Nieuw

Asielzoekers groepsverkrachten invalide Zweedse vrouw – zijn vrijgelaten omdat ze zich niet durfde te verzette

De groepsverkrachting van een rolstoelgebonden vrouw op Gotland heeft grote woede gewekt. (rommel: Gotland is een Zweeds eiland in de Oostzee met ongeveer 57.000 inwoners). Toen de zes gearresteerde asielzoekers gisteren werden vrijgelaten was de woede nog groter en de reacties heftig.

– Het is verschrikkelijk dat ze zijn vrijgelaten omdat de invalide vrouw zich niet durfde te verzetten. We konden niet geloven dat het waar was, ongelooflijk dat dit in Zweden kan gebeuren. Velen huilen, ik huil de hele tijd.

Zegt Camilla Sundelius, 26, een jonge Gotlandse vrouw. Ze is bekend met de verkrachte vrouw en heeft van een verwante gehoord wat de vrouw heeft moeten doorstaan.

– Het was verschrikkelijk. Ik voel vreselijk mee met deze vrouw. Ze zit in een rolstoel en heeft het niet aangedurfd om weerstand te bieden. Ze voelt zich waardeloos.

Camilla Sandelius was een van degenen die zich op woensdag bij het asielcentrum in Visby verzameld hadden, in een spontane reactie op de vrijlating van de verdachte mannen. In een paar uur waren er meer mensen dan honderd mensen aanwezig

– We wilden het slachtoffer steunen en demonstreren tegen het besluit om deze jongemannen vrij te laten.

– Iedereen weet dat het asielzoekers zijn. Ze  zijn door verscheidene mensen gefilmd toen ze door de de politie werden vrijgelaten. De politie vertelde ons dat ze naar het vasteland zouden worden overgebracht, maar we weten niet of ze naar het vasteland zijn of Slite (rommel: Havenstadje aan de oostkant van Gotland), omdat ze onder politiebescherming staan, zegt Camilla Sandelius.

The immigrants behind the gang rape on Gotland are confronted (English subs (CC):

De politie zei eerst dat de groepsverkrachting ruw was geweest en uren heeft geduurd. Dat de Officier van Justitie Mats Wihlborg er voor koos om de mannen vrij te laten was dan ook verrassend voor velen. Hij motiveert zijn besluit in Aftonbladet:

– De handeling  is niet gebaseerd op geweld of bedreiging, maar het gebruik maken van haar bijzondere situatie. Het verhaal van de aanklaagster is niet robuust genoeg dat het de basis voor een arrestatie kan zijn. Het verschilt teveel met het verhaal van de verdachten. Hoewel er redenen zijn hen verhaal op een aantal punten in vraag te stellen.

Camilla Sandelius zegt dat veel Gotlanders zich in de steek gelaten voelen door de overheid, en hebben er genoeg van.

– We hebben niet gevraagd of ze hier naar toe konden komen. We hebben ook gezien dat het geen kinderen zijn die hier komen. Het zijn  alleen maar mannen en ze hebben geen respect voor vrouwen.

Camilla vertelt dat ze in het Östra Centrum staan en vrouwen lastigvallen.

– Ze kunnen midden in de weg staan en spugen voor je op de grond en kijken op je neer. Ze komen uit landen met een totaal denigrerende visie op vrouwen, en dat werkt niet.

De bevolking op het eiland voelt zich in de steek gelaten door de overheid.

– Niemand heeft ons gevraagd of wij hier asielzoekers willen. Het is niet correct om de mensen niets te vragen.

Gotland is veranderd.

– De verkrachtingen begonnen afgelopen zomer. We hebben te horen gekregen dat de daders allemaal asielzoekers zijn. Een groep van 20 jongens hebben een eenzame man in elkaar geslagen. Zweedse meisjes worden lastig gevallen op school. Dit gebeurde voorheen niet op Gotland.

Zowel meisjes als jongens zijn nu bezorgd en bang.

– Het is vanzelfsprekend dat men zich niet alleen in de buurt van het asielcentrum begeeft.

Camilla Sundelius is lid van een burgerwacht die afgelopen winter op Gotland werd gevormd, wat op dit moment 700 leden telt. Ze lopen regelmatig wacht en houden elkaar op de hoogte.

– Het zijn gewone burgers, moeders, vaders, zussen, broers en buren. Het is vreselijk dat dit zo moet zijn, voorheen was dit niet nodig.

Bron:

http://samtiden.nu/26933/gotland-chock-efter-gruppvaldtakten-manga-grater/

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

21 Comments on Asielzoekers groepsverkrachten invalide Zweedse vrouw – zijn vrijgelaten omdat ze zich niet durfde te verzette

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2016 om 00:48 //

  Met enige regelmaat krijgen we van Rommel deze bijna absurdistische verhalen uit Zweden voorgeschoteld en regelmatig valt je bek open bij het lezen daarvan, Zo ook dit keer en dan spoken er toch wat dingen door je hoofd.
  1) Hoe kan zo’n Officier van Justitie nog leven met zichzelf, hoe verantwoord je zoiets aan jezelf en je naasten?
  2) Worden over een zaak als deze geen vragen gesteld in het Zweedse Parlement?
  3)Zijn er nooit mensen die het recht in eigen hand nemen?
  (Hoewel wij als Nederlanders dat misschien wat beschaamd vragen, tenslotte leeft Volkert ook nog steeds)
  Vloeken en tieren zoals de filmer doet zet weinig zoden aan de dijk, hij had beter zijn camera uit kunnen zetten en het gajes op d’r bruine smoel geslagen. Je handen jeuken als je het ziet!

  Liked by 2 people

 2. Beter sla je de verantwoordelijke politici op hun smoel, en wel zodanig dat ze niet in staat zijn om daarna tegen je te getuigen, en het helpt ook als niemand een stukje van ze terugvindt. En dit gajes:

  Liked by 1 persoon

 3. En kijken de Marxistische regering nog steeds de anderekant op?

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // oktober 7, 2016 om 08:41 //

  Fijn om eens gezichten te zien van onze verraders met naam erbij. Meer, meer , meer….

  Liked by 2 people

 5. Je kan godverdomme nogal veel uitrichten als je in een rolstoel zit.
  Ze zal daar vast niet voor de lol in gezetten hebben.
  Maar voor de rechter ben je dan blijkbaar toch een soort van minderwaardig en niet zelfstandig mens die je volstrekt niet serieus hoeft te nemen.
  Het laat zien hoe ze over invalide mensen denken, daar hoef je je niks van aan te trekken.

  Liked by 1 persoon

 6. Bel niet de politie.
  Bel de strijders van Odin.

  Liked by 3 people

 7. Doodslaan!
  De politie roepen, whohaa. Die zien liever dat gehandicapten verkracht worden dan anderen.
  Evenals de politiek. Waarschijnlijk proberen ze het zelfs te ontkennen.
  Geen enkel respect verdienen deze vreemde wezens en de liefhebbers van deze wezens, de klootzakken die de werkelijkheid niet onder ogen durven te zien, hebben ook elke vorm van respect verloren!
  Ik gebruik geweld, niet omdat ik gewelddadig wilt zijn.
  Zie het als mijn bijdrage aan de multi culti onzin.
  Voor deze maatschappij ben je een minder mens en de huidige fascisten zijn te laf om daar voor uit te komen.
  25 jaar bezuinigen heeft niet het gewenste resultaat. Importeer dan maar een volk wat geen normen & waarden heeft, die hun miezerig leven invullen door een sprookjes boek!
  “No mercy”!

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // oktober 7, 2016 om 14:15 //

  Nekschot geven op een centrale plaats waar veel van dit soort honden loopt. Lijken door de worstmachine draaien met varken erbij, inblikken en de bilkken naar land van herkomst sturen, met een etiket in onze taal waaruit de ingredienten bestaan met naam en achternaam.
  Ze vonden het paradijs maar het was niet hun paradijs.

  Liked by 1 persoon

 9. Duchesne // oktober 7, 2016 om 14:17 //

  P.s. Ben heel benieuwd wanneer Rotherham weer in het nieuws is…..😎

  Liked by 1 persoon

 10. Als dit in je eigen land door landgenoten wordt gedaan dan is het al teveel. Als het wordt gedaan door randdebielen uit een ander land, die een boekje lezen en hierin geloven waarin dit staat omschreven, als zij al onderweg roepen dat zij dit gaan doen, als zij worden geholpen door PoliCorrecte sLinkse Fascisten die en passant ook nog roepen dat wij racisten zijn. dan is dat vragen om burgeroorlog en ongekende wraak.
  De dag dat de straatlantaarns uit kunnen omdat dit tuig als toortsen onze straten verlichten zal als feestdag worden gevierd en ik zal tranen in mijn ogen van geluk hebben!
  WRAAK!!!!

  Like

 11. Helaas niet mogelijk als je in een rolstoel zit, maar voor ieder ander lijkt een cursus zelfverdediging me een aanrader:

  Liked by 1 persoon

 12. Duchesne // oktober 7, 2016 om 14:17

  P.s. Ben heel benieuwd wanneer Rotherham weer in het nieuws is…..😎
  ———-

  Ik heb antwoord op je vraag.

  Right now:

  Like

 13. Duchesne // oktober 7, 2016 om 15:30 //

  Godver wat een toeval, ik vroeg het me gewoon net af, ik hoop op korte termijn iets te lezen over een grote schoonmaak onder de moslim bevolking aldaar, dit is een absurde kruising van dingen, again!
  Wat me opvalt is dat een land als Saoedi Arabie de UN commissie voor mensenrechten voorzit, dat onze nationale veiligheid door een loopjongen van een pedofielennetwerk word geleid , een onderzoek naar MH17 waarbij een hoofdverdachte het bewijs leverd, etc, etc.
  En zo komen we op een woord wat me steeds te binnen schiet: schaamte.
  Werkelijk geen greintje schaamte is de politiek vreemd.

  Ik ben steeds vaker zonder woorden, omdat de brutaliteit en het complete gebrek aan enig fatsoen onze wereld lijkt te domineren.
  Als de voorbeeldfunctie faalt of een voorbeeld geeft dat anderen niet respecteert dan volgt de meute….

  Welke wereld onze politiek nastreeft weet ik niet, maar ik durf te zeggen dat hun kinderen en kleinkinderen op het graf van hun ouders zullen spugen. Ik weet het zeker.

  Liked by 1 persoon

 14. Greengo // oktober 7, 2016 om 17:37 //

  Like

 15. Vind dat tuig en hang ze,zo ook die nsb rechter.

  Like

 16. Die lui n**ken alles en iedereen of je nou gehandicapt bent of niet als maar een k*t heeft

  Like

 17. Liked by 1 persoon

 18. “Het verhaal van de aanklaagster is niet robuust genoeg dat het de basis voor een arrestatie kan zijn. Het verschilt teveel met het verhaal van de verdachten.”

  Natuurlijk, braakbal van een aanklaagster, de daders zullen altijd ontkennen, ook al staan ze op de film. Ies Koeltoer of zoiets.

  Bestaat er in Zweden niet meer zoiets als DNA onderzoek of sporenonderzoek ? Na een groepsverkrachting kun je meestal de kleren wel uitwringen van het sperma. Even een erfelijkheidstestje met een beetje wangslijmvlies en vergelijken met de sporen op en in het slachtoffer.

  Die braakbal van een aanklaagster gaat er blijkbaar vanuit dat iemand in een rolstoel zich kan verweren. Nou, dat kan niet.

  Dit gedrag van de Zweedse overheid doet er steeds meer aan denken dat ze doelbewust de vlam in de pan willen laten slaan. Treiteren van de autochtonen en steeds een beetje verder gaan.
  Doelbewuste provocatie is het.

  Liked by 1 persoon

 19. Er is voor de levering van Europa betaald, dus nu moet er geleverd worden. De islamisering moet op optimale snelheid uitgevoerd worden. Dat betekent: zo snel dat het gepeupel juist niet in opstand komt. Dreigt de opstand, dan doet de overheid een stapje terug. Begint het te wennen: dan gaat de kraan weer open.

  Een paar smeerlappen m/v hebben voor de levering van Europa enorme bedragen geïncasseerd en kunnen nu met mooie baantjes de mindere goden aan zich binden. Die kletsen de media vol over “naastenliefde” en “humanisme” en vooral over hoe slecht de critici zijn. En veel mensen zijn zo stom om dat nog te geloven ook. En als ze het even niet geloven en “rotzooi gaan trappen” komt meteen de politie in actie (die je nooit ziet als de mohammedanen zich uitleven) en het soort ambtenaar wat zich “rechter” noemt maakt de klus van de politie dan af.

  En zo gaat Jantje naar de bliksem toe. Stap voor stap, elke maand wat verder. Er is voor betaald.

  Liked by 1 persoon

 20. Gerrit Tienkamp // oktober 8, 2016 om 11:10 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Na groepsverkrachting van invalide vrouw meer politie naar Gotland –  “Het recht in eigen handen nemen is onaanvaardbaar” – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: