Nieuw

“Je dochter is een leuke blonde hoer dus die mogen we verkrachten en in elkaar slaan wanneer we daar zin in hebben”

Nee dit is geen suggestieve opmerking waarbij de vervolg vraag “Wat zou jou reactie zijn wanneer ze zo voor je deur staan?” zou luiden. Dit is een opmerking die een moeder in het Zweedse  Eskilstuna te horen kregen toen een kudde islamitische scholieren bij haar voor de deur stonden om haar dochter op te halen.

Het meisje had al een en ander aan vernederingen moeten ondergaan en had al een aantal malen een pak slaag gekregen van haar islamitische medeleerlingen echter was de school kennelijk niet bij machten om dit probleem op te lossen, of had men daar eenvoudigweg geen zin in. Het meisje werd vrijwel constant voor ‘hoer’ en ‘kut’ uitgemaakt en bij bijna elke gelegenheid werd ze vernederd en ten aanzien van de halve school verdwenen er in de kantine vele islamitische handen in haar broek om het meisje te betasten. Een openlijke vernedering waarbij het meisjes op een podium in de kantine met geweld uit haar broek werd geholpen en er door ‘leuke moslims’ tegen haar werd aangereden moet toch zeker bij de dienstdoende leerkrachten en ordebewaarders zijn opgevallen, maar echt ingegrepen werd er niet door het schoolbestuur. Klappen, zware mishandeling en seksueel geweld op het schoolplein viel kennelijk voor het meisje onder het ‘normale’ dagelijkse lespakket en dit alles omdat ze een ‘leuke blonde hoer’ is die je volgens de letter des islam mag mishandelen en misbruiken.

Nog droeviger en eigenlijk ook wel ernstiger is het feit dat er wel degelijk eerder aangifte is gedaan van mishandelen toen het meisje op het schoolplein in elkaar werd geslagen door de laffe smerige moslims die het niet eens waard zijn om te mogen leven. Deze mishandeling was gezien door een leerkracht echter heeft de politie de zaak tegen de islamitische vrouwenmeppers en kinderverkrachters eenvoudigweg geseponeerd.

Vrouwenrechten? Je kunt er een boek over vol schrijven maar in het ‘nieuwe’ Europa (in Nederland volop gepromoot door sp, pvda, gl, nsb’66, vvd, cda en ga nog maar even door) zijn vrouwen en meisjes kennelijk net zo waardevol als een afvalzak die je aan de straat zet. En de feministen van toen likken nu de ballen van de volgers van pedofiel mohammed, hoe gek kan het lopen.

Het meisje kreeg het aanbod om alleen te zitten op school en pauze te houden in afzondering. Ze werd alleen van school naar huis gebracht, zodat ze niet geslagen en misbruikt kon worden op school en tijdens de reis van en naar school toe. Zo dekt de school zich op een uitermate laffe manier in en kan er nooit gezegd worden dat ze niets hebben gedaan om het meisje te beschermen. Dit is Godverdomme de wereld op zijn kop. Castratiekampen voor de daders, een geweldig pak slaag als toetje en ze vervolgens in Adamskostuum droppen uit een vliegtuig boven die islamitische zandbak dat is een oplossing waar het meisje en de rest van de wereld iets aan heeft. Dat is een definitieve oplossing die herhaling doet voorkomen zeker wanneer we de volledige familie van de dader er met een vrachtvliegtuig achteraan sturen om ze af te zetten in land van herkomst. Hier is geen plaats voor dit soort mensonterend kut volk, laat dat nou eens duidelijk zijn.

De ‘oplossing’ van de school werkte overigens niet aangezien het islamitische tuig eenvoudigweg een bus eerder nam en het meisje voor haar huis opwachten om wat ‘lol’ met haar te maken. Kwamen ze te laat dan belde ze ‘gewoon’ aan met de mededeling dat ze het kind op kwamen halen om haar te verkrachten aangezien ze het meisje wel een leuke blonde hoer vonden.

Voor al die lieve mensen die de multiculturele samenleving zo geweldig vinden, kijk dit is wat er gebeurd op het moment dat de islam de vrijheid krijgt om te groeien. Wanneer de daders zielig gevonden worden aangezien ze van kind af aan al last hebben van gigantische racistische festiviteiten zoals het Sinterklaas feest met racistische karakters als Zwarte Piet. Ja hoor dit soort meisjes zijn slachtoffer van de islamitische onmensen aangezien de daders het zo moeilijk hebben met de westerse levenshouding.

Hoe gaat het nu met dit meisje? Het slachtoffer iets wat men het liefste zou willen vergeten aangezien dit soort zaken niet goed is voor de multiculti verbroederingen binnen Europa. Men hoort liever niets over een jong meisje dat werd mishandelt, vernedert, misbruikt en beschimpt door islamitische daders. Dit stopt men liever in de doofpot en dan gaan we allemaal samen lekker gezellig door met de oogkleppen voor de ogen en het slachtoffer is slechts een kleine hobbel in het proces dat ons tot de sharia moet brengen aan de hand van griezels als Rutte, Roemer, Kuzu, Samsom en Pechtold.

Het antwoord op de vraag, volgens de moeder gaat het beter, het meisje is naar een andere school en heeft geen last meer van de moslims die haar jonge leven op een verschrikkelijk manier hebben betreden in een poging om dit leven  te vernietigen.

De school weerhield zich van elk vorm van commentaar.

Ik kan enkel hopen voor het meisje dat ze haar leven op een normale manier kan vervolgen en er het beste van kan maken. Lukt dit niet in Zweden dan is er in deze herberg wel plaats en wij slapen hier met een honkbalknuppel binnen handbereik.

met groet Bolo

Bron :

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/10-aring-blev-sextrakasserad-av-jamnariga-pa-skola

http://www.friatider.se/skolans-forklaring-till-sexattackerna

‘Your Daughter Is A Cute Blonde Whore’ Muslim Students Beat Up And Try To Rape Teen Girl At School

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on “Je dochter is een leuke blonde hoer dus die mogen we verkrachten en in elkaar slaan wanneer we daar zin in hebben”

 1. Ik las ergens iets over hele gemene mensen die een honkbalknuppel aan alle kanten doorboord hadden met een hele doos van die zelftappende 6 of 10 duims schroeven. Dan raak je ze niet zo snel kwijt als in een doosje, zeiden ze. Wat daar nou het nut van is want dat doet toch vreselijk pijn als je dat ding in je achterzak stopt?

  Liked by 2 people

 2. haha je brengt me op een goed idee barst hier in de schuur ook altijd van die ronddwalende schroeven die je nooit kunt vinden wanneer je ze nodig hebt

  Like

 3. Waarom niet deze denkwijze overnemen, net zoals men homo’s van een flat af moet gooien.
  Als je er een beetje over nadenkt.
  Probeer het eens een flinke periode uit, niet met onze homo’s, maar met al die islamietjes.
  Ook niet van onze flat gebouwen afgooien, dan moeten we dat alsnog opruimen.
  Flikker ze uit een vliegtuig boven hun zandbak, dan doen we het ook nog eens op “hun” manier.
  Kunnen ze daar niet over zeiken.
  Dat alle blonde vrouwen (pas op, vele mietjes in de inla”mieten” wereld) dus als ieder blond schepsel verkracht mag worden door deze mietjes,
  dan mogen wij toch al die een bedreiging vormen voor onze maatschappij, uit onze maatschappij flikkeren!
  Zie je het voor je, liggen ze daar in de zandbak massaal mekaar te besnuffelen.
  Staat er een demente bejaarde voor ze te zingen,
  valt er ladingen gelijk gestemde uit de lucht.
  Met een beetje mazzel stoppen ze dan met hun sprookje boven alles te stellen.

  Like

 4. Vergeet het onze dochters zijn onze levens bron, daar blijven julie met julie poten weg.Moslims !!!

  Like

 5. Je kunt ook een kamferbombardement op dit Zweedse dorp loslaten. Alsdan zakt de testosteronspiegel ook wellicht in voldoende mate !

  Like

 6. R. Schooneveld // oktober 8, 2016 om 23:20 //

  Bolo, waar haal je uit dat de Islamitisch waren die jongens?

  Like

 7. vooruit dan maar

  De derde link onder dit stukje van mij.

  Het inleidende artikel in het Zweeds : http://www.friatider.se/centralskolan-kristianstad-hot-elever

  Vertaling via google en logisch nadenken.

  Meer en meer ouders hun kinderen thuis van Central School in Kristianstad te houden nadat de kinderen misbruikt door de nieuw aangekomen allochtone leerlingen die de school bij te wonen.

  Kinderen die worden geslagen, geschopt, verstikt en lijden andere vernederende behandeling – zo ziet nu elke dag op de Central School in Kristianstad. De school heeft een groot aantal nieuwe studenten ontvangen in de afgelopen asiel chaos en heeft twee voorbereidende lessen voor nieuwkomers. En het is de nieuw aangekomen allochtone kinderen die problemen te maken.

  Het schoolhoofd en leerkrachten hebben de Zweedse kinderen aangespoord om “weg te lopen” als er gevechten of conflict met allochtone kinderen, een recept dat niet functioneert.

  – Wanneer ze vertrekken, worden ze vervolgd door deze bende die ze noemen slechte woorden, ze een zeer beledigende taal te gebruiken om kinderen in de tweede en derde graad, zegt Malin, die eraan toevoegt:

  Is google vertaling dus Nederlands is nog slechter dan mijn Nederlands.

  Like

 8. Maar het kunnen uiteraard ook gewoon verwarde mensen zijn……..

  Like

 9. Claudia M. // oktober 9, 2016 om 09:21 //

  Ach, lees toch eens… en dit alles in ons kleine kikkerlandje: http://www.rijnmond.nl/nieuws/147242/Man-door-3-jongens-met-nepvuurwapen-bedreigd
  via
  https://www.powned.tv/artikel/kinderen-bedreigen-man-met-nepwapen

  Geen daderprofiel in het artikel natuurlijk, (stel je toch eens voor) maar de reacties maken weer een hoop duidelijk.

  Like

 10. Pieterman // april 13, 2017 om 16:49 //

  Waarom haal je zaken door elkaar wat heeft
  Zwarte piet met islamieten te maken.
  Die lachen ook om negers en denken ook superieur aan te zijn. Net als Europeanen ook
  Als je kan lachen om een sukkelig spelend neger moet je niet raar opkijken als ze zich zo gedragen. Speeld ook meer in protestanse landen die Mozes hoog in het vaandel hebben
  Die is ook zo zwart als roet net als sinterklaas

  Like

 11. Pieterman // april 13, 2017 om 17:06 //

  Ja moslims voelen zich ook beleidigd
  Als je mensonterende culturele praktijken
  Aankaart in hun cultuur.
  Mohamed is geen pedofiel en zwarte klungelige piet is ook geen discriminatie
  Zit zo diep in de Nederlands cultuur om slavernij te rechtwaardigen al is het 160 jaar geleden het zit er nog steeds in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: