn, toch zijn ze verantwoordelijk voor 70 procent van alle criminaliteit. Volgens hem zal deze waanzin meer blijvende ellende veroorzaken dan alle extreme ideologieën die Duitsland in het verleden gekend heeft.

Door

 

Naamloos.png

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Wat politici achter de schermen zeggen

 1. John Podesta Responds to WikiLeaks: ‘Don’t Have Time to Figure Out Which Docs Are Real and Which Are Faked
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/10/07/john-podesta-responds-wikileaks-dont-time-figure-docs-real-faked/

  Like

 2. John Podesta. Google deze lamlul maar eens. Ze zijn allemaal hetzelfde. Leugens, halve waarheden, corruptie, Bah.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 9, 2016 om 08:50 //

  Zolang wij (Europese landen) ons laten terroriseren door EU en VN, waar duidelijk de linkse waanzin heerst in de vele commissies en regelclubjes, zullen alle landen langzaam maar zeker worden binnengehengeld door het bureaucratisch fascisme dat de wereld tot slaaf maakt ter meerdere eer van de ‘godsdienst’ van de elite, scientology, de werkelijke vijand van de mensheid.

  Like

 4. Houden ze ons voor de gek, of zou het niveau van de politici en de vluchtingen hetzelfde zijn. Weinig tot geen belangstelling voor de werkelijkheid. Alles doen vanuit een sprookje, een fabeltje waar ze zelf in geloven.

  Like

 5. Doe de grenzen ,maar eens een dag dicht. Dan zullen die tokkies wel leren wat het betekent als je een uur of 2 bij de grens moet wachten. Dan zullen die ondankbare honden het belang van Schengen wel gaan inzien en begrijpen hoe oer- en oerdom de Britten waren. Dat zal een goede les voor ze zijn!

  Speekt hier een kleuterleider over zijn kleuters?

  Nee, het is de premier van Luxemburg, sattelietstaat van Groot-Moffrica.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26777625/__Premier__Grenzen_dag_dicht__.html

  Like

 6. Marhammed // december 18, 2016 om 10:13 //

  Europa telt 60mlj moslims…..80% leeft van een uitkering , en de meeste willen ons vernietigen!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. DE “HOOGOPGELEIDE” KANSLOZEN ZULLEN EUROPA VERNIETIGEN!! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: