Nieuwsticker

„Gevluchte Syriërs hebben Jodenhaat meegenomen naar Europa”

„Veel gevluchte Syriërs hebben Jodenhaat meegenomen naar Europa”, stelt SGP-Europarlementariër Belder. „Europa mag niet blijven wegkijken.”

Belder en journalist Martin Janssen spraken zaterdagavond in Hoevelaken voor christelijke jongeren. De bijeenkomst, die was georganiseerd door de Kom Ook Groep, trok een volle zaal.

De politicus wees tijdens zijn toespraak op het gevaar van islamitisch antisemitisme, dat op dit moment in de politiek, als zijn­de niet-correct, veelal verzwegen wordt. Hij vreest dat zowel Joden als niet-Joden de prijs van Europa’s politiek van „appeasement” (wegkijken) zullen betalen.

De Europarlementariër noemde professor Bassam Tibi, hoogleraar internationale betrekkingen aan de Georg-Augustuniversiteit in het Duitse Göttingen, die in Syrië is geboren. Onlangs vertelde deze man in een interview dat hij op school in Syrië elke dag hoorde dat de Joden samenzweerders waren en vijanden van de Arabieren. „De meeste Syriërs zijn antisemieten.”

RD >>

Doe mee met 7.227 andere volgers

About Fubar (4542 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on „Gevluchte Syriërs hebben Jodenhaat meegenomen naar Europa”

 1. Niet alleen de Syriers haten de Joden maar alle moslims doen dat.egaal waar van dan ze ook komen.Zo heeft nabi Mohammed ze geindoctrineerd

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // oktober 6, 2016 om 19:24 //

  Islam is haat, haatdragend tegen alles en iedereen, zelfs elkaar. Ik schreef al eens dat de wereld inderdaad vrede zal kennen, maar pas als de laatste moslims elkaar ook nog hebben afgeslacht. Ze kennen niets anders en weten niet beter.

  Like

 3. Staat ook met dikke letters in de Koran. ” Dood alle Christenen en Joden ” ( is wel begrijpelijk want Allah, Mohammed, koran, Sharia en Jihad kwamen pas een kleine 500 jaar later en om ook een plaats te krijgen moeten we allemaal uit de weg.)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: