Nieuw

Ik ben het helemaal eens met Erdogan

EU, Amerika en de VN: Erdogan valt ze allemaal aan (Elsevier)

Goed plan. Shoot the bastards !

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan laakt de houding van de Verenigde Staten en de Europese Unie ten opzichte van zijn land.

Ik ook. We zouden Turkije moeten behandelen zoals we nazi-Duitsland behandelden. We zouden er all-out oorlog tegen moeten voeren tot er geen Turkije meer bestaat.

Na WW-I was het verdrag van Sèvres (1920) een aardig begin. Het zou een boekwerk vergen om uit te leggen waarom dat verdrag drie jaar later al in puin lag en vervangen werd door dat van Lausanne. De belangrijkste redenen zijn Ataturk en de lakse houding van de geallieerden die hem lieten begaan. De grootste fout van het verdrag van Sèvres was dat Turkije überhaupt nog een stuk land mocht behouden van waaruit Ataturk zijn genocidale ‘Turkificatie’ kon organiseren. Die fout moeten we niet nog een keer maken.

naamloos

Ook de Verenigde Naties krijgen onder uit de zak.

En terecht. Er zitten 56 islamitische landen in de VN en die hebben nota bene het belangrijkste handvest van de VN, de mensenrechten, niet ondertekend. De moslimlanden hebben hun eigen Verklaring van Caïro, waarbij de sharia leidend is. En de sharia heeft geen ene mallemoer met welk mensenrecht dan ook. Alleen daarom al zou elk islamitisch land uitgesloten moeten zijn van de VN, want ze weigeren zich te conformeren aan het leidende beginsel van diezelfde VN. Het bestaat niet dat je ze dan toelaat, helaas is het wel gebeurd. Vervolgens misbruiken die 56 landen, verenigd in de OIC, de VN om meer dan 90% van alle VN resoluties tegen Israël te richten. Een democratisch land itt. tot die 56 fascisten-staten. Het is voor de rijkere islamitische landen een kleine moeite om met een beetje geld de stem van wat miniatuurlandjes, dictators, en failed states te kopen. Niets illustreert beter het totale failliet van de VN dan dat afgelopen jaar koppensnellerstaat Saoedi-Barbarije hoofd werd van de mensenrechtenraad.

Naamloos.png

Het enige juiste antwoord van Nederland daarop, zou geweest zijn om zich terug te trekken uit de VN. Maar helaas worden wij bestuurd door Timmermansen die al aankondigen op hun knieën richting de oliebron te willen kruipen als Geert Wilders een stickertje uitbrengt.

Erdogan heeft groot gelijk; De VN sucks. Big time ! Na het sluiten van de grenzen, en het verbieden van islam, zou de derde actie van een patriottische regering moeten zijn om zich terug te trekken uit de VN. Dat kan allemaal nog tijdens de eerste koffie op de eerste dag van het aantreden van een vaderlandslievende regering. We mogen geen tijd verspillen.

Hij kwam maandagmiddag met een aanvallende toespraak.

Tsja, maandag. Zeker een zwaar weekend gehad.

De Verenigde Naties zijn een ‘last voor de mensheid’, sprak de Turkse president tijdens een conferentie over wetenschap in Ankara, schrijft Hurriyet.

Klopt, heb ik net uitgelegd. “een conferentie over wetenschap”.  Hmmm, islam en wetenschap, altijd al een succes.

De Veiligheidsraad werd ooit in het leven geroepen om de mensenrechten te waarborgen en onrechtvaardigheid te elimineren, maar daarin faalt het hopeloos, aldus Erdogan.

Klopt weer. Hij is echt ‘spot on’ die Erdogan. En dat op een maandag.

Hij is vooral boos over het feit dat er ‘geen moslimlanden zitten’ als permanente leden in de Veiligheidsraad.

Hier ben ik het toch even niet met je eens, Tayip. Moslims en veiligheid is een wat ongelukkige combinatie om het voorzichtig uit te drukken.

naamloos32.png

Bovendien werd die veiligheidsraad opgericht na WW-II en het is gebruikelijk dat de overwinnaars dan plaats nemen in dergelijke organen. En de moslims stonden ook daar weer eens aan de verkeerde kant, de verliezers (die van de nazi’s), dus is het vrij logisch dat die niet uitgenodigd werden. En wat ook telt, is dat de islamitische wetenschap nou niet echt van een zodanig niveau is dat mohammedanen op eigen kracht een atoomwapen uit gaan vinden. En dat was ook een voorwaarde om permanent lid te worden. Maar om jullie te pleasen, mogen moslimlanden af en toe wel voorzitter spelen van die veiligheidsraad. Het superveilige Libië was in 2008 nog voorzitter. Er valt nog een hele lijst met absurdistische voorbeelden op te lepelen, zo was Iran voorzitter van de raad voor vrouwenrechten, maar een stukje is beperkt, dus ik laat het hier even bij. Ik maakte géén grap toen ik zei dat dat uitstappen uit de VN nog moet gebeuren bij de eerste koffie die een patriottische regering gezamenlijk drinkt op de eerste ochtend na aangetreden te zijn.

In dezelfde toespraak haalde Erdogan uit naar de EU, dat zich maar niet aan de beloftes zou houden ten opzichte van de Syrische vluchtelingen.

Het is inderdaad een schande. Van de hordes die ze terug zouden sturen komt helemaal niks terecht. En jij stuurt alleen de laagopgeleide Syriërs door naar Pechtold’s kenniseconomie. Beter schrappen we die deal en bewaken we zelf de grens. Dat kunnen we best betalen van de 6 miljard die we jou beloofd hebben.

De Unie zei met 3 miljard euro over te brug te komen om de humanitaire nood van deze mensen wat te verlichten, maar gaf tot dusver maar 179 miljoen euro uit, sprak Erdogan.

Ik vind ook dat de EU met geld over de brug moet komen om de humanitaire nood in Turkije te verlichten. In Zuidoost-Turkije wel te verstaan. Eén van jouw ministers, Davotoglu,  zei dat de Koerden behandeld moesten worden als de Armeniërs, en we weten hoe dat afgelopen is. De meeste Armeniërs zijn niet gestorven doordat ze rechtstreeks vermoord werden, maar omdat hun woonsteden vernietigd werden en ze gedwongen werden weg te trekken. Dit is niet Syrië, maar Zuidoost-Turkije in 2016:

Naamloos.png

De EU zou inderdaad hulp moeten bieden, maar die gaan dat niet doen, want die Duitsers vonden de Armeense genocide ook prachtig. Als de genoemde patriottische regering de koffie op heeft, moet het nog voor de lunch een onafhankelijk Koerdistan erkennen, en voor die 6 miljard daar wapens naar toe sturen. Zoals we álle door islam bedreigde volkeren ter wereld financieel en militair zouden moeten steunen. (een longread daarover volgt ooit nog als ik tijd van leven heb) Van de Filippijnen tot Kashmir tot Nigeria moeten we ons scharen aan de zijde van hen die wél de wapens opnemen tegen islam. We zijn militair nog steeds superieur (voor zo lang het duurt) en daar kunnen we islam daadwerkelijk bevechten. Shoot them ! Hier moet je met je woorden al oppassen.

Erdogan ligt ook overhoop met de Verenigde Staten. Het feit dat de Amerikanen de islamitische geestelijke Fethullah Gülen maar niet wil uitleveren, zet kwaad bloed. ‘Hij kan maar in luxe blijven leven, op een landgoed van 400.000 vierkante meter, en dat al ruim zeventien jaar,’ sneerde de Turkse leider.

Ben ik het weer eens met Erdogan. Gülen is een gewiekste ‘stealth-jihadist‘. Lever hem maar uit. Zijn we er gegarandeerd vanaf.

En dan is er nog de omstreden 9/11-wet, die vorige week werd aangenomen door het Amerikaanse Congres. De nieuwe wet maakt het mogelijk voor nabestaanden om Saudi-Arabië aan te klagen voor de aanslagen op 9/11.

De Turkse president zei solidair te zijn met het wahabitische koninkrijk, en riep alle moslims op zich te verenigen. Maandag voegde hij daar nog aan toe dat hij hoopt dat deze wetgeving ‘snel zal worden herroepen’. Dit gaat in ‘tegen de soevereiniteit van staten’.  De Amerikaanse president Barack Obama probeerde de wetgeving overigens nog tegen te houden. Hij waarschuwde er al voor: de door het Amerikaanse Congres aangenomen 9/11-wet zal scherpe reacties uitlokken van landen die zich door de wetgeving beledigd voelen. Zo bleek: de Saudiërs – en andere Golfstaten – dreigden dat de gevolgen voor de relatie met Amerika groot zullen zijn.

Mooi hé.

Fuk that relationship, het doet ons meer kwaad dan goed !

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Ik ben het helemaal eens met Erdogan

 1. Hitler hadden wij ook niet meet vreedzame middelen niet kunnen stoppen. Mischien als wij zijn Mein Kamp gelezen hebben wij meer hier op voor bereid waren ?Dus nu de Koraan lezen.

  Like

 2. ZEER GOED STUK!
  Laten we hopen dat de Finale Oplossing van het 1400 jaar oude Moslimvraagstuk snel zal beginnen!

  Like

 3. Duchesne // oktober 4, 2016 om 09:59 //

  Geweldig stuk, again ! ! ! Niks aan toe te voegen, weer veel geleerd. Lijkt me dat dit een van de stukken is die landelijk zouden moeten worden verspreid, op papier zodat iedereen dit kan lezen. Misschien is dat wel beter, overal in treinen en andere publieke plaatsen kleine krantjes met dit soort kwaliteit, internet is een hamburger die niet eens geproefd word. Papier komt binnen, net als een goede foto.

  Like

 4. We zouden er all-out oorlog tegen moeten voeren tot er geen Turkije meer bestaat.
  En dat wil je doen met ????????? het linkse nederlandse kontelikkers leger ? hahahahahaha
  Joh de Nederiglander laat zich nog door een paar kutbelgen de wet voorschrijven en het leger draagt roze baretten .
  Sterkte zou ik zeggen lol.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2016 om 23:27 //

  Nou begin ik toch een beetje bang te worden.
  Waarvoor?
  Nou als dit artikel bredere bekendheid krijgt zou Fubar weleens weggekocht kunnen worden door een vooraanstaand tijdschrift !
  Prachtig en leerzaam artikel, geen punt of komma aan toe te voegen, bravo!

  Liked by 1 persoon

 6. Lol, Tijl.

  Dat gaat niet gebeuren. Wie zou mij hier weg moeten kopen dan? TPO ? Mede-hoofdredacteur Paternotte kan mijn bloed wel drinken: http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/03/bas-copy-paste-paternotte-beschuldigde.html
  GeenStijl ? Nadat ik nog geen maand geleden Bart Nijman voor leugenaar uitmaakte: https://fenixx.org/2016/08/07/kloosrieding-bart-nijman-on-trump-deel-ii/ en Feynman een anti-semiet noemde: https://fenixx.org/2016/05/29/dankjewel-martien-pennings-voor-het-fileren-van-feynman-van-gs/ En die gastschrijver Lewis van ze was ik ook niet aardig voor, iets met dat die beter paste bij de Volkskrant riep ik. De club van Livestro niet: https://fubar.mobi/2014/09/11/pvv-hater-livestro-stelt-islamcritica-kalt/ en Van der Galien ook niet: https://fubar.mobi/2014/09/12/de-7-hoofdzonden-van-de-beroepsmohammedaan-uit-izmir/ Dat laatste zou trouwens een achteruitgang zijn voor me qua aantal lezers schat ik (ik heb hun cijfers niet, maar als ik het aantal twittervolgers van DDS en mij vergelijk …)

  En dan heb ik het er nog niet over gehad of ik wel wil, en of ze me zouden kunnen betalen 😛 Nee, dan kan ik beter die suggestie van BertG. volgen, die gister iets riep over een boek …

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2016 om 17:35 //

  Een boek, hmmm ja ook een idee, maar dan verwacht ik wel gratis exemplaren voor de redactieleden 🙂

  Liked by 1 persoon

 8. Over die veiligheidsraad:

  Interestingly, the top five countries profiting the most from arms trade happen to be the five permanent members of the United Nations Security Council: the US, UK, France, Russia, and China.

  https://sputniknews.com/military/20161005/1046032312/global-arms-trade-countries.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: