Nieuw

Niqab-Clad Woman Makes Historic TV-Appearance in Norway

A Muslim woman wearing a face-covering garment, niqab, has made a debut appearance on Norwegian TV. According to student Leyla Hasic, it is important for Islamic women to participate in the debate on religious garments which has recently flared up across Europe.

The niqab-clad Leyla Hasic was the only one of the three Muslim women who discussed the use of full body garments, the niqab and burka, during last week’s debate held by Norwegian state broadcaster NRK. By her own admission, Hasic grew up in a non-religious family, which was not in the habit of discussing religious issues. However, she came to appreciate full Islamic garments later in life.

Read more: https://sputniknews.com/art_living/20161003/1045942293/norway-niqab-history.html

Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6794 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Niqab-Clad Woman Makes Historic TV-Appearance in Norway

  1. Als men dit soort een platform geeft op de media zo als tv,is men al aardig bezig zich over te geven.

    Like

  2. Ik moet er van overgeven.

    Like

  3. Heeft Noorwegen niet ook een gebied dat binnen de poolcikel ligt > Ramadan alle moslim naar het Noorden syuren, met ramadan zijn de Noren ze in een klap kwijt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: