Nieuw

Wolfgang Schäuble begrijpt helemaal niks van islam

Schäuble die het nodig vond om miljoenen mohammedanen uit te nodigen om inteelt onder Duitsers te voorkomen, roept nu op tot een Duitse islam. In Frankrijk hadden we Manuel Valls die opriep tot een Franse islam. Schäuble wil een islam gebaseerd op liberalisme en tolerantie.

Minister Wolfgang Schaeuble, stepping out of his usual finance remit, urged tolerance, saying the arrival of hundreds of thousands of migrants required a better understanding among Germans of what is important to them and how they want to live. Business Insider >>

Man man man. Het mohammedanisme is gebaseerd op Mohammed, kutmof! Een pedofiele verkrachtende roofmoordenaar en slavenjager. De islam heeft soms een beetje respijt voor ‘mensen van het boek’, die worden eerst belast (als ze zich niet gelijk bekeren) tot ze niet meer kunnen betalen en hebben dan alsnog nog maar twee keuzes; bekeren of kop er af. Anderen, mensen die niet van ‘het boek’ zijn, wordt gelijk de kop afgeslagen.

He acknowledged that sexual attacks by migrants in Cologne and two attacks by migrants claimed by the Islamic State militant group over the summer had soured the mood.

“We should not, in this more tense situation, allow an atmosphere to emerge in which well-integrated people in Germany feel alien,” he said.

Goed geïntegreerd? Heeft die die demonstraties van de Turken niet gezien na de coup in Turkije. Je zogenaamd geïntegreerde Turken zijn Turken en geen Duitsers. Mohammedanen integreren niet. Onze machthebbers zijn dom en lui. Dom omdat ze met iets experimenteren waar ze te lui voor zijn om zich er in te verdiepen. En die combinatie is levensgevaarlijk.

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Wolfgang Schäuble begrijpt helemaal niks van islam

 1. Was Schäuble lid geweest van de Thule beweging ?

  Like

 2. Eens een moslim altijd gevaarlijk gestoord.
  Schäuble is niet in staat tot een zinvolle observatie van dit probleem omdat hij in dezelfde, weliswaar minder gewelddadige, verzameling psychische stoornis behoord: Magisch Denken geaggregeerd in een Waanstoornis. Mensen met deze stoornis zouden geen passief of actief stemrecht behoren te hebben, publieke functies mogen bekleden of een positieve VOG verkrijgen bij de meeste functies.

  Liked by 2 people

 3. delamontagne // oktober 3, 2016 om 12:49 //

  Het is toch heel duidelijk dat er borden zijn die die onbeschaafden bekend moeten maken met gebruik toilet.

  Ik moest bij zien van die walgelijke foto gelijk denken aan 40 jaar terug in die nu z.g.n. “MODERNE” Golfstaten.
  Dan zag je zo,n arab z,n jellababa een beetje omhoog doen, waarna die gehurkt zijn behoefte deed in ,t woestijn zand.
  Dat gebeurde natuurlijk niet in de “Shoukh”, ze keken wel uit……..
  Maar bij die Christen-honden en atheïsten in de gastvrije Westerse landen moet dat uiteraard wel kunnen om je minachting te tonen………………….
  Het is SMERIG volk, en dat blijft het.

  Liked by 4 people

 4. Niks met inteelt te maken, hetzij dat die rolstoel er zelf een product van is. De bedoeling is om Das Deutsche Volk door een vulkaan van buitenlands sperma naar de eeuwige jachtvelden te transporteren, op de trein te zetten danwel Auszuradieren. En dat krijg je alleen voor mekaar door de spermadonoren een vette uitkering, een bonus en een roedel blonde wijven te beloven. Je merkt het ook aan de ongebreidelde seksueel getinte acties van de dobberspermatanks, altijd weer gaat het om neuken, ficken of vingeren en dat doen ze om hun opdracht te kunnen onthouden: neuk alles wat beweegt!

  Liked by 2 people

 5. delamontagne // oktober 3, 2016 om 13:02 //

  Breinbrouwsels // oktober 3, 2016 om 12:51
  Niet helemaal mee eens. Het heeft er ook mee te maken hoe [sommige] EU-vrouwen het zien ! en hoe de asieligers dat denken……………….

  Liked by 4 people

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 3, 2016 om 14:13 //

  Ik proef dezelfde vertwijfeling in dit stukje die zich soms van mij meester maakt, mensen op verantwoordelijke posities die blijken volledig wereldvreemd te zijn, ziende blind en horende doof.. Althans dat hoop ik, want als dat niet zo is dan moet de achterliggende reden satanisch kwaadwillend zijn, dan zou zo’n man willens en wetens zijn eigen land, zijn eigen bevolking willen vernietigen. Het ergste is nog dat zo’n idioot aan de macht blijft, dat er kennelijk mensen zijn die niets liever willen dan in slaap gesust te worden. Wat zal dat schrikken zijn als ze straks wreed gestoord worden in hun gelukzalige dromen, als de rauwe realiteit eindelijk tot ze door zal dringen. Want ooit zal dat gaan gebeuren, dat plotseling die vriendelijke groenteboer op de hoek een fundamentalist blijkt te zijn die in staat blijkt tot de meest walgelijke misdaden uit naam van zijn ‘geloof’.

  Liked by 4 people

 7. Ook die vriendelijke groenteman, zal moeten gehoorzamen aan de wetten van allah, anders kost ’t ‘m zelf zijn kop, het is dan een afvallige geworden. Dus die gaat mee doen.
  Net zo als die altijd vriendelijk groetende buurvrouw/man, nu nog zwijgende, maar als het seintje gegeven wordt, doen ze allemaal mee.
  Ga daar maar van uit.
  Ook al zit er nu nog niks fundamentalist in, aan de buitenkant, alle liggen ze 5x per dag te bidden op de overwinning van al die ongelovige varkens.

  Liked by 3 people

 8. Precies! Er bestaat niet zoiets als de gematigde moslim en de extremist. Het zijn ALLEMAAL terroristen. Het enige onderscheid is tussen de passieven en actieven. Maar allemaal zijn het terroristen die onze maatschappij omver willen werpen om er een islamitische staat met sharia wetgeving te stichten. Dit staat letterlijk in de koran dus als je het hier niet mee eens bent als moslim dan ben je geen .. moslim!
  Alle terroristen moeten worden geneutraliseerd. Passief of actief!

  Liked by 2 people

 9. @delamontagne // oktober 3, 2016 om 13:02

  Hij wil 1 paspoort en dan nog 1 en zij wil 1 flinke hoeveelheid beurten plus 1 slankere kop als ik het goed heb gezien op die foto. Zo zie je maar weer. Alle ellende is terug te voeren op het wenskrijsen van niet te bevredigen vrouwen die niemand wil doen. Kunnen we daar de werkelozen niet voor inzetten in plaats van dat schoffelen?

  Liked by 1 persoon

 10. Wat zeg je nou weer Brein, werkeloze in gaan zetten voor moslim hoer?

  Liked by 1 persoon

 11. Nee, @BertG. mijn plan zou zijn om alle steuntrekkers, die zoals iedereen weet, toch alleen maar de hele dag voor een beeldscherm aan een pik zitten te trekken – meestal die van den betrokkene zelve – op een site van de Gemeentelijke Bevredigings Dienst te zetten met lengte, kleur en gewicht, waarna de onbevredigde danwel niet-te-bevredigen dames zich kunnen melden danwel zich verlustigen. Een geringe bijverdienste tot zeg maar de 1000 euro van Rutte maar dan per maand moet buiten de belastingen blijven. Ik weet zeker dat GroenLinks dit plan van mij gaat pikken want die stikken in deze arme behoeftigen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: