Nieuw

Binnenkort door de Mohammedtunnel?

Of de Aïshalaan?  Ik noem zo maar even een zijstraat, als het aan DENK ligt wel in ieder geval want wij zijn een stelletje smerige racisten, sterker nog wij kennen institutioneel racisme, onze overheid, de politie, rechters iedereen schijnt mee te doen. Tenminste als we DENK moeten geloven.

En onderdeel van hun keten-plan (?) is onder andere om alle straatnamen die zouden kunnen verwijzen naar ons koloniaal verleden gewijzigd moeten worden.

Niet langer de Coentunnel, de Generaal Spoorlaan of de Michiel de Ruyterweg dat valt allemaal onder de noemer racisme. Het werd nog niet hardop gezegd maar het ligt voor de hand dat daar namen voor in de plaats moeten komen die herinneren aan de nieuw in Nederland geïntroduceerde islam want ja die straatnamen hebben we nog niet. Er zullen ongetwijfeld straten pleinen of lanen vernoemd zijn naar paters of pastoors dus daar kunnen we straks ook imams voor gaan gebruiken.

Daarbij wil DENK speciale “racismepolitie”, dus naast de zedenpolitie en de narcoticabrigade politieagenten die gespecialiseerd zijn in racisme. Misschien een voorloper van de kledingpolitie om te zorgen dat iedereen gekleed is volgens de normen van DENK en misschien dat we dat in een later stadium uit kunnen breiden naar het voorbeeld van Iran. Hoofddoek scheef? Bekeuring en een nacht cel. Een man zonder mohammedaans klotje op zijn knar? 20 Stokslagen. Dat zal ze leren die ongelovigen!

U denkt dat u nog racistische uitlatingen op onze site kunt doen? Nou prima hoor, maar bedenk daarbij dat als het aan DENK ligt daar een gevangenisstraf van twee jaar op komt te staan. Te vrezen valt dus dat er straks weer gevangenissen gebouwd moeten gaan worden in plaats van ze af te breken. Het zal nog een probleempje worden wie straks het werk moeten gaan doen want als de helft van de Nederlandse bevolking straks een gevangenisstraf moet uitzitten dan zal de allochtone bevolking toch een keertje de handen uit de mouwen moeten steken…. Oei, daar had Farid Azarkan nog niet bij stil gestaan natuurlijk!!

Ook het onderwijs moet eraan geloven, niet langer mogen helden uit ons rijke verleden verheerlijkt worden, nee hun daden moeten aan de kaak gesteld worden want Jan Pieterszoon Coen, Michiel de Ruyter, Tromp, van Speijk dat waren allemaal mensen die de mensenrechten aan hun laars lapten. (Nou ja de westerse mensenrechten dan, de Arabische landen hebben dat nooit ondertekend en die lappen nog dagelijks elk recht aan hun laars en dan met name mensenrechten)

Ook namen als de Sumatrastraat of de Atjehstraat en de Celebesstraat moeten eraan geloven, die herinneren ons aan ons koloniaal verleden. Paul Krugerlaan? Weg ermee dat was een terrorist! Dat dit in de Gaza strook wel wordt gedaan met terroristen, ach een kniesoor die daar op let. Nee hoor, DENK gaat onze nationale geschiedenis helemaal opnieuw schrijven gezien vanuit het perspectief van zgn. streepjes-Nederlanders. Oh u weet niet wat dat zijn? Dat zijn Turkse-Nederlanders, of Marokkaanse-Nederlanders, of Surinaamse-Nederlanders en nog zo wat bevolkingsgroepen waaraan wij ons Nederlanderschap te grabbel hebben gegooid.

En de arbeidsmarkt natuurlijk niet te vergeten, ook die moet omgetoverd worden want er zijn nu nog vele beroepsgroepen waarin nauwelijks streepjes-Nederlanders zitten. Rechters bijvoorbeeld zijn allemaal blank. Probleempje dat zich daarbij voordoet is dat je voor zo’n functie een blanco strafregister moet hebben, daar moeten ze nog even een mouw aan passen (cq. afschaffen).

Weet u, nadat ik het fragment had bekeken; http://pauw.vara.nl/media/365114 kon ik eigenlijk maar tot één conclusie komen; Nederland moet worden afgeschaft en DENK gaat daar een begin mee maken.

Er gloort echter licht aan het eind van de tunnel, de koran staat nog vol met namen van vredelievende figuren waar wij onze straten en pleinen naar kunnen vernoemen.

Nou maar hopen dat Farid mijn stukje niet leest want dan staat straks de shariapolitie bij mij op de stoep, stuurt u mij een kaartje als het zover komt?

 

 

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

28 Comments on Binnenkort door de Mohammedtunnel?

 1. Like

 2. Deze neo fascisten snappen niet dat zij alles, maar dan ook alles wat ze hebben juist te danken hebben aan het vroegere en huidige Nederland. Hoe achterlijk en ondankbaar ben je dan?

  Like

 3. “Het werd nog niet hardop gezegd maar het ligt voor de hand dat daar namen voor in de plaats moeten komen die herinneren aan de nieuw in Nederland geïntroduceerde islam want ja die straatnamen hebben we nog niet. ”

  Die straatnamen hebben we al wel. En iedereen wil er dan ook weg: verkocht, verkocht, verkocht.

  naamloos

  Liked by 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 14:48 //

  Oh ja, ik vergat nog het etnisch profileren dat onze politie doet, en daarbij mogen we niet vaststellen dat onze gekleurde medemens buiten elke proportie hoger scoort op de ladder van de misdaad. Nee dat is discriminisme! Of rascriminatie doe maar iets. Het mag niet in elk geval!

  Like

 5. Beste Fubar. Deze mail zat in mijn in-box. Ik geloof dat hij voor jou bedoeld is? Zie hier:

  Geachte heer Fubar,
  Wegens deze racistische opmerking: ” Het zal nog een probleempje worden wie straks het werk moeten gaan doen want als de helft van de Nederlandse bevolking straks een gevangenisstraf moet uitzitten dan zal de allochtone bevolking toch een keertje de handen uit de mouwen moeten steken…. ”
  bent u veroordeeld tot 50 stokslagen in het openbaar + 3 maanden schoonmaken in de El-Fourkaan moskee.
  Dit is bedoeld als vriendelijke waarschuwing, meneer Fubar. Mocht u in herhaling vallen, dan hebben wij andere, meer definitieve manieren om uw racisme de kop af te hakken.
  Allahu Akbar!

  PS vanaf 2017 willen wij in ons land geen bikini’s meer zien. Die hoeren zijn het zelf schuld als wij ze verkrachten. De nog steeds islamofobe rechtspraak in dezen dient ook snel te veranderen. Gelukkig zijn al vele rechters op onze hand.

  En Fubar, laat die baard maar vast groeien!

  Liked by 2 people

 6. Ideetje voor de mohammedtunnel 😉

  Like

 7. O wacht even, ik zie nu dat het stuk van Tijl Uylenspiegel was! En Fubar krijgt de schuld in de schoenen geschoven. Hoop maar dat ze er niet achter komen, Tijl.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 15:14 //

  Man hou op, het klamme zweet staat al op mijn voorhoofd!
  Alhoewel mijn pensioen loopt door en je krijgt gratis eten en drinken

  Liked by 2 people

 9. delamontagne // oktober 7, 2016 om 15:20 //

  Nu von Aertsen binnenkort weggaat uit Den Haag, zal de invoering van de NL-se “Mutaween” religious police wel wat vertraging op lopen in DEN HAAG.
  Hier volgen 3 van die gekken een Saoudische vrouw.
  Zo te zien is ze toch “zedig” gekleed….!
  Oh..wacht, ik zie het al.
  Je kunt haar handen zien, ze heeft geen zwarte handschoenen aan, …………..VERSCHRIKKELIJK.

  //////////
  Ook voor buitenlandse mannelijke werknemers “expats” wordt het er in die landen niet gezelliger op:

  New York: Three men were deported out of Saudi Arabia as religious authorities deemed them “too handsome” amid worries that women would get attracted towards them.
  According to Arabic language newspaper Elaph, sitting in the stands as delegates from the United Arab Emirates (UAE) at the Jenadrivah Heritage and Cultural Festival in Riyadh on Sunday, nothing seemed to be wrong with the men in question but that didn’t stop the mutaween, Saudi Arabia’s religious police, from charging in and hauling the men away.
  A festival official said that the men from UAE were taken out on the grounds that they were too handsome and the Commission members feared that female visitors could fall for them, the New York Post reported.
  After being dragged out of the event by the Saudi authorities, they were subsequently deported back to the UAE.

  Liked by 1 persoon

 10. Geen handschoenen aan EN geen mannelijke begeleiding. Zomaar zonder je eigenaar de deur uit, de hoer.

  Liked by 1 persoon

 11. De invoering van de door de overheid gestimuleerde islamisering wordt me langzamerhand duidelijk. De islam hangt van uiterlijkheden aan elkaar: dit mag niet en dat moet zo. Een innerlijk levenshouding kan ik er niet in ontdekken.
  Dus eerst gaan ze in boerkini naar het strand en eisen dat dit geaccepteerd wordt. Dan gaan ze klagen over bikini’s en dat ze die vrouwen wel móeten verkrachten, wat ze vervolgens ook doen maar dat is de schuld van die vrouwen. En als de Europeanen dat eenmaal hebben geaccepteerd, worden stapje voor stapje de vrouwen in een boerka gestopt en ook de mannen krijgen een aangepaste mode. Dan nog even wat bidden met het snuitje naar mekka en de islam is ingevoerd. 20 jaar?

  Like

 12. Als het aan de overheid en de linkse “intellectuelen” ligt, binnen 10 jaar. Steeds meer mohammedaanse naamgeving in de straten, steeds meer mohammedanen bij politie en overheid. Mohammedaanse politieke partijen. Inderdaad een instituut om dwarsliggende blanken aan te pakken en … het gaat goed vooruit.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 16:04 //

  Nee daar moet ik je toch even tegenspreken Edjan, het gaat niet goed vooruit, we hollen achteruit, en nog met een rotgang ook

  Like

 14. Snel op de PVV stemmen om het voorkomen

  Like

 15. Denk moet opgelost worden geen turken partij in Nederland is tegen de 10 geboden, ze aanbidden een andere God als wij.Namelijk Allah hu akbar.

  Like

 16. En de geweldadige bekering door Maarten Luther en de Jonkers.Bekering met het zwaard.

  Like

 17. Ik vind het wel wat weet je meteen waar je je hond kunt laten schijten .

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 16:48 //

  De vraag is dan wie de stokslagen krijgt, het baasje of de hond, of zouden ze samen mogen delen?

  Liked by 1 persoon

 19. De Mohammed-tunnel, dat is een hele speciale tunnel. Er brand geen licht in en er is geen licht aan het einde van die tunnel, hij gaat ondergronds en steeds stijler naar beneden waar er zwaveldampen uit omhoog komen.

  Like

 20. Bukken en buigen voor islam, steeds een beetje dieper tot je tapijt snuift net als in de moskeet.

  Like

 21. Rosa Luxemburg // oktober 7, 2016 om 18:33 //

  De sociaal fascisten van de pvda, gl en d66 zijn de handlangers van dat terreurgeloof, die moeten eerst worden geelimineerd, dan verder met de grote schoonmaak.

  Like

 22. polderboy // oktober 7, 2016 om 21:29 //

  Als je voorouders al 1400 jaar geiten reten hebben geneukt, dan is er best een Freudiaanse verklaring voor te vinden waarom Farid zo obsessief blijft drammen over racisme: alleen ander obsessief gedrag kan de inmiddels genetisch bepaalde obsessieve drang tot geiten reten neuken compenseren volgens Freud…

  Like

 23. trebor2110 // oktober 8, 2016 om 00:18 //

  Nederland is al opgedeeld nu de straatnamen nog
  http://ejbron.files.wordpress.com/2013/06/topograf.jpg?w=640&h=513

  Like

 24. trebor2110 // oktober 8, 2016 om 00:21 //

  Hier moest ik deze reactie plakken dus .
  even tussendoor .
  Ik weet niet of iemand het gehoord heeft maar zegt azarkan nu op minuut 1:36 ; onderscheid maken dat mag ,als reactie op de vraag over onderscheid maken tussen Gulen en erdogan aanhangers waarop Spong zegt dat dat strafbaar is .
  Of hoor ik het verkeerd en zegt hij onderscheid maken dat mag niet ?????

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2016 om 00:43 //

  Nee hoor dat hoorde je goed.

  Like

 26. trebor2110 // oktober 8, 2016 om 00:50 //

  Beetje jammer dat Pauw daar dan niet op door gaat .

  Like

 27. Waar DENKen al die idioten naartoe te vluchten, als door hun toe doen het zo’n zooitje is als in hun gebied van afkomst?
  Daar zullen ze niet over nagedacht hebben, wat alleen maar aangeeft hoe verschrikkelijk achterlijk ze zijn!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het discriminatie complex van Beweging “DENK” | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: