Nieuw

Hillary Clinton considered drone attack on Julian Assange – report

Democratic presidential candidate Hillary Clinton reportedly wanted to drone Wikileaks founder Julian Assange when she was secretary of state.

According to True Pundit, Clinton and the state department were under pressure to silence Assange and Wikileaks in the months before the whistleblowing site released a massive dump of 250,000 diplomatic cables from 1966 up to 2010, dubbed CableGate.

“Can’t we just drone this guy?” Clinton asked, according to unidentified state department sources.

Published by True Pundit on Sunday, Wikileaks posted a link to the story on their official Twitter account on Monday, along with a screenshot of the article.

RT >>

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Hillary Clinton considered drone attack on Julian Assange – report

 1. Greengo // oktober 4, 2016 om 09:51 //

  Like

 2. Ik wil ook een drone met vuurkracht. Om eindelijk is het verschil te beslechten met die idioot van de overkant die zeurt over mijn witte herdershondje van 50 kilo. Laats ook weer. Borstel hem elke dag midden op de straat.Dat het haar kan wegvliegen, en niet in huis waait. Blijft iedereen versteend staan als ze hem zien. Zelf’s auto’s zijn bang hem. Alles stopt en staat stil, terwijl het zo’n goedzak is. Iedereen in Zweden haat mijn hondje, en mij.

  Like

 3. Wat is er mis met die kruisboog van je zoon ?

  Like

 4. Die hangt aan de muur, naast een veldfles, luchtbuks, airgun, zombiedolk, en softairpistool. Hij heeft weer wat nieuws. Een python koningsslang. Compleet met volledig jungle ingerichte terrarium op temperatuur met tropische plantjes en dooie muizen. In zijn jungleverblijf. Het hele tropische pakketje bij elkaar heeft me 800 euro gekost. Maar hij is er blij mee. Hij zit achter de computer met een python slang om zijn nek. En iedereen van school komt bij hem op bezoek. Ze willen allemaal de slang zien.

  Liked by 1 persoon

 5. Vrouwtje moet er nog even aan wennen. Maar binnenkort neem ik voor mezelf een vogelspin in huis. Ik heb iets met spinnen. Fascinerende beestjes.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijd dat dat jochie van je 18 wordt dan kunnen we hem zonder gezeik van de barmuts dronken voeren in mijn stamkroeg. Ik hoop wel dat die dan nog groen haar heeft. Hij heeft trouwens ook wel de leeftijd inmiddels dat je hem als verantwoordelijke ouder op een verstandige manier met de verschillende soorten druks die deze wereld te bieden heeft moet kennis laten maken. (laat maar even weten …)

  Like

 7. Laten we hopen dat die niet de weg van zijn vader volgt om erachter te komen.

  Liked by 1 persoon

 8. Hoera! $ 500.000,- gewonnen van de Verenigde Naties. Altijd al geweten dat dat een superinstelling is.
  Wel al de hele ochtend mijn muisaanwijzer kwijt. En zo is het universum weer in evenwicht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: