Nieuw

Denen moeten de troep achter de asielreet opruimen

Denemarken – Voordat de mannelijke asielzoekers het tentenkamp in het Deense Naestved zouden verlaten werd hen verzocht het tentenkamp op te ruimen. Ze werden gevraagd alles in vuilniscontainers te gooien wat ze niet mee wilden nemen. De meeste van de vierhonderd asielzoekers schijnen dit verzoek niet ingewilligd te hebben. In plaats daarvan hadden negen aangestelden, die voorheen werkzaam waren in het kamp, twee complete werkdagen nodig om de troep op te ruimen.

Denemarken is de laatste dagen verontwaardigd over asielzoekers die verwachten dat de Denen hun rotzooi opruimen. Een alledaagse klus zoals opruimen en schoonmaken laten ze graag aan de Denen over, ondanks dat de asielzoekers de hele dag niets te doen hebben en genoeg tijd kregen om de teringzooi achter hun reet uit te mesten. Dat een groot deel van de asielzoekers een probleem heeft met opruimen werd duidelijk toen het tentenkamp voor asielzoekers in Naestved op maandag ontdaan werd van zijn bewoners.

Het aantal asielzoekers wat naar Denemarken komt is geleidelijk gedaald in de afgelopen maanden. Om deze reden heeft de Deense overheid onlangs besloten om het tentenkamp voor asielzoekers in Naestved neer te leggen. De 400 mannelijke asielzoekers die er woonden zouden worden overgebracht naar andere beschikbare asielplaatsen in het land. Afgelopen maandag was het tijdstip om het tentenkamp te verlaten en  werden de asielzoeker met bussen naar hun nieuwe onderkomens gebracht.

Het beheer van het kamp had daarvoor de asielzoekers gevraagd om hun tenten op te schonen. Ze werden verzocht om alles wat ze niet wilden meenemen weg te gooien. Maar de meeste van de asielzoekers blijken niet aan dit verzoek te hebben voldaan. Toen de laatste groep asielzoekers het tentenkamp had verlaten werd de gigantische puinhoop duidelijk wat in en rond de tenten was achtergebleven. Een complete smeerboel van oude kleren, schoenen, lege verpakkingen en kapotte elektronische apparatuur.

Het Deense dagblad Ekstra Bladet had een verslaggeversteam op de plek aanwezig om te documenteren hoe het eruitzag. Foto’s en een korte videoclip kan men HIER in het krantenartikel zien.

Het beheer van het tentenkamp was gedwongen negen voormalige werknemers op te roepen die twee volle dagen bezig zijn geweest om alle rotzooi op te ruimen die de asielzoekers in en rond de tenten hadden achtergelaten.

Het Deense online magazine Den korte avis pikte op woensdag het incident op in een artikel. De auteur van het artikel wijst er onder andere op dat veel van de asielzoekers die afkomstig zijn uit bijvoorbeeld Syrië waarschijnlijk behoren tot de rijke hogere middenklasse, omdat ze zich kunnen veroorloven om grote bedragen te betalen aan mensensmokkelaars. Is het plausibel aan te nemen dat een groot deel van hen aan bedienden gewend zijn, en vervreemd zijn van het uitvoeren van dagtaken zoals schoonmaken.

Den korte avis beschrijft ook dat veel mannelijke asielmigranten uit sterk patriarchale culturen komen waar bijvoorbeeld schoonmaken en koken wordt gezien als “vrouwenwerk”. Dit kan begrijpelijk tot grote problemen leiden wanneer deze mannen in Denemarken (of  Nederland) verwacht worden “simpele baantje” in de servicesector aan te nemen;  dat wil zeggen werk wat in veel gevallen schoonmaken behelst, eenvoudig keukenwerk, enzovoort.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/05/nio-anstallda-fick-agna-tva-hela-arbetsdagar-at-att-stada-efter-asylsokande/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Denen moeten de troep achter de asielreet opruimen

 1. De Daenen moeten langzamerhand de rotzooi van hun heersers opruimen dat is Islam ( Onderwerpen ) toch ?

  Like

 2. delamontagne // oktober 8, 2016 om 09:34 //

  Bij het lezen van artikel moest ik denken aan +- 20 – 25 jaar geleden, toen ik nog in een Randgemeente van R,dam woonde.
  Het “algemene” verschijnsel van ONDANKBARE [a]sieligers was toen nog niet zo bekend.
  Groot was de verontwaardiging toen men in de krant las en zag dat een Somalisch gezin, gehuisvest in een gemeentelijke-Rijtjes woning ging vertrekken naar familie in England.
  De “hatelijke” tekst van het artikel was:
  WIJ ZIJN VERTROKKEN”, met daaronder een heel grote foto van de stapel meubilair, kleding,fietsen, bedden, potten & pannen, die bijkans totaan de 1e verdieping reikte.
  Gevraagd naar het waarom aan de sieligers:
  “IN ENGELAND KRIJGEN WE TOCH ALLES WEER NIEUW”
  Ook buurt bewonders waren boos. Zij hadden o.a. fietsjes voor de sieligerds kinderen gegeven en die lagen nu als vuil erbij.
  TOEN, wist men nog niet zo goed hoe “dankbaar” dit soort vluchtelingen is.

  Like

 3. Een vriend van mij ging voor zijn afstuderen vrijwilligerswerk in Afrika doen (nadat ze eerst een cusus “dirty dancing” hadden gedaan). Het waren nieuwe ideeën van kleinschaligheid. Niet meer die massale voedsel- en geldhulp. Ze gingen pompen aanleggen zodat elk dorp drinkwater kreeg en de vrouwen niet meer (soms 10, 20 km) hoefden te lopen met een vaas op hun kop.

  De pompen deden het en de mensen waren blij. De ontwikkelingswerkers gingen tevreden naar huis. Maar elke keer als ze na een paar jaar terug kwamen, waren de pompen stuk. Die werden nl. niet onderhouden. Water halen en alles daaromheen was nl. vrouwenwerk. Dus ook pompen onderhouden.

  Like

 4. delamontagne // oktober 8, 2016 om 12:36 //

  Edjan // oktober 8, 2016 om 11:01
  Kijk,….dat verbaast me dan weer niets.

  Like

 5. delamontagne // oktober 8, 2016 om 14:16 //

  Blanke vrijwilligers rapen het afval op van de ILLEGALEN in de “Jungle” van Calais, terwijl de “[a]sieligers zich vermaken met hun telefoontjes………….
  De video is recentelijk opgenomen en laat de Geestelijke verwrongen Ziekte zien, die bij sommige Europeanen is voortgekomen bij een NIET GEWENSTE IMMIGRATIE en waar heel veel misdaden erdoor, niet worden bestraft………………….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: