Nieuw

Stel een voorbeeld en flyer #Jumbo failliet

Elk jaar is het weer raak met Sinterklaas. De ene keer is het de Hema, dan een of andere grootgrutter en dit jaar was het Jumbo dat de ophef veroorzaakte. Na ophef op de sociaal media binden ze dan weer een beetje in, bang als ze zijn klanten te verliezen. Maar ze hadden het helemaal niet moeten doen. En het is tijd om het ze af te leren.

En het is niet alleen met Sinterklaas. Ook met Kerst en Pasen, Kerstmis noemen ze in ene Winterfeest en Pasen Lentefeest. Ondertussen verkopen ze hoofddoekjes en duivelse halaltroep en maken reclame voor het suikerfeest. De Nederlandse cultuur kan in de prullenbak en moet ruim baan maken voor de islam.

En als wij het niet stoppen dan zal het elk jaar weer gebeuren. Een beetje dreigen is blijkbaar niet genoeg om het ze duidelijk te maken, terwijl zij niet minder doen dan onze cultuur de oorlog te verklaren.

Het is tijd dat we de oorlog terug verklaren en de macht van de burger tonen. Het was een leuk woordje van de week op twitter toen Jumbo begon terug te krabbelen. Jeej, Jumbo is ‘omvergetwitterd’. Leuk, maar niet goed genoeg. Het mag gewoon niet meer gebeuren. Dit soort winkelketens moet ophouden met hun aanval op ons. Aan ons om hen dat duidelijk te maken. Als we een voorbeeld stellen en één van die ketens failliet-boycotten, dan zit de schrik er bij de rest het komende decennium wel genoeg in dat ze het voorlopig niet weer proberen te flikken.

Knip het plaatje hieronder uit je beeldscherm en verspreidt het bij een Jumbo in jouw buurt. Of beter: zet je printer aan het werk en print er 10, 100, 1000 ! Het is makkelijker dan onze stickeractie, je hoeft niet eerst te mailen, je hoeft geen geld over te maken en bovendien hoef je geen adres op te geven waar de stickers naar toe gestuurd kunnen worden. Je hoeft slechts je printer aan te zetten en je kunt gelijk beginnen met uitdelen.

Deel het op de sociaal media’s, in je netwerk, vertel het je buren, vrienden en collega’s.

Flyer #Jumbo failliet !

naamloos

 

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6066 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Stel een voorbeeld en flyer #Jumbo failliet

 1. Rosa Luxemburg // oktober 3, 2016 om 23:47 //

  Jumbo zal niet alleen branden in de hel, pak de aandeelhouders aan!!!.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Bij Bron heeft een open brief aan de jumbo nou al ruim 500 reacties opgeleverd.
  Werkelijk iedereen is daar langs gekomen, zelfs sylvana.
  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/01/open-brief-aan-jumbo/

  Liked by 1 persoon

 4. Peter selie // oktober 4, 2016 om 12:14 //

  Beste Meneer Fubar,
  In Nederland krijg je nog geen honderd man bij elkaar om te protesteren, tenzij achter hun pc.
  Er zijn veel dingen te bedenken om de islam bv. te boycotten zoals:

  Ga niet naar islamitische landen op vakantie
  Vlieg niet met Turkse luchtvaartmaatschappijen.
  Koop niet bij Turken; ook niet bij de aardige bij u in de buurt, want kijk maar op het uur X hoe aardig hij zal zijn.
  Koop geen producten uit islamitische landen ( tomaten, paprika’s, dadels).
  Koop geen halalproducten en laat die winkels al helemaal links liggen.
  En verder ben ik het wel eens met uw actie en ik wens heel veel succes. Zelf koop ik nooit bij Jumbo!

  Succes.
  Peter Selie

  Liked by 2 people

 5. Kut, ik kocht tot nu toe vaak bij de Jumbo. Goedkoop, groot assortiment en redelijk behulpzaam personeel. Maar nu blijkt dat ik dus fout was. Wat moet ik nu toch maar doen? Waar moet ik nu toch maar mijn grutterswaren kopen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Stel een voorbeeld en flyer #Jumbo failliet | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: