Nieuw

Poetin springt uit z´n vel: Rusland eist aftocht van de VS uit Oost-Europa

Tot nu toe heeft Rusland zich veeleer terughoudend tegenover de uitbreiding van de NAVO naar het oosten uitgelaten. Maar nu verandert president Poetin van toon – blijkbaar uit frustratie, omdat zijn tot nu toe eerder conciliante houding weinig heeft opgeleverd. Rusland wil zich niet langer voor nieuwe, voldongen feiten geplaatst zien.

De Russische president Vladimir Poetin verandert van toon tegenover de VS: blijkbaar geïrriteerd over de onlangs zeer agressieve retoriek van de Amerikaanse regering en de inmiddels openlijk tegen Rusland gerichte Amerikaanse politiek in Syrië evenals de voortdurende nieuwe escalatie bij de sancties legde Poetin vandaag een wet aan het Russische parlement voor, waarin Rusland bij verdere toezeggingen bij de ontwapening tegenprestaties verlangt. Het decreet stelt, aldus TASS, vast dat de situatie nu compleet anders zou zijn dan nog enkele jaren geleden. Talrijke Oost-Europese landen zouden zijn toegetreden tot de NAVO, de NAVO zou haar infrastructuur hebben uitgebreid. In de nieuwe NAVO-landen zouden Amerikaanse troepen massaal present zijn.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Verder lezen : https://ejbron.wordpress.com/2016/10/03/poetin-springt-uit-zn-vel-rusland-eist-aftocht-van-de-vs-uit-oost-europa/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Poetin springt uit z´n vel: Rusland eist aftocht van de VS uit Oost-Europa

 1. Daniël // oktober 4, 2016 om 18:28 //

  Dit komt de VS nog eens duur te staan. Je kunt net zolang sarren totdat je tegenstander je een fatale ram geeft. Dat gaat een keer gebeuren. En gelijk heeft ie.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben benieuwd wat de sunni moslim Barrack Hussein Obama gaat doen de Kenyaan, die in Mombassa geboren was.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Amerika heeft, net als de EU al vanaf het begin een smerig spel gespeeld! Het verbaast me dan ook niets dat Putin’s tolerantie ten einde is!

  Like

 4. Republikein // oktober 5, 2016 om 01:40 //

  Barack Obama’s grandfather was Hussein Onyango Obama (Hussein). One source says he was born about 1895 and died in 1979. He worked for the British colonial government and was a prominent and wealthy farmer. Another source says Hussein was born in 1870 and died in 1975.

  Hussein, as all of the Obamas, was a member of the Luo, Kenya’s third-largest ethnic group, which is part of a larger family of ethnic groups, collectively also known as Luo. This group belongs to the Eastern Sudanic branch of the Nilo-Saharan phylum. The Obama family is largely concentrated in the western province of Nyanza.
  Hussein lived for a time in Zanzibar, where he converted from Christianity to Islam. He was one of the first Muslim converts in his village.
  Hussein, for whom Obama was given the middle name, Hussein, was “fiercely devoted to Islam.” He had at least 3 wives: Helima, who had no children, Akuma who gave birth to Sarah Obama, Barack Hussein Obama, Sr. and Auma Obama.
  Hussein’s third wife Sarah is the one often referred to by Obama as his “grandmother.” She is not a blood relative and describes herself as a lifelong Muslim. “I am a strong believer of the Islamic faith,” she said.
  “What your grandfather respected was strength — discipline.” Obama quoted his grandmother, Sarah, as telling him. “This is also why he rejected the Christian religion.
  “For a brief time, he converted, and even changed his name to Johnson. But he could not understand such ideas as mercy towards your enemies, or that this man Jesus could wash away a man’s sins.”
  “To your grandfather, this was foolish sentiment, something to comfort women,” she added. “And so he converted to Islam — he thought its practices conformed more closely to his beliefs.”
  Sarah became the primary caregiver for Senior after his mother, Akuma, left the family while her children were still young.

  Oorlogspad, om diverse redenen.
  Zit in het bloed.

  Like

 5. Rosa Luxemburg // oktober 5, 2016 om 05:47 //

  Neem een voorbeeld aan de President van de Fillipijnen, die heeft schijt aan die keniaanse oplichter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: