Nieuw

IS-strijders verkleden zich als vrouw om hun leven te redden

Strijders van terreurgroep Islamitische Staat in Afghanistan voelen de grond onder hun voeten meer dan heet worden. Volgens het Amerikaanse leger proberen zij het opgevoerde offensief tegen het terrorisme te ontkomen door burgers als levend schild te gebruiken. Andere jihadisten verkleden zich als vrouw om de (doden)dans te ontspringen.

AD >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6500 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on IS-strijders verkleden zich als vrouw om hun leven te redden

  1. Is -Strijders als vrouw verkleden is niet neiuw, dat hebben de Taliban ze al voor gedaan.

    Like

  2. Laf tuig,wat verwacht je anders.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: