Nieuw

Lüneberg: migranten dwongen kind toe te kijken hoe ze moeder seksueel misbruikten

In een bijdrage op de online site “Junge Freiheit” onder de titel “een zomer van schande dreigt” wees Felix Krautkrämer er in het voorjaar al op dat de massale aanrandingen met Oud en Nieuw in Keulen slechts het begin waren van een onheilspellende ontwikkeling, die zich inmiddels steeds duidelijker begint af te tekenen:

Seksaanvallen op kinderen en vrouwen door migranten hebben zich de afgelopen maanden in Duitsland tot een massafenomeen ontwikkeld.

De media berichten er wel met enige regelmaat over, maar brengen lang niet al het nieuws. Het verzwijgingscijfer blijft onveranderd hoog. In het algemeen wordt het fenomeen door de Duitse media grotendeels verzwegen. Daardoor wordt het klimaat, waarin vrouwen vaak uit angst of schaamte niet naar de politie durven gaan om zulke voorvallen te melden, verder in stand gehouden.

Onder de mantel van schaamte, een zwijgen uit verkeerd begrepen politieke correctheid, kan de spiraal van seksueel geweld tegen vrouwen en kinderen verder stijgen.

Als voorbeeld daarvoor geldt een bericht, dat momenteel de inwoners van Lüneberg schokt: daar werd een jonge vrouw (23) afgelopen zaterdag voor de ogen van haar kind misbruikt.

De vrouw was met haar kind zaterdagavond een stukje gaan wandelen in het ‘KurPark’ in de stad toen ze door de twee daders tegen de grond gewerkt werd en vervolgens misbruikt. Eén van de daders hield daarbij het kind de hele tijd zo vast, dat het de misdaad tegen zijn moeder moest aanzien.

Om de daders op te sporen heeft de politie informatie gegeven, die anders vaak verzwegen wordt om “de stemming onder de bevolking niet op te hitsen”:

Beide mannen zijn tussen de 30 en 35 en hebben een “zuidelijk voorkomen”, ééntje had een lange baard.

De zeldzame uitdrukking “zuidelijk voorkomen” staat ondertussen in zulke zaken onuitgesproken, maar voor iedereen duidelijk, voor mannen met een migratie achtergrond.

 

Tips neemt de politie van Lüneberg aan op telefoonnummer 04131-8306-2215

Foto: Zo harmonieus kan Lüneberg in de herfst ook zijn – hier: Tiergarten (c) von Eco-mus (Eigenes Werk), CC BY-SA 3.0. via Wikimedia Commons

Bron: https://philosophia-perennis.com/2016/10/06/lueneburg-kind-musste-sexuellen-missbrauch-der-mutter-mit-ansehen/

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6065 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Lüneberg: migranten dwongen kind toe te kijken hoe ze moeder seksueel misbruikten

 1. Alles legaal bij de islam heeft de profeet ook gedaan.

  Like

 2. Als de politie machteloos staat ( en dat blijkt telkens weer) zit er maar een ding op, vrouwen zullen zichzelf noodgedwongen moeten bewapenen om zich te kunnen verdedigen.

  Like

 3. De politie staat anders helemaal niet machteloos als er blanken met stenen gaan gooien. Dan slaan ze zelfs onschuldige voorbijgangers (die hun huis in willen) het ziekenhuis in. Als de mohammedanen de zaak aan gort slaan of in de fik steken, zul je ze niet zien. Of met de staart tussen hun benen wegrennen.
  Het is gewoon beleid. We zijn verkocht, we dienen te islamiseren. Onze vrouwen zijn aan de mohammedanen gegeven. Overheid, politie, rechters:het zijn onze vijanden.

  Liked by 1 persoon

 4. Nog een bron, wel zo netjes:

  Like

 5. Jack Sparrow // oktober 8, 2016 om 23:53 //

  Voor mensen die zich willen verdedigen als het in de toekomst los gaat zijn er echt nog wel mogelijkheden. Zoek ook eens naar dingen die gespoten kunnen worden met bijvoorbeeld een grote plantenspuit of spuit met luchtdrukpatroon er achter.
  Waarmee kun je dan spuiten als je dit soort gajus weg wilt houden?
  Giftige vloeistoffen zoals onkruidverdelger, prikkende vloeistoffen, oplosmiddelen, brandbare vloeistoffen, enzovoorts.
  Even goed in de bouwmarkt kijken en een goed sproeimechanisme vinden. De islamieten die aan mijn deur komen gaan geen plezierige toekomst krijgen.

  Like

 6. vanaf 1.12

  het is natuurlijk wat onhandig om er een aansteker bij te moeten houden, maar met wat elektra valt dat op te lossen, klik en aan:

  als je het bereik wat wilt vergroten, vanaf 9.55:

  vanaf 18.35, ook geschikt voor meisjes:

  serieuzer spul (gebruikt in Vietnam)),vanaf 19.25:

  ook leuk:

  WW-II in japan:

  ook geschikt voor barbeque, vanaf 1.44:

  brandblussers zijn eigenlijk bedoeld om vuur mee uit te maken, maar je kan er ook vuur mee aanmaken, eigenlijk niet voor indoors, maar hey (wel goeie uitleg bij hoe het te maken trouwens, gast -punker- kan wel beetje knutselen):

  Like

 7. Die doe-het-zelf vlammemwerpers zijn een beetje gevaarlijk dat je je eigen spullen in de fik steekt.

  Ik vermoed dat WC-ontstopper of zoutzuur ook werkt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: