Nieuw

Camping eist schadevergoeding na teruglopen inkomsten door komst azc

Camping ’t Karrewiel heeft de gemeente Venray verzocht een schadevergoeding van 20.000 euro te betalen. Volgens de Meerlose camping is de verwachting dat zij dit jaar 30.000 euro mislopen door de komst van een azc op recreatiepark Het Roekenbosch.

Om verdere proceskosten te voorkomen deed de camping de gemeente een eenmalig voorstel. Het gemeentebestuur heeft inmiddels per brief laten weten niet in te stemmen met de toekenning van de schadevergoeding.

Verder lezen : https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2016/10/07/camping-eist-schadevergoeding-na-teruglopen-inkomsten-door-komst-azc

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Camping eist schadevergoeding na teruglopen inkomsten door komst azc

 1. Zo te zien niet alleen de campings krijgen door de komst van azc schade maar ook wij, wij kunnen bij een jihad aanval onze leven verliesen en onze hoofden

  Like

 2. Daar zit psychopaat Rutte toch niet mee,zal hem een rot zorg zijn,dat heet verrijking met een aantrekkende economie met veel meer schulden en mensen,die zulke campings en evenementen gaan mijden,omdat het onbetaalbaar wordt en te gevaarlijk.Dat is zijn hele opzet,alles kapot makend,daar is het een psychopaat voor,die liegen ook altijd.

  Like

 3. Duchesne // oktober 9, 2016 om 13:01 //

  De eigenaars en directie van de vakantieparken zijn collaborateurs die hun zakken vullen en ons met de vuiligheid laten zitten. Lijkt me dat een lijst met vakantieparken waar asielschorum zit handig is voor wie in de hersfts een vakantie wil boeken. Nog mooeir zou zijn als er ook fotos, namen en adressen van de eigenaren en directieleden bij zou staan, kun je nog eens iemand persoonlijk aanspreken op zijn /haar verradersrol en hebzucht.
  Enkel als je de verraders uit de anoniemaiteit haalt kun ie iets veranderen, tot die tijd is het ver van hun bed en het geld stroomt binnen.

  Like

 4. Camping lijst lijkt me een goed idee.
  Zo ook in welk vakantie park je niet moet zijn.
  Ik wil ze helemaal niet zien of tegen komen mischien een lijst waar ze niet zijn.
  Is mischien korter.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // oktober 31, 2017 om 00:19 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Een AZC IS OOK BRANDBAAR

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Camping eist schadevergoeding na teruglopen inkomsten door komst AZC | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: