Nieuw

How many illegitimate children has Bill Clinton fathered? How many sexual assault victims has Hillary Clinton threatened into silence?

As we rapidly approach Election Day in the (dis)United States of America, more astonishing details continue to emerge about the dishonesty and deception of the Clintons. Today, an explosive new story went viral across the internet as a 30-year-old man says he is Bill Clinton’s son. His goal? To “meet my dad” and shake his hand.

The man’s name is Danney Williams. You can visit his Facebook page here, where he shares numerous photos that show a striking resemblance to Bill Clinton.

Danney’s mother is African-American and used to be a prostitute. Bill Clinton paid to have sex with her on multiple occasions, says the mother, Bobbie Ann Williams. “The Globe interviewed Danney’s mother, a former prostitute named Bobbie Ann Williams, who told the story of how she allegedly met and began a relationship with Clinton in 1984,” reports The Daily Mail. “She says Clinton went out for a run one day in Little Rock, when he jogged by her housing project and introduced himself to her. She was 24 years old at the time. A few days later, Clinton allegedly jogged by the housing project again and paid Bobbie $200 for her to have sex with him behind some bushes.”

A DNA test was supposedly run in 1999, but results were “imprecise” and are now being widely questioned.

Verder lezen :  http://www.naturalnews.com/055514_Danney_Williams_Bill_Clinton_father.html#ixzz4M8Z09l9L

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on How many illegitimate children has Bill Clinton fathered? How many sexual assault victims has Hillary Clinton threatened into silence?

  1. Mijn vraag is veel meer hoeveel Christenen heeft Bill Clinton in Serbie gedood door zijn bombardementen ?

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Oudere Sex Zoekt Vrouw | Cam Dames

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: