Nieuw

9100 meldingen van incidenten in AZC’s bij COA

En 3600 bij de politie, wat resulteerde in 800 aangiften.

Van die 813 aangiften voor onder meer diefstal, geweld en zedenzaken zijn 166 zaken doorgegeven aan het Openbaar Ministerie (OM). Telegraaf >>

En dankzij flink optreden van Klaas Dijkhoff, VVD, zijn er twee (2) criminele asielparasieten uitgezet.

Tussen de incidenten zitten serieuze criminele daden. Bij eerdere rapportages van incidenten gaf het COA aan dat vooral één groep problemen veroorzaakt. De zogeheten alleenstaande minderjarige vreemdelingen zitten achter het meeste geweld in en rond opvangcentra, bij overige groepen komt geweld nauwelijks voor. Elsevier >>

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on 9100 meldingen van incidenten in AZC’s bij COA

 1. Als je deze info in een rekenmodel plaatst en er de wat eerder hier wonende bevolking tegenaan gooit krijg je de door iedereen verwachte uitkomst dat Nederland onmiddellijk 22 miljoen wouten extra nodig heeft. Persoonlijk zou ik dan eigenlijk nog liever 1000 bouviers met zwartofobie inzetten.

  Like

 2. Info van de overheid zelf:

  Overzicht incidenten op en rondom COA-locaties online
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/10/03/overzicht-incidenten-op-en-rondom-coa-locaties-online

  Like

 3. Like

 4. 9100 meldingen dat wij ernstig moeten nemen, en niet lacherlijk maken.

  Like

 5. Horatius // oktober 4, 2016 om 11:54 //

  Die z.g. alleenstaande minderjarige asielzoekers zouden bij nadere nauwkeurige bestudering door ervaren antropologen wel eens bronstige knapen van minimaal 21 jaar kunnen zijn.

  Deze categorie vluchtelingen zorgen voor de meeste problemen en dat is geen wonder, de verwachtingen waren hoog gespannen na de verhalen van de mensensmokkelaars over blonde meiden die zich gewillig aanbieden als lustobject, de riante uitkeringen, de luxueuze bungalows en andere westerse verworvenheden zoals gratis medische verzorging om o.a. de potentie te verhogen, indien nodig.

  De onderliggende bedoelingen zijn overduidelijk: gezinshereniging en dus de snelle overkomst van liefst de gehele familie op kosten van de argeloze autochtoon die met moeite het hoofd boven water kan houden na het recentelijk verhogen van de Zorgpremie en het verlagen van de pensioenen.

  Volgens Klaas Dijkhoff (streng maar rechtvaardig!) zullen een groot aantal van deze asielzoekers niet in aanmerking komen voor een Verblijfsvergunning omdat zij niet komen vanuit een oorlogsgebied. Maar dat deze uitgeprocedeerde jongeren ons land echt zullen verlaten is zeer onwaarschijnlijk, zij verdwijnen in de illegaliteit, vinden onderdak bij familie of in kerken en houden zich verder bezig met criminaliteit of vallen in de grijpgrage handen van radicale moslims.

  En de bromsnorren maar uitrukken om de gemoederen te bedaren in de talloze asielcentra waar de boel in de fik wordt gestoken, de inboedel kort en klein geslagen, de vrijwilligers worden gemolesteerd en waar het voedsel door de eetzalen wordt gesmeten omdat onze gezonde Hollandse kost volgens deze ‘ongelukkigen’ niet te vreten is.

  In een normaal functionerende Rechtstaat zouden deze opstandige elementen worden gedwongen te werken voor hun kost en inwoning. Een schop of bezem in de handen worden gedrukt en vervolgens arbeid te verrichten in de gezonde buitenlucht. Straten, pleinen en parken schoon te maken ter algemeen nut onder het motto: een gezonde geest in een gezond lichaam!

  Individuen die weigeren om deze arbeid te verrichten, onmiddellijk opsluiten in kampementen en gedwongen te werk stellen in grootschalige projecten, zoals het ophogen van onze dijken.

  Er zijn natuurlijk creatieve oplossingen te bedenken om deze mislukte kennismigranten toch ons land uit te zetten via min of meer geheime wegen, maar deze oplossingen zijn helaas in strijd met de onvermijdelijke Mensenrechten en andere schimmige Internationale Verdragen.

  Binnen PVV-kringen circuleren echter inmiddels plannen om te komen tot het oprichten van een Vreemdelingenlegioen te rekruteren uit vrijwilligers bestaande uit afgewezen jonge asielzoekers die de strijd gaan aanbinden met de IS en aanverwante organisaties die ook in Afrika zorgen voor terreur en andere mensonvriendelijke praktijken.

  Aangezien vele jonge vluchtelingen een verleden hebben als kindsoldaat zal de opleidingstijd heel kort zijn en de kosten van bewapening, kleding etc. zal worden bekostigd uit de pot van Ontwikkelingssamenwerking.

  Het ronselen van deze vrijwilligers zal geschieden onder het genot van wat alcoholische versnaperingen en andere geestverruimende middelen, maar na het zetten van de noodzakelijke handtekeningen (een kruisje is ook voldoende) is dan ook aan de wettelijke voorschriften voldaan.

  Het een en ander is nog het onderwerp van intensieve studie binnen de Kamerfractie van de PVV, dus wij verzoeken u dringend dit nog even onder de pet te houden in het landsbelang.

  Na een forse winst van de PVV volgend jaar maart bij de Kamerverkiezingen zullen hierover voorstellen worden ingediend ter oplossing van de huidige problematiek in de diverse asielcentra.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // oktober 4, 2016 om 13:51 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  DE BRAND IN AL DIE AZC’s

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: