Nieuw

Who is really orchestrating all the terror outbreaks across Europe?

I’m going to get straight to it … the problem is not so much radical Islam, but radical globalism.

It’s the globalists who are the source of all the current terrorism going on in the Middle East and across Europe today. They are funding and organising it, through their own rogue agencies, to protect their tax-free lifestyles which keep them way above the rest of us, with all their ill-gotten gains salted away in bogus charitable foundations and offshore accounts.

You may think it’s not that simple – but the truth is only complicated when the smoke and mirrors prevent you from being able to see what it is. When the smoke and mirrors don’t work anymore, the truth is revealed in all its simplicity. The smoke and mirrors are currently being dismantled by emails that Wikileaks founder Julian Assange is promising to release soon, showing what we knew all along really, if it hadn’t been so well hidden in plain sight.

In the meantime, Jane’s Defence Weekly – not known for being a conspiracy mag – published details last year of Obama and Hillary’s arms shipments to ISIS, which you can read about here .

However apart from all the leaks – among the usual suspects, such as George Soros, there’s another name to conjure with, that of the chairman of Goldman Sachs and head of the UN’s Global Forum on Migration and Development.

Annie Dieu-Le-Veut >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Who is really orchestrating all the terror outbreaks across Europe?

 1. De Koraan dus nabi Mohammad zelf is de oorzaak van terrorisme

  Like

 2. Politici en activisten in India en Pakistan zijn hard aan het lobbyen om de Japanse robotkat Doraemon van tv te weren.
  Volgens vijanden van de mangakat bederft het fantasiedier de ziel van kijkertjes.
  “Onze kinderen leren onbewust woordjes in het Hindi (Indiase taal, red.) wat de puurheid van onze taal en onze religieuze overtuigingen aantast”.
  https://www.powned.tv/artikel/japanse-robopoes-verboden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s