Nieuw

Taliban veroveren belangrijkste kruispunt van Kunduz

Taliban-strijders zijn er maandag in geslaagd om het belangrijkste kruispunt van Kunduz in te nemen. Dit melden inwoners van de noordelijke stad. De strijders hebben hier hun vlag gehesen. Volgens de Afghaanse autoriteiten is Kunduz, dat vorig jaar korte tijd in handen viel van de Taliban, nog niet gevallen. Er zou zwaar worden gevechten bij met name het hoofdkwartier van de gouverneur.

Volkskrant >>

Jammer, Femke Halsema, maar je playmobil-missie heeft niet echt geholpen. De totale oorlog in Afghanistan en Irak heeft wel al 4000 miljard dollar gekost en het is er alleen maar slechter op geworden. Voor dat geld hadden we een heel mooi groot hek om de islamitische wereld kunnen bouwen.

Naamloos.png

Taliban raises its flag over Kunduz before being pushed back by Afghan forces

Afghan security forces say they have now taken back control of central Kunduz, which fell into the hands of the Taliban, following an audacious assault on the city on Monday. Fighting continues around the key transport hub.

The recapture of the central roundabout was announced by presidential spokesman Shah Hussain Murtazawi, hours after the Islamists had boasted that they had taken control of the heart of the northern city.

RT >>

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Taliban veroveren belangrijkste kruispunt van Kunduz

  1. Ik moet nu lamgzamer hand weg tot dtraks dan maar weer daaaaaaaag.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: