Nieuw

Jesse Klaver is een milieuterrorist

Ik kijk geen Pauw. Het is tijdsverspilling en het irriteert, waar ik dan weer ontzettend jeuk van krijg en de onbedwingbare neiging om onaardige opmerkingen op de sociaal mediaas te plempen,  en bovendien is het gericht op de makkelijk te manipuleren kiezer en de goedmens wiens ego dagelijks gestreeld moet worden, en val ik niet echt binnen die doelgroep. Soms klik ik op twitter wel even per ongeluk op de hashtag. Eigenlijk klikte ik dit keer op #TijdvoorVerandering, ik ben wel voor verandering namelijk, en niet op #Pauw  want mijn allergie voor werkelijk alle media neemt recht evenredig toe met hun toenemend fanatisme – dat ze ontwikkelen in het zicht van hun doodsstrijd – en Pauw, die bijna single-handedly Zwarte Piet gesloopt heeft door jaar in jaar uit een zeer klein doch fanatiek clubje Nederland hatende geschiedvervalsers een podium te bieden, wekt een peristaltiek bij me op waar ik niet van gediend ben. En zo kwam het dat ik geheel ongewild geconfronteerd werd met het wangedrag van Jesse Klaver, die dat blijkbaar achteloos meldde:

Ik sta niet in voor het waarheidsgehalte van deze tweet, want ik heb het zelf niet gezien. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik rond die tijd wel de TV aan had staan en tijdens het zappen toch even langs Pauw kwam. Er werd een fragment getoond van de Nederlandse organisatie ‘bootvluchteling’ die zeshonderd Afrikaanse piraten uit zee opgepikt had in plaats van ze ter plekke terecht te stellen en aan de ra’s te hangen zoals dat vroeger gebeurde. Bij de NOS  staat een filmpje, dat ik al eerder op de dag gezien had, dat het allemaal vrouwen en kinderen zijn.

Klaver vond het verschrikkelijk, en dát vond ik dan weer zo V e r s g r i k k u l l u k hypocriet dat ik een lekker muziekje opzette. Nou kan het zijn dat ik het allemaal niet goed gezien heb, want sinds mijn breedbeeld dacht dat die een stroboscoop was, heb ik geen nieuw propaganda doorgeefluik aangeschaft en staat er hier het minuscule beeldschermpje dat ik ooit aangeschaft had voor de dochter van mijn Braziliaanse ex, en het staat dan ook nog eens helemaal aan het einde van de woonkamer. En als die het begeeft dan komt er geen nieuwe televisie meer in dit huis.

Kwam dit stukje nog tegen te midden van de chaos die mijn computer, bureau en hoofd tesamen vormen. Het stukje was niet af, en nu ook eigenlijk niet, maar ik ben even openstaande tabs aan het sluiten, vandaar. Maar klik vooral op het muziekje. Ik denk niet dat The Cure dat vandaag de dag nog durft te spelen.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Jesse Klaver is een milieuterrorist

 1. Jesse Klaver, Groen Link, laat de s maar weg.
  Jesse Klaver, die tegen het onderzoekscentrum in Rijswijk is, en dus geen probleem heeft dieren te martelen.
  Religieus slachten, natuurlijk moet dat kunnen.
  Nee het zijn een stelletje schoften, landverraders.
  De vara, Jeroen Pauw, Mathijs van de Nieuwekerk, dat hij zijn familienaam nog niet heeft aangepast.
  Mathijs van de Moskee, “de nieuwe kerk”!
  Het zijn mensen die nergens voor staan, kaarten niet of nauwelijks de Nederlandse zaken aan.
  En als er dan zo’n travestiet met ernstige zelfmoord neigingen wegloopt, staan ze met de ben vol tanden.
  Ze scheren zich niet, omdat ze zo moordlustig zijn dat ze vrezen hun eigen strot door te snijden.
  Vang ze op in het Biomedical Primate Research Centre (BPRC).
  Voer daar testen op uit, een bijdrage aan de bevolking en dan als dank het gezin in Nederland opvangen.
  Ze zullen dan minder snel naar Nederland komen en die er dan nog komen zullen geen kritiek uiten op onze maatschappij, onze kinderfeestjes als Sinterklaas!

  Like

 2. Pauw DWDD en vele VARA zendingen bekijk ik niet meer.Daar worden wij met opene ogen belazerd.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 7, 2016 om 16:44 //

  Hypocrisie

  Ik ben geen alternatieveling
  Ik ben geen groenlinkser
  Kap geen bomen
  In het Amsterdamse bos
  Rij niet in een roet
  Spugende auto erop los

  Maar dan wel een met stickers
  ‘Kernenergie Nee bedankt!’
  ‘No time to waste’
  ‘Bekeert u redt de aarde’
  In groot formaat achter op
  Hypocrisie ten top

  Ik rijd niet in een lelijke eend
  Of kleine cabriolet
  In optocht naar de Veluwe
  Als protest tegen de CO2 uitstoot
  Om als ramptoerist te kijken
  Naar het stervende bos

  Solidair zijn met Cambodja
  Met Israël en Palestina tegelijkertijd
  Met Chili met Rwanda
  Solidair met alle onderdrukten
  Als het actiewezen hen
  Tot slachtoffer heeft verklaard

  Ik ben geen hypocriet voor wie
  Ideologie door mode wordt bepaald
  Vandaag solidair zijn
  Morgen toch maar weer niet
  Lang leve fake idealen en idem solidariteit
  Lang leve de auto in limousine formaat

  Ik kap niet in het Amsterdamse bos
  Ik demp ook het IJmeer niet
  Voor een tennisclub en yuppenhuizen
  Onder de mom milieubewust te zijn
  Ik ben geen groenlinkser
  Dus deug vast en zeker niet

  Dit is geschreven ergens voor de eeuwwisseling, nog steeds actueel, er is niets veranderd.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: