Nieuw

Mohammedanen van de andere kant van de wereld nu ook welkom als ‘vluchteling’ in Nederland

Oeigoeren die in Nederland asiel hebben aangevraagd, kunnen vanaf nu rekenen op betere bescherming. Dat blijkt uit de brief van staatssecretaris Dijkhoff aan de Tweede Kamer. Dit is een grote doorbraak. Sinds enkele jaren zet VluchtelingenWerk Nederland zich samen met Amnesty International in voor het lot van de Oeigoerse vluchtelingen.

Groot succes

“Dit is een groot succes na een jarenlange inspanning”, zegt Jasper Kuipers, adjunct-directeur van VluchtelingenWerk Nederland. “Veel Oeigoeren moeten vluchten voor hun leven, omdat zij zijn opgekomen voor hun politieke vrijheden. Nederland lijkt hen nu te gaan beschermen. Deze mensen worden bij terugkeer geconfronteerd met marteling en er zijn gevallen bekend dat Oeigoeren verdwijnen in werkkampen waar zij gevangen worden gezet. Wij zijn enorm blij met de erkenning voor hun situatie door de staatssecretaris”, zegt Kuipers.

Vluchtelingenwerk >>

“Politieke activiteiten” Ja, dankje de koekoek. Islam zul je bedoelen. China heeft meer en meer last met de Oeigoeren en het is niet meer dan logisch dat ze daar wat aan doen. Ik ga niet eens tellen hoeveel veilige landen die Oeigoeren doorgereisd of overgevlogen zijn, maar ze zijn natuurlijk geheel en al per ongeluk geland in een land waar de sociale voorzieningen de hoogste ter wereld zijn en waar de islamisering geen strobreed in de weg gelegd wordt. Als ze zich in China niet thuisvoelen, is Turkije het logische land voor ze om naar toe te gaan. Turkije beschouwt de Oeigoeren als Turks en deelt zelfs met regelmaat paspoorten uit aan Oeigoeren. Om te knokken voor ISIS en om hier en daar de bevolkingssamenstelling demografisch te veranderen.

18 stukjes over China, het merendeel over het gezeik met de Oeigoeren: https://fubar.mobi/category/china/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Mohammedanen van de andere kant van de wereld nu ook welkom als ‘vluchteling’ in Nederland

 1. Dus dat ze al aan de Han chinesen strotten afsnijden , geoevend hebben , mogen ze ook hier bij ons hun oefeningen bij ons voortzetten ?

  Liked by 1 persoon

 2. Horatius // oktober 3, 2016 om 12:50 //

  Wanneer zou voor figuren als Jasper Kuipers het moment zijn aangebroken dat ze helaas moeten melden dat Nederland in verband met ruimtegebrek niet nog meer Mohammedanen kan opvangen?

  Waarschijnlijk pas als we hier schouder aan schouder staan in de overvolle probleemwijken en dagelijks de oproep vanuit de moskeeën weerklinkt tot het verplicht bijwonen van het middaggebed. Dergelijke creaturen gaan door tot het bittere einde, gedreven door een duistere motivatie waarbij zelfs het landverraad van de NSB tijdens de vorige bezetting nog zou verbleken, want deze collaborateurs kwamen tenslotte nog op voor het behoud van onze nationale identiteit.

  Dus zelfs op het gebied van landverraad en gewetenloos opportunisme zijn er nog gradaties.

  Dit sujet staat niet alleen in zijn missie voor het Islamiseren van ons land: Linkse politieke partijen en activisten, de gehele staatsomroep en ook de asieladvocatuur zijn gebundeld in hun streven van ons land een Islamitische Kalifaat te maken in het kader van een diverse en maakbare samenleving.

  Een zekere Anton Mussert werd in 1946 ter dood veroordeeld vanwege hulp aan de vijand, poging om onze Staatsvorm te veranderen en zijn eed van trouw aan Adolf Hitler.

  Gezien de rampzalige gevolgen die het streven van bepaalde politici, bestuurders, activisten en andere z.g. idealisten met een dubbele agenda hebben op het gebied van ongelimiteerde migratie van moslims naar ons land zou deze vorm van Bijzondere Rechtspraak in de toekomst nog wel eens van stal kunnen worden gehaald.

  Liked by 2 people

 3. Republikein // oktober 4, 2016 om 00:23 //

  Rioolputje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: