Nieuw

Turkse pro islam sekte ‘denk’ bewijst weer eens de eigen achterlijkheid middels discriminatieplan tijdens anti Nederland campagne

Je moet er niet aan denken dat je een gesprek aan moet gaan met elke moslim die jouw discrimineert! Tja dat staat toch echt in het programma der achterlijkheid dat door de ‘denk’ sekte werd bekend gemaakt.

Elke meisje dat door één of meerder moslims is aangevallen of erger krijgt buiten haar eigen schuld om nu dus ook nog een extra straf aangezien ze in gesprek moet mer de daders die haar hebben uitgekozen als slachtoffer aangezien ze geen moslim is.

Elke Jood die in elkaar is geslagen door een kudde moslims enkel en alleen daar hij of zij van Joodse afkomst is moet nu in gesprek met het laffe licht getinte tuig dat hem of haar wegens zijn afkomst heeft mishandelt.

En nu ‘denk’ ik nog niet eens aan al die moslims die het straatbeeld verfraaien met kleurige uitspraken omtrent ziektes al dan niet in combinatie met geslachtsdelen en het oudste beroep ter wereld. Die krijgen het heel druk met praatsessies wanneer het aan de Turkse sekteleden ligt.

Ik heb niet eens zin of behoefte om hier nog verder over door te gaan, maar deze vragen kwamen bij mij op toen ik zojuist het gesprek tussen Gerard Spong en  Farid Azarkan terugkeek dat ze hadden bij Pauw zijn pro moslim huil programma op de staatsomroep.

Gerard Spong kende ik wel maar wie die moslim met die veel te grote bek was dat moest ik toch even nazien op internet. Hij is lijst vulsel op de sekte lijst van ‘denk’ en verder heeft hij nog nooit iets anders gepresteerd dan het trappen tegen alles en iedereen die de achterlijke ideologie islam tegenwerkt. Net zo iets als huilneger Quinsy Gario dus die ook enkel en alleen bekendheid geniet wegens het huilen om het feit dat hij een allochtoon is. Gerard Spong liet overigens geen spaan heen van het sekte programma van ‘denk’ en dat was wel weer geinig om te zien.

Mijn probleem in deze is vooral de factor tijd. Ik heb hier geen tijd voor. Lijkt me logisch aangezien ik meer te doen heb dan praten met racistische moslims die weer eens autochtone  Nederlanders gediscrimineerd hebben. Ik vind het plan van de sekte ‘denk’ best goed maar het gaat niet werken. Deze sekte bekijkt het te veel uit het oogpunt van de allochtoon en deze heeft kennelijk tijd genoeg aangezien ze niet hoeven te werken om hun gezin te onderhouden? Of verdienen ze hun geld in de nacht wanneer werkende mensen moeten slapen? Ik weet het niet, wellicht dat Farid dit wel kan uitleggen aan mij, zou mooi zijn. Overigens zou hij dan ook eens met iets nuttigs een bekende Nederlander? moslim? kunnen worden in plaats van bekend worden door te janken.

En moet ik er als ouder ook bij zijn wanneer mijn meiden gediscrimineerd zijn door moslims? Dat kost nog meer tijd die ik toch al tekort kom. Ik moet in het weekend ook nog stukjes voor Fenixx schrijven en ik kan me mede websitevullers of onze geweldige lezers toch niet teleurstellen door hier mee te stoppen zodat ik bijvoorbeeld de zaterdag en zondag in kan plannen voor gesprekken met moslims die mijn familieleden deze week hebben gediscrimineerd. Ik weet het niet meer, wat moet ik doen, nee wat kan ik doen? Zit hier gewoon overspannen te worden van deze kwestie. Ik wil helemaal geen gesprek aangaan met moslims die mij of mijn familie discrimineren omdat wij autochtone Nederlanders zijn.

Help.

Ik los het zelf wel op voor me eigen daar ben ik tot nu toe eigenlijk altijd wel in geslaagd en me meiden slaan ook wel van zich af daar ben ik helemaal niet bang voor moet ik zeggen. Waarom zouden die met moslims moeten praten, moslims die zich door een gebrek aan opvoeding toch niet op een normale manier kunnen gedragen. Een gesprek is dan toch volkomen zinloos of niet dan? Ben de hele middag in de schuur bezig geweest met het maken van een opvangknuppel voor me schroeven die in de schuur verspreid lagen. Heb hier een hele goede tip voor gekregen van  ‘Breinbrouwsels’  als reactie op me vorige stukje dus waarom zou ik nog met die lui in gesprek gaan, wanneer ze eenmaal aan het discrimineren zijn dan zijn die moslims toch niet meer te helpen, dus waarom hier nog moeite voor doen?

En nu moet ik kappen, we gaan ‘gezellig’ een spelletje Carcasone (goed geschreven? geen idee) spelen nu kan het nog met nootjes, chips en een biertje der bij. Daar hebben we straks ook geen tijd meer voor wanneer we met al die moslims moeten praten die ons discrimineren. Dan moet ik ook nog met ze praten om me eigen vrije zaterdag avond zonder biertje want dat mag niet van allah geloof ik, Dacht het niet dus.

Overigens geloof ik dat de ‘denk’ sekte het niet helemaal zo bedoelt met hun verkiezingsprogramma, maar ik weet het niet helemaal zeker, denk ik.

met groet Bolo

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Turkse pro islam sekte ‘denk’ bewijst weer eens de eigen achterlijkheid middels discriminatieplan tijdens anti Nederland campagne

 1. Zwaaien en meppen met die honkbalknuppel verstaan ze beter Bolo.

  Like

 2. Rosa Luxemburg // oktober 9, 2016 om 11:37 //

  Turkse fascistische partij mag met dank aan de sociaal fascisten mee doen aan Nederlandse democratische verkiezingen.

  Like

 3. Ik denk: DE SEKTE ‘DENK’ is de lange achterlijke arm van de DICTATOR ERDOGAN in TURKIJE.

  Like

 4. Denk is een radicaal fascistische partij, afgesplitst van de Pvda, die de Turkse fascistische voormannen te soft vonden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: