Nieuw

Storm van protest tegen de politie voor verzwijgen van etniciteit groepsverkrachters  

Zweden – Veel Gotlanders zijn verontwaardigd dat de politie niet met informatie naar buiten komt, zoals etniciteit, van de zes mannen die zijn gearresteerd voor een groepsverkrachting afgelopen zaterdagavond in Visby.

De woedende reactie’s stromen binnen op de Facebookpagina van de Gotland politie, wat de autoriteit gedwongen heeft veel reactie’s te verwijderen.

In het bijzonder zijn de mensen boos omdat de politie van Gotland recent afgelopen week een opsporingsbericht had geplaatst van twee daders die werden gezocht in verband met een aanval op twee immigranten. De daders werden vervolgens beschreven als “zeer Zweeds”.

Deze keer vermoeden veel mensen dat de verkrachters  “zeer vreemd” zijn, of “zeer onzweeds”, en dat dit de reden is dat de politie zijn lippen stijf op elkaar houdt. Op de Facebookpagina wimpelt politiechef Torbjörn Nilsson de kritiek van zich af.

“Wij zijn in principe altijd restrictief met het bekendmaken van etniciteit, of andere identificerende gegevens, zoals leeftijd en uiterlijk. In sommige gevallen wijken we hiervan af om verder met het onderzoek te komen, en hulp van het publiek nodig hebben. Anders niet.”, schrijft hij.

De dubbel moraal is meer dan duidelijk. Als twee veronderstelde etnisch Zweedse mannen twee immigranten mishandelen komt de politie naar buiten met informatie over de etniciteit van de vermoedelijke daders, maar blijkbaar niet bij de vijf mannen die zijn gearresteerd op verdenking van de groepsverkrachting, om “verder met het onderzoek te komen”, en “hulp van het publiek nodig hebben”. Als het gerucht gaat dat de verdachten van de  groepsverkrachting buitenlanders zijn is de politie van Gotland plotseling “restrictief met het bekendmaken van etniciteit”.

Op het adres wat wordt geïdentificeerd als delictsplaats zijn twee mannen geregistreerd. Beide mannen zijn niet-Europese immigranten. Eén van hen, een asielzoeker uit Syrië, en is in 2014 naar Zweden gekomen.

Bron:

http://www.friatider.se/proteststorm-mot-polisen-pa-gotland

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3915 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Storm van protest tegen de politie voor verzwijgen van etniciteit groepsverkrachters  

 1. De zweden moeten de regering veranderen , de politie voort alleen dat uit wat de regering befolen heeft.Ze zijn de uitvoerende macht.

  Like

 2. Anna Groot // oktober 4, 2016 om 14:35 //

  Alles gaat toch onder de dekmantel,het is roven-verkrachten-grote bekken,en dat is onze dank retour afzender dat is de oplossing

  Like

 3. Jeroen999 // oktober 4, 2016 om 15:21 //

  Deze informatie is ook totaal overbodig. Je weet voor 99% zeker uit welke hoek het komt, gecombineerd met het feit dat de politie de lippen stijf op elkaar houdt maakt het 100%. Wederom onze cultuur verrijkers.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Asielzoekers groepsverkrachten invalide Zweedse vrouw – zijn vrijgelaten omdat ze zich niet durfde te verzetten – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: