Nieuw

Jubelende Mark Rutte meldt “Etnisch profileren door politie werkt perfect, bij ruim 60% was het raak en kon een crimineel worden gestopt”

Geweldig nieuws aangezien de Nederlandse politie de misdaad nu eens daadwerkelijk heeft aangepakt. Dit door het inmiddels veel besproken ‘etnisch profileren’ waarbij door het eigen inzicht van de dienstdoende agent een grote hoeveelheid licht getint tuig van de straat werd gehaald.

Minister president Mark Rutte meldde dit afgelopen week vol trots tijdens de ministerraad en zelfs collega Geert Wilders moest hem feliciteren met het bereikte resultaat. Bij ruim 60% van de gevallen waarbij mensen met een licht getinte huidskleur zich verdacht gedroegen was het terecht dat deze tot staan werden gehouden en nader werden onderzocht. Bij nog geen 40% bleek het loos alarm of kon de dienstdoende agent niets ontdekken dan wel bewijzen.  Complimenten voor het landelijke politiekorps wegens het behaalde resultaat waardoor wij ons weer een klein beetje veiliger zouden moeten voelen.

De selectie uitgevoerd door de agenten was volledig volgens eigen inzicht en gebeurde bij gevallen die de agenten verdacht vonden. Linkse kruipers als Roemer en Samson alsmede Nederland haters als Pechtold en Klaver hadden uiteraard wel wat moeite met deze methode aangezien ze van mening zijn dat het absoluut niet verdacht is wanneer een jochie met amper haar op zijn piemel rond rijd in een splinternieuwe Alfa Spider cabriolet. Ah mensen die denken dat elke Nederlander met een uitkering zijn of haar gezin moet onderhouden van 40.ooo netto per jaar is dan ook wel redelijk wereldvreemd, dus daar moet je niet zo veel aandacht aan schenken lijkt mij.

Wat zou dat mooi zijn wanneer bovenstaande bericht op deze manier de wereld in was gebracht of niet dan?

Het is toch logisch wanneer je, je eigen  verdacht gedraagt dat je er dan tijdens controles tussenuit gepikt wordt? En dan maar weer lopen janken omdat het weer eens om licht getint tuig gaat dat hier de dupe van is geworden. Of nee, het gaat om die kleine 40% waar geen bewijs tegen was of die niets verkeerds hadden gedaan, of nog niet hadden gedaan natuurlijk afhankelijk van het tijdstip waarop de controle plaats vond.

Wil iedereen die dit discriminatie of racistisch vindt er even over nadenken dat er door dit politie optreden wellicht één ouder echtpaar niet met een honkbalknuppel is bewerkt en beroofd door een licht getint daderprofiel. Of is dit te veel gevraagd?

De politie is er om ons te beschermen en moet daarvoor regelmatig preventief handelen en dat is allemaal prima en klasse zolang ze maar geen mensen uit de groep van de hoogste misdaadcijfers aanpakken want dat is racisme en discriminatie. Natuurlijk dat is allemaal volledig logisch.

Echter is dit nooit anders geweest, de politie heeft altijd gereageerd op verdachte omstandigheden met of zonder kleurtje. Op het moment dat ik nog een lief en onschuldig jochie was van een jaar of vijftien werd ik ook regelmatig door de plaatselijke veldwachter achtervolgt en aangesproken en in het beste geval middels een ferme trap onder me reet thuis afgeleverd. En nee dat was niet daar ik dat stuk ‘white trash’ uit Nijmegen was die hier in het dorp was komen wonen en het kwam ook niet door me fiets van 2 tientjes waar ik me op voortbewoog. Nee dit kwam doordat ik me verdacht gedroeg doordat ik een lading verfbussen bij me had en ze het dorp een week geleden juist voor de zoveelste keer verfvrij gemaakt hadden. Moet ik de plaatselijke veldwachter, als die nog leeft natuurlijk, wellicht een proces aan doen zodat ik er nog wat aan kan verdienen?

Laat de politie nog beter zoeken en dan gaan we volgend jaar voor de 70% licht getint tuig dat tijdens spontane controles opgepakt wordt. Aanpakken dat volk en nu de linkse rechters en de rechters uitgezet door de NSB’66 nog eens zover krijgen dat er echte straffen uitgedeeld gaan worden dan staan die agenten tenminste niet voor Jan met de korte achternaam gezellig samen etnisch te profileren en hebben ze ook nog een beetje eer van hun werk.

met groet Bolo

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Jubelende Mark Rutte meldt “Etnisch profileren door politie werkt perfect, bij ruim 60% was het raak en kon een crimineel worden gestopt”

 1. polderboy // oktober 7, 2016 om 22:16 //

  Etnisch wordt in meerdere contexten gebruikt.
  Bij criminele opsporing gaat het om de fysieke of uiterlijke karakteristieken, het signalement, zoals de kleding, sekse, lengte, postuur, haarkleur, huidskleur, ogenkleur, opvallende uiterlijke kenmerken e.d.
  Het is misplaatst om die kenmerken als racistisch te zien in deze context.
  Overigens wordt ook al aan medische profiling gedaan, want er zijn immers verschillen in aandoeningen bij groepen mensen van een bepaalde etnische achtergrond bekend. Stel je voor dat we die kennis ook niet meer mogen gebruiken ten bate van patiënten.

  Like

 2. Jubelende Mark Rutte meldt “Etnisch profileren door politie werkt perfect, bij ruim 60% was het raak en kon een crimineel worden gestopt” Tja een sterk staaltje premature verkiezingsretoriek geuit door een pathologische leugenaar, die niets maar dan ook niets om het Nederlandse volk geeft. Alleen zijn meesters in Brussel houd hij tevreden met de leugenachtige consensus met de rest van z’n beste kabinet ooit, om je vingers erbij af te likken.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 23:47 //

  En nou moeten wij geloven dat Bolo ooit een braaf onschuldig jochie is geweest? 🙂
  Mwah, ik heb zo mijn twijfels.

  Like

 4. Hij spoot graffiti op muren. En het waren vast geen nette, linkse spreuken! Foei!

  Like

 5. trebor2110 // oktober 8, 2016 om 00:07 //

  even tussendoor .
  Ik weet niet of iemand het gehoord heeft maar zegt azarkan nu op minuut 1:36 ; onderscheid maken dat mag ,als reactie op de vraag over onderscheid maken tussen Gulen en erdogan aanhangers waarop Spong zegt dat dat strafbaar is .
  Of hoor ik het verkeerd en zegt hij onderscheid maken dat mag niet ?????

  Like

 6. Stop and frisk noemen ze dat in de States. En de resultaten zijn verbluffend positief als je dat afschaft:

  Naamloos.png

  Positief voor hen die het Westen naar de kloten willen helpen wel te verstaan.

  Like

 7. @trebor, dat stukje als die net uit beeld is ?

  Dat bemoeilijkt het, ik ben geen liplezer, maar het helpt wel om te zien wat die zegt, want te horen valt het niet, omdat pauw er doorheen zwetst. Maar hij sluit zich aan bij Spong. Hij mag dan bij de AK partij zitten, hij kent de wettelijke grenzen wel in NL, das het enge van veel moslims. “rechten’ is de studie die het meest gekozen wordt en dat is niet voor niets. Voor hem weinig moeite om zich aan te sluiten bij Spong trouwens, want hij is een Marok, en de Turkse problemen zullen hem waarschijnlijk persoonlijk worst zijn.

  Ik durf te wedden dat Kuzu heel anders gereageerd zou hebben op dezelfde vraag.

  Like

 8. Edjan // oktober 8, 2016 om 00:04

  Hij spoot graffiti op muren. En het waren vast geen nette, linkse spreuken! Foei!
  ————

  volgens mij was Bolo vroeger links :p

  Zoals veel islamcritici trouwens.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2016 om 02:05 //

  Nou niet allemaal hoor Fub ik ben wel islamkritisch maar nooit links geweest, nou ja linkshandig tot in het extreme dat dan weer wel.
  Gluiperig als ik ben wel al heel lang lid van het FNV maar dat was uit zelfbescherming.

  Like

 10. ik wel Tijl was zelfs actief voor de sp (in elk geval zolang ik er zelf beter van werd dat dan weer wel)

  Liked by 1 persoon

 11. De Heilige Geest zal niet alleen 60% stoppen maar allemaal.

  Like

 12. Bolo // oktober 8, 2016 om 07:24 //
  Geeft niet hoor, Bolo, en Fubar ook, volgens mij: ik was ook een netten linkschen jongen. Begonnen met de PSP, PvdA even, Groen Links, en SP. Maar Wilders meteen 50 Euro gestuurd toen hij pas begon.
  Tot onze verdediging, edelachtbare, mag ik aanvoeren dat links toen nog enigszins anti-establishment was. En moet je ze nu eens zien. De (nep)intellectuele en (nep)morele patsers.
  En dan die mohammedanen. Ik heb op de papierfabriek in Renkum gewerkt en ik werd geacht de boomstammetjes in de machines te gooien. De dunne stammetjes lukte nog wel, maar de dikke niet. Ik was kapot. En als je ze er niet netjes in deed, kwamen ze klem te zitten en moest het er weer uit. En al die tijd kwam er hete stoom uit dat ding. En dan kwamen die grote turken, die elk 2 machines deden, en namen die van mij er nog een tijdje bij. Ik mocht ook met ze mee naar huis waar ik koffie kreeg en de shag lag op tafel dus die mocht ik roken. Ze hadden veel heimwee en waren dieptreurig. Een Duitser vertelde me niet lang daarna dat dat wel zou veranderen als ze met meer zouden zijn.
  En moet je ze nu eens zien …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: