Nieuw

Duitse politie jaagt op Syriër die aanslag op luchthaven plande

In de oostelijke Duitse stad Chemnitz is zaterdag een grootscheepse politieoperatie aan de gang in verband met verdenkingen van het voorbereiden van een bomaanslag, zo heeft de politie van de regio Sachsen getwitterd.

In een woning zijn honderden grammen “zeer explosieve materialen” gevonden, terwijl het Duitse persbureau DPA uit veiligheidskringen vernam dat er een islamistische achtergrond kan zijn.

Lockdown

De politie heeft inwoners van de betrokken wijk aangemaand binnen te blijven en de aanwijzingen van de politie op te volgen. Een appartement is omstreeks 13.00 uur bestormd nadat een appartementsblok uren onder “lockdown” is geplaatst.

Er is een explosie gehoord maar het ging om een maatregel van de politie om ergens binnen te raken. Een gezochte persoon is niet gevonden en is voortvluchtig, aldus de politie.

Verder lezen : http://www.knack.be/nieuws/wereld/duitse-politie-jaagt-op-syrier-die-aanslag-op-luchthaven-plande/article-normal-762147.html?utm_source=Newsletter-08/10/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=13957857857476

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Duitse politie jaagt op Syriër die aanslag op luchthaven plande

  1. Gepakt voor de uitvoering ? Is alltijd goed, de enige die schade voellen is de jihadi’s zelf.

    Like

  2. Gelukkig hebben twee heldhaftige Syriërs, allemaal goeie lui tenslotte, en oorlogshelden, die Pipo kunnen overmeesteren. NOS :

    http://nos.nl/artikel/2137047-terreurverdachte-door-syriers-vastgebonden-en-kaalgeschoren.html

    Tis maar goed dat er geen propaganda is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: