Nieuw

Oud Wethouder Schiedam en Groen links natuurramp Johan Grijzen “Kindbruidjes zijn gewoon een randverschijnsel”

SCHIEDAM- Oud-wethouder Johan Grijzen (GroenLinks) laat via sociale media weten kindbruidjes ‘een randverschijnsel‘ te vinden. De bestuurder uit het vorige Schiedamse college maakt zich meer zorgen om ‘voort rottend racisme’. Dit ziet hij als ‘een bedreiging voor de samenleving.’

Kindbruiden in Nederland zijn het gevolg van gedwongen huwelijken in het kader van religieuze wetten of tradities. De kindbruiden komen mee met de ‘vluchtelingenstroom’ via de open EU grenzen. In de meeste landen waar kindhuwelijken voorkomen hebben vrouwen weinig zeggenschap en is sprake van een patriarchale hiërarchie.SCHIEDAM- Oud-wethouder Johan Grijzen (GroenLinks) laat via sociale media weten kindbruidjes ‘een randverschijnsel‘ te vinden. De bestuurder uit het vorige Schiedamse college maakt zich meer zorgen om ‘voortrottend racisme’. Dit ziet hij als ‘een bedreiging voor de samenleving.’

Kindbruiden in Nederland zijn het gevolg van gedwongen huwelijken in het kader van religieuze wetten of tradities. De kindbruiden komen mee met de ‘vluchtelingenstroom’ via de open EU grenzen. In de meeste landen waar kindhuwelijken voorkomen hebben vrouwen weinig zeggenschap en is sprake van een patriarchale hiërarchie.

Verder lezen : http://www.schiedamsnieuws.nl/oud-wethouder-schiedam-kindbruidjes-randverschijnsel/

 

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2106 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Oud Wethouder Schiedam en Groen links natuurramp Johan Grijzen “Kindbruidjes zijn gewoon een randverschijnsel”

 1. Ik kan nog wel een paar randverschijnselen opnoemen: het onthoofden van andersdenkenden, of ze zweepslagen geven, het verkrachten van vrouwen, of ze gevangen houden. Maar ALLES beter dan “voort rottend racisme”. Een voort rottende racist zal dan wel eenieder zijn die het niet met kindbruiden, onthoofden, zweepslagen enz. eens is.

  Ik maak er verder geen woorden aan vuil: als oud-wethouder Johan Grijzen dit echt gezegd heeft, is hij een randdebiel.

  Liked by 1 persoon

 2. GroenLinks Schiedam is altijd al hofleverancier geweest van kneuzen. Medeverantwoordelijk voor het 50 jaar !!! tegenhouden van het stukje (4km) verbindingsweg van de A4 .
  Vooral de bewoners van Rotterdam Overschie zijn deze figuren dankbaar, omdat zij aan de enige verbindingsweg naar Amsterdam/den Haag woonden met alle stof, stank etc. en dit alleen om het milieu te sparen t.b.v. een aantal koeien, want die natuur was en is alleen maar weiland. Gelukkig hebben ze bij de laatste gem.raads verkiezingen aardig verloren, en is die A4 dankzij doortastend optreden van Melanie Schulz-H er nu toch.

  Like

 3. Rand verschijnlsel ?Aisha was 9 jaar toen ze door de profeet geconsumeerd wordt; ze was nog niet eens gepubert.Dat is een voor beeld voor alle moslims. dus geen randverschijsel

  Like

 4. Schiedam een groot verpauperd getto,wie wil daar nog wonen,zeker niet met zulk soort asocialen als deze randdebiel,walgelijk smerig mens en racisme veroorzaakt hij zelf met zulke idiote stellingen.Die is enorm diepgezonken,hoort hier niet te wonen de barbaar.

  Like

 5. In Schiedam wonen meer van die pareltjes zoals “Joop” coryfee Han v,d, Horst. Hier blijkt maar weer “Drank maakt meer kapot dan je lief is”. Door dat linkse tuig is de hele binnenstad naar de kloten geholpen.
  Ze passen goed bij elkaar de inteelt moslims en de jenever socialisten. Aan beiden is een steek los.

  Liked by 3 people

 6. Greengo // oktober 4, 2016 om 20:09 //

  Je hebt meningen en je hebt feiten en het zijn vooral de macho- (en/of goedgelovige- ; domme en luie) typen die meningen graag als feiten presenteren. Helaas zijn er veel mensen die meningen gepresenteerd als feiten graag als feiten aannemen. Het volgende artikel vraagt erom op dit draadje geplaatst te worden; héél misschien dat het aankomt bij typen als besproken oud-wethouder van GL, maar waarschijnlijk is het niet. ‘France (dat ooit eens aardig vakantieland): The Ticking Time Bomb of Islamization’ https://www.gatestoneinstitute.org/9058/france-islamization

  Like

 7. Republikein // oktober 5, 2016 om 01:47 //

  Ze zuipen teveel jenever daaro.
  Jee, Janchik was me voor.
  Jenever socialist vind ik wel mooi gevonden.

  Liked by 2 people

 8. Republikein // oktober 5, 2016 om 01:51 //

  Pronk reed tegen paaltjes, Lubbers zette h’m tegen de vangrail en Vredeling ging met asbakken gooien.
  Dat kan nooit zonder jenever.
  Hup Schiedam.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: