Nieuw

EU: Verzwijg de betrokkenheid van islamieten bij terroristische misdaden

Een EU-agentschap eist van de Britse regering de wetten te veranderen zodat het voor de media verboden wordt om te vermelden wanneer moslims zich schuldig maken aan geplande of uitgevoerde terroristische misdaden. Dergelijke informatie stelt de islam in een kwaad daglicht. Daarom moet de vrijheid van meningsuiting worden beknot.

Verschillende Britse kranten meldden dat het EU-orgaan tegen Racisme en Intolerantie, ECRI, een 83-pagina’s tellend rapport heeft gepubliceerd wat de schuld legt op de mediaberichten over de betrokkenheid van moslims bij terroristische daden voor de toegenomen spanningen. De Zweedse advocaat Christian Åhlund heeft samen met het EU-orgaan ECRI een voorstel ingediend hoe het Verenigd Koninkrijk zijn vrijheid van meningsuiting moet beknotten.

Het rapport legt 23 aanbevelingen aan de Eerste Minister Theresa May voor inzake wijziging van verscheidene wetten, waaronder de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. Åhlund neemt zich ook de vrijheid om een zichtpunt op het Brexit referendum te laten passeren, schrijft de Daily Express. In het rapport wordt beschreven: “Het referendum heeft geleid tot een toename van xenofobe geluiden, wat de Britse regering ertoe dwingt om maatregelen te nemen op basis van dit rapport, met de hoogste prioriteit”.

Het idiotenrapport gaat verder met:

“ECRI is van mening dat gezien het feit dat moslims steeds meer gevangen worden in de schijnwerpers als gevolg van islamitisch terrorisme, het onverantwoord is om vooroordelen tegen moslims verergeren, en niet alleen voor hun waardigheid, maar ook voor hun veiligheid”.

In dezelfde mongolencontext gaat het verder:

“Het toont aan wanneer de reportages van de media vermelden dat de misdadigers een islamitische achtergrond hebben, tegelijkertijd het risico van vreemdelingenhaat tegen moslims verhoogt, in vergelijking met gevallen waarin terroristische motieven worden weggelaten of afgezwakt.”

Het EU-rapport “recommandeert sterk” dat Groot-Brittannië een overheidsdienst invoert die de media regelt. Onder andere een staatsagentschap die de journalisten “grondig opvoed” inzake tolerantie.

In een schriftelijk commentaar van de Britse regering wordt medegedeeld:  “De regering is vastbesloten om een vrije en open pers te beschermen, en zal nooit proberen om deze te controleren, in wat de media doet en publiceert, zolang zij de wet volgen”.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/uk/717627/free-speech-crackdown-EU-report-British-press-hate-crime-violence-terror

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3823706/European-human-rights-chiefs-orders-British-press-NOT-reveal-terrorists-Muslims.html

http://dailycaller.com/2016/10/05/uk-urged-to-ban-press-from-revealing-terrorists-are-muslim/

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on EU: Verzwijg de betrokkenheid van islamieten bij terroristische misdaden

 1. Daniël // oktober 7, 2016 om 08:00 //

  Theresa May zal dit graag willen opvolgen gezien haar zionistische achtergrond en sympathien. Het is per slot de talmud – en niet de koran – die de maat bepaalt in deze verziekte wereld. “You’re either with the terrorists or with us”. Deze uitspraak van Bush bevat geen tegenstelling. “US=terrorists”.
  Denkt men echt dat de gewone man niet begrijpt dat wanneer er aanslagen worden gepleegd dit door moslims wordt gedaan? Niet volgens de EUSSR waar angsthazen de thoughtpolice vormen. Welcome back in 1984. Een systeem dat zich verlaat op leugens en angsten houdt geen stand.

  Like

 2. Eric Blair a.k.a. George Orwell voorzag het. Maar goed, hij maakte deel uit van het verraders collectief.

  Like

 3. Daar om willen wij met deze EU niets te maken hebben.Nexit begroet ik dat het heel snel zal komen.

  Like

 4. Daniël // oktober 7, 2016 om 08:00
  Je lult als een mossel op 1 of andere demo.

  ” Het is per slot de talmud – en niet de koran – die de maat bepaalt in deze verziekte wereld. “

  Like

 5. “gezien haar zionistische achtergrond en sympathien.”

  Like

 6. Duchesne // oktober 7, 2016 om 08:49 //

  FF recapituleren: voor een enigzins waar en correct verhaal moet ik dus de Engelse pers opzoeken want onze pers is dus gewoon een leuenpers. Ze schrijven het zelf ! En dat is dan nog de pers die zelf al de boel verzwijgt.

  Like

 7. Bent u, in navolging van de PVV, van mening dat het artikel waarin onder meer gesteld wordt dat zionisten door middel van Coca Cola, Nestlé, Hollywood, de media en de overheid – die zij ook allen in handen zouden hebben – anderen willen vergiftigen, zeer antisemitisch van aard is? Zo neen, waarom niet?
  http://likud.nl/2014/02/dubbele-onvervalste-jodenhaat-van-gretta-duisenberg/
  https://fubar.mobi/2014/02/10/dubbele-onvervalste-jodenhaat-van-gretta-duisenberg/

  Like

 8. polderboy // oktober 7, 2016 om 09:28 //

  Het rapport is in PDF-formaat hier te lezen:
  http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/Country-by-country/United_Kingdom/GBR-CbC-V-2016-038-ENG.pdf

  Het blijkt een politiek zwaar beladen epistel, waar de Brusselse arrogantie vanaf druipt en waar de Brusselse bureaucraten middels suggestie en manipulatie van feiten tot onwerkelijke conclusies komen. Ik noem hieronder een paar voorbeelden.

  Allereerst, zoals te lezen op pp.9, hoewel Brexit toch aangeeft, dat de Britten geen beleidsinvloed wensen, gebruikt men de imperatief (“de Britse regering moet”) in het rapport waar het gaat om hetgeen men in Brussel meent dat er moet geschieden, als waren de Bitse regeringsleiders niks meer dan vazallen, zelfs na het Brexit-referendum.

  Natuurlijk kunnen de ambtenaren het niet laten Nigel Farage negatief te belichten (paragraaf 35).

  In paragraaf 41 blijkt hoe kundig Brussel op machiavellistische wijze met suggestie en manipulatie de context van feiten op zijn kop zet.
  Hier wordt de Britse pers onder vuur genomen, die schreef dat “1 op de 5 Britse moslims sympathiseert met de jihadi’s”. Dit soort volgens de ERCI “meedogenloze berichtgeving”, zet de ECRI dan in de context van een zelfmoord plegende LBGTer, waarvan de Britse pers de seksuele geaardheid had geopenbaard.
  De ECRI veronderstelt dan wel, onbewezen overigens, dat de LBGTer zelfmoord pleegde door de openbaring van zijn geaardheid in de pers!. Door jihadi-aanhanger in dezelfde alinea te zetten, suggereert de ECRI verder dat openbaring van de geaardheid van de sympathisanten van jihadi’s natuurlijk ook tot zelfmoord zal leiden onder deze zielige sympathisanten…?
  Maar de aanhangers van de smerige dood en verderf zaaiende slavendrijvende verkrachtende en koppensnellende schijtjihadi’s zijn niet te vergelijken met een depressieve introverte LBGer, die de hand aan zichzelf slaat. Integendeel, ontmaskeren die smerige aanhang, en optiefen naar Ankara, Raqqa, Mekka en Medina: en snel ook….

  Liked by 1 persoon

 9. Nou Daniel, kom er maar in met je antisemitisch vervolg praatjes.
  Misschien valt het kwartje hier dan toch nog een keer want voorlopig hebben ze allemaal last van een soort van leesblindheid.

  Like

 10. Dat DENK de islamisering propageert en alle andersdenkenden wil bestraffen en een shariapolitie in het leven wil roepen, en dat dan een “antidiscriminatieplan” noemt, kan ik nog begrijpen.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/dit-is-het-antidiscriminatieplan-van-beweging-denk-376228/

  Maar de EU doet precies hetzelfde en dat kan ik maar op één manier begrijpen: dit zooitje is ten diepste corrupt. Ze zijn ervoor betaald om ons stap voor stap eronder te krijgen.

  Like

 11. polderboy // oktober 7, 2016 om 10:55 //

  ECRI heeft ook een rapport over de Turken:
  http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/Country-by-country/Turkey/TUR-CbC-V-2016-037-ENG.pdf

  Die Turken, die veel door de ECRI aanbevolen protocollen tekenen, is het rapport natuurlijk veel dunner van dan bij die vreselijk racistische Brexit Britten; blijkt.

  Afgezien van 50 dode en 100 gewonde LBGTers in 5 jaar (paragraaf 47) die soms gemolesteerd worden door groepen van wel honderden Turken, gaat het voortreffelijk in Turkije. Hoeveel dode LBGTers het werkelijk om gaat, weet niemand, maar de protocollen zijn ondertekend, niet waar.
  De Koerden maakt de ECRI “zich zorgen over”, zeker nu 400 aanvallen met militaire geweren, bommen en brandstichting plaatsvonden over heel Turkije op de Koerdische partijkantoren van de HDP in 2015 tijdens de verkiezingen, is in paragraaf 48 te lezen. Ach, niet noemenswaardig eigenlijk…
  En die militaire operaties, dus die bombardementen met zware artillerie en de luchtmacht van de Turken op Koerdische steden in Turkije, vindt de ECRI van, dat als er dan toch geheel per ongeluk een dode burger valt, dat het keurig onderzocht moet worden. Er staat natuurlijk niet bij dat het waarschijnlijk duizenden dode burgers zijn, maar goed, who cares, dikke lul en drie bier zullen ze in Brussel denken, want het verdiend lekker, bagger bij elkaar lullen.

  Die Turken doen het dus eigenlijk helemaal toppie in vergelijking met die afschuwelijke Britten.

  Liked by 1 persoon

 12. Het is een lachwekkend rapport. Een “onafhankelijke instelling” die in de gaten moet houden of de pers niet discrimineert. Terwijl de zelfcensuur bij de pers al vrijwel compleet is. Maar er ontsnapt nog wel eens iets: dan blijkt de “verwarde man” toch weer een mohammedaan te zijn. Schande! Discriminatie!

  Ik neem aan dat de Britten hun reet afvegen met dit vod.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: