Nieuw

‘Achter islamisering zit een plan’

De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu”, zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld.”

AD >>

Hier staan ruim 400 voorbeelden van islamisering: https://fubar.mobi/category/islamisering/

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on ‘Achter islamisering zit een plan’

 1. Goh, die Machteld. Ik heb er geen wetenschappelijke promotie voor nodig om dit te ontdekken. Dat weet ik al een tijdje. Zou ze ook weten waar deze agenda echt vandaan komt? Ik vraag het me af. Dit is het Coudenhove-Kalergi plan beste Machteld. Zoek en vind. Pff.

  Liked by 1 persoon

 2. Citaat uit het uitstekende artikel in het AD(!) van Machteld Zee
  “… Vrouwen worden door die (sharia)rechters aangeraden polygamie te accepteren en bij huiselijk geweld geen aangifte te doen, kinderen worden aan een gewelddadige vader toegewezen. Ik heb wel de indruk dat, nu dit bekend is, het debat kantelt. Ik hoor de voorstanders van shariarechtbanken nauwelijks meer…”

  Nu maar hopen dat je ze niet hoort omdat ze aan het nadenken zijn. Het is nl ook heel goed mogelijk dat ze een paar weken hun mond houden en er dan met verdubbelde kracht tegenaan gaan: die “niet-islamitische intellectuelen, politici en opiniemakers die moslims niet voor het hoofd willen stoten. Die leidende multiculturalisten die menen dat moslims gevrijwaard moeten blijven van kritiek omdat zij daarvan psychologische schade zouden ondervinden. Een standpunt dat veel moslims gebruiken om hun critici uit te maken voor ‘islamofoob’ of ‘racist’.”

  Liked by 1 persoon

 3. Zelfs IK ongeletterde maar wel bereisde ex zeevarende ben daar al een lange teid achter.Maar je moet er wèl wat voor doen,bijvoorbeeld wat surven over het internet.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik ben in Indonesia geboren en heb tijdens de Jappen tijd een sundanees opvoeding gehad, ik heb deislam hindoeisme en Budhisme van de pieken aan geleerd.En weet wat de islam uitspookt.ben zelf gereformeerde, dat lag in de familie

  Like

 5. cassandrasez // oktober 4, 2016 om 18:56 //

  Het tij is toch echt wel gekeerd. Twee jaar geleden kon je je niet voorstellen, dat het AD en ook de Volkskrant, zomaar Islamkritiek durven drukken.

  Liked by 1 persoon

 6. delamontagne // oktober 4, 2016 om 19:55 //

  mahoog // oktober 4, 2016 om 18:33 //
  Als je als “bereisde” of-wel zeevarende of anderszins in die muslim landen was geweest en dan in NL het een en ander vertelde, keken ze je aan alsof je gestoord was.
  Nu maken ze het zelf mee.
  En dat in 45 jaar tijds…………….

  Liked by 1 persoon

 7. Ze… de jongeren vÍnden me gestoord,”je begrijpt het nog steeds niet” zegt een universitair opgeleide neef tegen me,anderen willen niet meer op mijn facebook kijken,alwaar ik soms een artiekeltje plaats ” ter leeringe ende vermaack”.Tja het word stilletjes rond ome Martje.

  Liked by 1 persoon

 8. Ze zijn er inderdaad nooit echt geweest. Ze hebben op het strand gelegen. Ze hebben een geheel verzorgde busreis genoten. Okay, hun camera werd gestolen maar die was toch verzekerd. En zelfs backpackers hokken allemaal (echt allemaal) bij elkaar en doen wie de meeste drugs op kan en wie het meeste neukt. De plaatselijke bevolking draait westerse muziek voor ze en bakt namaak frieten in een koekepan. Ze zetten geen stap buiten hun aperots.

  Like

 9. Republikein // oktober 5, 2016 om 01:02 //

  Mart uit Brazil!
  Misschien moet je de kunstenaar v.d. Wal eens citeren, die zei:

  Mag ik dan repliceren met het Latijnse spreekwoord: “Marcus Aurelius at liveras perges as sureau gurrekies, lapetum Ocus” (vertaald voor niet Latinisten: Marcus Aurelius at liever asperges als zure augurrekies, lap het ‘m ook eens).

  Een collega[geweest[ van Fubar.

  Like

 10. Met Andere Woorden; ze lezen/ bekijken liever het nieuws wat hun aanstaat,dan wat hun ongerust maakt…dit bedoelde Marcus.?Ontleed ik dit goed?Nogmaals ik heb alleen mecanics bestudeerd en als marine engineer mijn kostje bijeen gevaren.

  Liked by 2 people

 11. Het plan zoals zij beschrijft……ahum…..bestaat al een poosje zeg maar eeuwen, STAAT NAUWKEURIG BESCHREVEN IN DE KORAN mevrouw de onderzoekster!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: