Nieuw

Moderator gezocht

Denkt u dat u het aankunt? Diverse dag en weekbladen gaan op korte termijn moderators tekort komen. Wat wil het geval, men heeft mediabreed besloten de VVD een boost te geven voor de komende verkiezingen.

Mark Rutte mag gratis en voor niks overal uitgebreid zijn visie uitleggen. Nee niet in een klein stukje, hele pagina’s worden daaraan gewijd en het AD denkt morgen een bloemlezing van reacties te kunnen tonen. U begrijpt dat wordt een hels karwei.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het wel nieuwswaardig vind dat Rutte een visie heeft, ik heb hem daar nog nooit op kunnen betrappen. Nou ja hij mag even helemaal leeglopen en op een leugen meer of minder wordt niet gekeken. Zo zijn wij dankzij zijn beleid uit de crisis gekomen terwijl ik juist al die tijd dacht dat we ondanks zijn beleid eruit lijken te komen. Verder hebben “we” de zorgkosten binnen de perken kunnen houden aldus Pinokkio. Dat is een gedurfde uitspraak, óf we de kosten binnen de perken houden blijkt immers binnenkort pas maar als de voortekenen ons niet bedriegen lijkt het er op dat de verzekering zo’n € 120,00 per jaar omhoog gaan terwijl tegelijkertijd verzorgings en verpleeghuizen gesloten worden.

En dan komt er een leuk stukje; “Door de AOW-leeftijd te verhogen kunnen we het basispensioen de komende jaren blijven betalen. Het is ons gelukt de zorg én goed én betaalbaar te houden. We hebben ervoor gezorgd dat meer mensen weer een huis kunnen kopen en er voor meer mensen een huurwoning komt. We hebben de instroom van vluchtelingen onder controle gekregen. We hebben ons land veiliger gemaakt. Er is minder geweld op straat en er zijn minder inbraken.”

Telt u even hoeveel leugens er in die paar zinnen staan?

We hebben de instroom van vluchtelingen onder controle gekregen“! Dan moet je toch wel de gore moed hebben om die zin uit je strottenhoofd te persen terwijl er duizenden per dag Italië en Griekenland in gebracht worden door onze EU taxidienst Frontex.

Maar hij gaat nóg verder; “En de vluchtelingen. We hebben heel veel vluchtelingen tijdelijk opgevangen. Maar hoe zorgen we  ervoor dat vluchtelingen die weer terug kunnen als het thuis veilig is ook echt weer weg gaan? Want we kunnen niet iedereen een échte toekomst geven in ons land.”

Dat is pas echt bijzonder, hij denkt dus kennelijk dat er mensen teruggaan! Nou ja dat zegt hij tenminste. Gek maar ik ken toch enkele mensen die daar beduidend anders over denken (waaronder ik zelf). Die denken namelijk dat ze helemaal never nooit meer teruggaan.

Wat ook (bijna) grappig is dat is dat terwijl het AD normaliter zeer streng modereert gewoon hij mag zeggen; “Maar waar ik niks mee heb zijn die schreeuwers aan de zijlijn. Links en rechts. Zij hebben op alles wat er gebeurt kritiek. Ze zijn boos over van alles en nog wat, maar als je om hulp vraagt doen ze helemaal niks. Dit zijn ook de mensen die denken dat de overheid alles voor ze oplost. Op deze mensen bouw je geen samenleving. Dat geloof ik echt. Die mensen verpesten het voor de rest. Soms zou je bijna gaan denken dat die schreeuwers Nederland zijn.” 

Zelfs een kind weet wie hij bedoelt, hij bedoelt geen meervoud hij bedoelt Geert Wilders. Nou ja en ons hier natuurlijk (zou hij meelezen?)

Nee hoor Mark, wij schreeuwers denken niet dat wij Nederland zijn, wij weten dat! En het wordt hoog tijd dat we je dat duidelijk gaan maken!

En weet u wat nou het ergste is? Dat er straks weer hele volksstammen zijn die erin trappen. En dat gaat gebeuren wat ik u brom.

Gek eigenlijk op tv hebben ze nog de beleefdheid om in de aankondiging te zeggen “In het kader van de uitzending voor politieke partijen komt nu…” Bij de vele reclameblokken wordt ook altijd eerst getoond dat het Ster reclame is. In de krant niet, daar storten ze zonder waarschuwing een hele emmer propaganda door je brievenbus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (487 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

11 Comments on Moderator gezocht

 1. Dat stuk in het AD stond hier open om digitaal te verscheuren. Bedankt dat je mijn stukje jat, Tijl !

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 16:10 //

  Ja hoor, tot je dienst, ik had een creatieve bui vandaag! 🙂
  Maar dat wil niet zeggen dat je het niet alsnog kunt plaatsen, we kunnen mekaar toch ook aanvullen?

  Liked by 1 persoon

 3. Rutte heeft nog maar 1 taak, de EU regeltjes volgen.
  Wat wij hier denken aan 2de kamer te hebben is voor de schijn.
  We zijn uitverkocht. Zolang de schijn van een apart democratisch NL opgehouden kan worden, de te beter.
  Wij doen wel mee, ondanks dat nou toch iedereen weet dat wij geen moer meer te vertellen hebben, over niks.
  Maar verder veel succes met de stemmingen volgend jaar, wie weet.

  Liked by 3 people

 4. Een moderator gezocht om Mark Rutte hoog te bejubbelen ? nee dank je.

  Like

 5. Dit is dan ook 1 van die vele redenen, waarom ik al jaren niet meer op een krant en/of tijdschrift ben geabonneerd. Vroeger had je ook zo een krant “de Waarheid”, maar dan wist je tenminste dat je belazerd werd. Nu gaat het veel stiekemer, en die kranten moeten wel, want doordat ze Haagse subsidie krijgen, moeten ze deze leugens verspreiden. Alleen de Elsevier is subsidieloos.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl

  Ik plemp het maar even hier anders moet ik zo zoeken, maar je vroeg gister waar die Italianen al die Afrikanen laten. Ze kunnen ze inderdaad niet meer kwijt:

  Like

 7. Loopt er nou nergens een Lee Oswald rond in Nederland?

  Like

 8. Republikein // oktober 8, 2016 om 00:19 //

  Die vraag is eerder gesteld Guardia, maar dan anders.
  Waar is Volkert als je h’m nodig hebt.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2016 om 00:55 //

  Nou dat is dan goed nieuws Fub want zolang ze in de haven liggen met migranten kunnen ze niet uitvaren om nieuwe op te pikken. Dan zullen er binnenkort wel weer een heel stel aanspoelen. Nadeel is dat ze dan weer zo op het strand gedeponeerd worden dat ze dramatisch gefotografeerd kunnen worden.

  Like

 10. Tijl

  Ze gaan gewoon grotere boten inzetten. En ‘ze’ is NL in dit geval:

  Dat GL het er niet mee eens was snap ik trouwens niet. Misschien hebben die liever dat we een lijnvlucht instellen ofzo.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De grote “Verkiezingssprookjes” van Rutte! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: