Nieuw

De Top 5 van de uitvluchten van de moslims

(Door: Kaya Cahit – Vertaling: E.J. Bron)

1. Dat heeft niets met de islam te maken

Als er weer eens een dader met “Allahu Akbar!”-geschreeuw en de koran (en een bijl) in de hand zichzelf en vele anderen de dood in sleurt, heeft dat in principe niets met de islam te maken. Waarmee het dan wel te maken heeft? Misschien met een vereniging van bijenkwekers in Sachsen. Maar zeer zeker niet met de islam. Dat de daders stamgasten in moskeeën zijn, meer over de islam weten dan de hobbymoslim van hiernaast doet niet ter zake. Het heeft niets met de islam te maken, omdat het niets met de islam te maken mag hebben. Wie daar dan nog over doorzaagt, wordt van islamhaat beschuldigd en omdat hier sprake is van haat is men al niets meer waard en wordt men als ophitser bestempeld. In aansluiting daarop gaat men naar de volgende moskee om de hand te schudden met homovijanden, antisemieten en radicale islamieten. Iedere stem telt. Dat is echte democratie.

Lees verder >>

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on De Top 5 van de uitvluchten van de moslims

 1. Ben ik helemaal met Fubar eens ; ze moeten langzamerhand weten dat moslims altijd beweren dat al die moorden niets met de islam te maken heeft

  Like

 2. Allahur bij de Ak bar.
  Eenmaal bij de Ak bar aangekomen, was er niks te bekennen.
  Uit frustratie over het nutteloze leventje blies men zichzelf op.
  Er zijn daar geen treinen om er onder te springen.
  Mekker, mekker, mekker, zelfs niks te beleven in de Ak bar,… “bam”!
  Iemand heeft alleen “Ak bar” horen roepen en daarna gezien hoe de idioot zich opblies.
  En daar heeft zo’n vieze oude travo, een draai aan gegeven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: