Nieuw

Zoetermeerse bejaarden boos: Geen warm eten meer in het weekend

ZOETERMEER – Bewoners van twee zorgcentra aan de Gondelkade en de Albrandswaard in Zoetermeer zijn boos omdat ze in de weekeinden geen warme maaltijden meer krijgen in het restaurant. Palet Welzijn, de organisatie die deze maaltijden bezorgt, zegt gedwongen te moeten bezuinigen op de maaltijden omdat het niet meer rendabel is.

Eén van de boze bewoners is de 99-jarige mevrouw Van der Aart. Zij woont in het zorgcentrum aan de Gondelkade en ze krijgt geen warm eten meer op zaterdag en zondag. ‘Ik hoop dat ik toch weer warm eten krijg, want ik houd van warm eten’, zegt ze tegen Radio 1.

Mevrouw Van der Aart heeft het afgelopen weekend bij één van haar negen kinderen gegeten. ‘Als je veel kinderen hebt en die wonen een beetje in de buurt dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar niet iedereen heeft kinderen of kinderen die de gelegenheid hebben om hun ouders in huis te halen’, vertelt haar zoon Peter van der Aart.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Zoetermeerse bejaarden boos: Geen warm eten meer in het weekend

  1. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2016 om 23:32 //

    Had het bericht vanmorgen ook gelezen en was er helemaal stil van, je vraagt je af hoelang dit nog verder kan en hoever men denkt te kunnen gaan, wat wordt het volgende? Om de dag warm eten? Hoe krijg je het als organisatie die voor bejaarden hoort te zorgen voor mekaar om de boel zo te laten ontsporen? En waarom worden de verantwoordelijken niet ter verantwoording geroepen wegens vergaande incompetentie?

    Like

  2. Zoetermeer wordt door VVD en PvdA geregeerd.Dat is de resultaat ???

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: