Nieuw

16-jarige tiener gaat dood aan Facebookbericht

Een 16-jarige jongen in Pakistaan riskeert zijn leven voor een Facebookbericht wat niet geheel in de smaak van de moslims is gevallen. De straf voor deze verschrikkelijke misdaad is de doodstraf, of met een beetje geluk levenslange gevangenisstraf.

Een christelijke 16-jarige jongen in Pakistan is gearresteerd en wordt vervolgd voor godslastering. De crimineel heeft een foto van de islamitische heilige Ka’aba-steen op Facebook geplaatst met een varkenskop als profielfoto.

De jonge godslasteraar werd meteen kort daarop gearresteerd en ziet nu een straf tegemoet van levenslang of een kopje kleiner. Zijn familie voelde zich genoodzaakt het dorp te ontvluchten om represailles van gekwetste boze islamburen te ontkomen.

De islamitische politie is zuinig met details en heeft het godlasterende bericht van Facebook verwijderd, wat het moeilijk maakt om te achterhalen wat hier van waar is.

Volgens Wilson Chowdhry, woordvoerder van British Pakistani Christian Association, is er geen goed politieonderzoek uitgevoerd, en is de 16-jarige ketter op onduidelijke gronden in de kerker beland.

– Christenen in Pakistaan nemen actief deel aan de samenleving en zijn zonder twijfel bevriend met moslims, zegt hij. Maar in de toekomst moeten ze misschien wel een beetje voorzichtiger zijn om moslims als vrienden toe te voegen op hun sociale media.

Pakistaan staat genoteerd als zesde op de ranglijst van gevaarlijke islamitische landen om als christen te wonen, en de islamitische godslastering wetten worden vaak gebruikt om moslimwraak uit te voeren. Uiteraard is dit bedoeld om islamieten te beschermen tegen schending van hun geloof.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/715776/Christian-boy-16-facing-death-penalty-offending-Muslims-Facebook-post-Pakistan

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3902 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on 16-jarige tiener gaat dood aan Facebookbericht

 1. delamontagne // oktober 4, 2016 om 09:03 //

  Wanneer komen ze in het Westen er eens achter wat de ware aard van de islam is.
  Een regelrechte moslimdictatuur,
  z.g.n als godsdient voor gedaan.
  Er zijn geen “niet-muslim”-landen waar je zoiets hebt als religie-politie die er op let hoe men gekleed is, vooral vrouwen.
  Wat men leest, TV kijkt, naar de moskeet gaat etc, alles, alles in hun leven wordt door de coran bepaalt.
  Die jongen zou, als het in S.A. was gebeurt, op vrijdag na het middag-gebed, op het Chop=chop-plein zijn onthoofd in ,t openbaar waarna hij met andere “criminels” met het hoofd in een zak ter afschrikking wordt opgehangen.

  GELUKKIG KUNNEN WE IN HET WESTEN FLINK HANDEL DRIJVEN MET DIT SOORT LANDEN en geld verdienen [ en wat er daar verder gebeurt, zien we niet en hoeven dus ook niet te weten………….]

  Liked by 3 people

 2. Ik denk dat ’t reclame is van de Christen Unie zodat er weer een heleboel zielige christelijke asielzoekers met een varkenskop binnengelaten kunnen worden.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2016 om 00:10 //

  Beledigd zijn is een gevoel vandaar ook dat men zegt “hij/zij voelt zich beledigt”. Complete waanzin dus om iemand te veroordelen omdat hij een groep mensen het gevoel geeft van beledigd zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: