Nieuw

Man loopt naakt door zijn huis – moet terechtstaan voor een strafbaar feit

Idiote Zweden – Een 28-jarige man in de regio Uppsala moest terechtstaan omdat hij beschuldigd werd van het naakt rondlopen in zijn appartement, in het midden van de nacht.

Twee vrouwelijke krantenbezorgers zeggen dat ze eerder dit jaar meerdere keren de blote man door het raam hebben gezien, in sommige gevallen had zijn geslachtsdeel een erectie. Eén van de krantenbezorgers beweert ook dat de 28-jarige een keer masturbeerde toen ze hem zag.

Ondanks dat de rolgordijnen naar beneden waren konden de vrouwen de blote man nog steeds zien, omdat het niet helemaal naar beneden hing.  Ze konden echter niet zijn gezicht zien of wie hij was.

Eén van de vrouwen verklaarde dat ze zich “geweldig gepijnigd en vernederd voelt” om een naakte man door het raam te zien. Samen met haar collega meldde ze de man bij de politie aan, als gevolg van de seksuele molestering.

In het verhoor ontkende de 28-jarige de misdaad, en zei dat hij “niets begreep” van de beschuldigingen tegen hem.

De officier van justitie besloot om de man te vervolgen, maar de rechtbank heeft hem vrijgesproken. De geloofwaardigheid van de verhalen van de vrouwen wordt als zeer laag beschouwd, vooral omdat ze geen datum konden geven wanneer deze aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden.

De 28-jarige werkt bovendien als bewaker, en volgens het gerechtshof kan niet worden uitgesloten dat de aanmelding van de vrouwen een revanche is voor een eerder ingrijpen tegen de vriend van één van de vrouwen.

De officier van justitie is het echter niet eens met de rest van de rechtbank, en eist dat de 28-jarige wordt veroordeeld voor aanranding. Hoewel, volgens de magistraat, niet bewezen is dat de man masturbeerde, is het voldoende de 28-jarige te veroordelen omdat hij naakt in zijn huis liep terwijl de vrouwen hem konden zien.

Bron:

http://www.friatider.se/gick-naken-hemma-slipper-straff

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

12 Comments on Man loopt naakt door zijn huis – moet terechtstaan voor een strafbaar feit

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 2, 2016 om 01:37 //

  Oh dan wordt het tijd dat ik mijn rechtsbijstandverzekering even nakijk want ik loop ook weleens in mijn blote tampeloeris door mijn huis na het douchen. Weliswaar zonder erectie neem ik aan, maar toch. Ik ben trouwens in het verleden ook enige malen in een groot saunacomplex geweest met zonneweide waar je tussendoor in je blote pielemuis even bij ligt te komen. Doet me denken aan die man die aan zijn vriend vertelt dat hij van plan is om naar een gekostumeerd bal te gaan als lucifer. Waarop die vriend vraagt “heb je daar een kostuum voor dan”? Nee zegt die man ik ga gewoon in mijn blote kont, die rooie kop krijg ik vanzelf wel.

  Like

 2. Als je de vijftig gepasseerd bent mag je trots zijn als je een spontane stijve krijgt. Als moederdaggeschenk.

  Like

 3. Rosa Luxemburg // oktober 2, 2016 om 08:35 //

  Mijn buurmannen klagen nooit als ik in mijn blote kont in de tuin sta.
  Karl roept me dan wel ogenblikkelijk naar binnen.

  Liked by 2 people

 4. Waarschijnlijk een wraakactie van de lieve vrouwtjes. De man mag nog blij zijn dat ze hem er niet van beschuldigen ze verkracht te hebben.

  Like

 5. Daniël // oktober 2, 2016 om 11:33 //

  Ehhh…pff

  Like

 6. copywriter // oktober 2, 2016 om 17:23 //

  edjan // oktober 2, 2016 om 10:39 //
  Dat gaat nog wel gebeuren. Die Zweedse feministen zijn compleet gestoord en haten mannen.
  Getver, je zal er maar moeten wonen.

  Oeps sorry rommel.

  Like

 7. Ik als tachentigjarige krijg nog regelmatig een hard krootje…..soms smorgens wegens vol van pies….en soms op een kouwe namiddag vanwege de reumatiek;Knipoog Mart.

  Like

 8. Die van mij is in der loop van vaginale slijtage ook niet veel beter op geworden. Er is nauwelijks nog iets van over. Baarmoeders vreten het op.

  Like

 9. Piemel verdient een eremedaille, voor moed, om met hardnekkige onbuigzame stijfkoppigheid in donkere nauwe spelonken te begeven, waar geen mens zich durft te wagen. De piemel begeeft zich in duistere vernauwende aangelegenheden waar we zelf het lef niet voor hebben. De piemel is een held.

  Like

 10. Republikein // oktober 2, 2016 om 23:50 //

  odol

  Like

 11. En laten we eerlijk zijn. Wat is voor een man belangrijker dan zijn piemel? Van al zijn lichaamsdelen. Wat ben je liever kwijt? Je been of je piemel? Piemel is god. Piemel is heaven.

  Like

 12. Nou ja, Rommel pffff !!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: