Nieuw

‘Merkel MUST GO’ Germany in FLAMES as furious locals torch cars and attack mosque

HUNDREDS of furious protesters heckled Angela Merkel in Dresden just days after police cars were set on fire in the city and bombs exploded outside a mosque.

Campaigners jeered the German Chancellor as she attended celebrations in the eastern city to mark 26 years since Germany’s reunification.

Holding placards reading “Merkel must go”, right-wing protesters also shouted the slogan as Merkel, who has faced criticism for her open-door refugee policy, and President Joachim Gauck arrived for the celebrations and greeted spectators.

The Express >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Merkel MUST GO’ Germany in FLAMES as furious locals torch cars and attack mosque

 1. Helemaal mee eens.

  Like

 2. Onze politici zullen hun beleid pas veranderen als ze banger zijn voor de autochtonen dan voor de allochtonen! Het is/wordt gewoon een situatie waar je voor de keus komt te staan of je elke dag met de angst wilt leven slachtoffer van geweld te worden of dat je zelf geweld gaat gebruiken om dat te voorkomen. Bedankt voor die geweldige keus, politici!!

  Liked by 2 people

 3. @Antivenin // oktober 5, 2016 om 10:32 //
  Helemaal met je eens. Overheden in de EU hebben nooit geluisterd, alleen maar (vanaf het eerste begin) gescholden en gedreigd. De reacties van de autochtonen vallen me nóg mee. Langzaamaan begint er wat te komen. Hier en daar een bestuurder onheus behandeld, hier en daar een fikkie gestookt, hier en daar wat troep geworpen of neergelegd. Het is nog maar zeldzaam. En direct beginnen overheden en hun ondergeschikte media alweer moord en brand te krijsen. Als het autochtonen-geweld in verhouding moet komen te staan tot mohammedanengeweld, moet het nog een factor 100 aanzwellen. Maar op deze manier (schelden, dreigen, liegen en bedriegen van de overheid) gaat het komen. Het zal wel moeten.
  Uit lijfsbehoud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: