Nieuw

Donald Trump beschuldigd van het niet betalen van meer belasting dan fiscaal vereist is

De republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wordt door de The New York Times beschuldigd dat hij 18 jaar lang geen federale inkomstenbelasting heeft betaald.

De beschuldiging is gebaseerd op een belastingopgave van 1995 waar Trump, op grond van meerdere mislukte zakelijke ondernemingen in dat jaar, een verlies van 916 miljoen dollar rapporteerde. De krant speculeert op basis van dit gegeven dat het verlies de mogelijkheid aan Trump gaf om tot 2013 elk jaar 50 miljoen dollar van zijn inkomstenbelasting af te trekken.

Maar volgens diezelfde New York Times is het geen fiscale overtreding om zakelijk verlies met toekomstige winsten te compenseren. Wat in de US  fiscaal mogelijk is.

Het tijdschrift staat bekend om zijn duidelijke aversie tegen Trump en favoriseert zijn rivaal Hillary Clinton in de presidentsverkiezingen van dit jaar. De 70-jarige Republikein heeft de krant al menigmaal beschuldigd een onderdeel te zijn van Hillary’s persafdeling.

– Ik noem ze de mislukte New York Times, want over een paar jaar zullen ze niet meer bestaan als niemand hen opkoopt, ze maken geen winst en verliezen geld. De New York Times is vreselijk oneerlijk. Ze schrijven elke dag drie-vier artikelen over mij, en het maakt niet uit hoe goed ik presteer in iets, ze zullen nooit iets positiefs over mij schrijven, zei Trump tegen Fox News vorige maand.

Trump’s campagneteam heeft de beschuldigingen van The New York Times van de hand gewezen.

“De heer Trump is een zeer ervaren zakenman die verantwoordelijkheid neemt voor zijn bedrijf, zijn familie en zijn werknemers, om niet meer belasting te betalen dan de wet vereist.”

“Dit gezegd hebbende wil ik ook mededelen dat de heer Trump honderden miljoenen dollars heeft betaald aan vermogensbelasting, omzetbelasting, accijnzen, onroerendgoedbelasting, gemeentelijke belastingen, provincie belastingen, loonheffingen en federale belastingen.”

Bron:

http://www.friatider.se/donald-trump-anklagas-for-att-inte-ha-betalat-federal-inkomstskatt

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Donald Trump beschuldigd van het niet betalen van meer belasting dan fiscaal vereist is

 1. Dat gaat Hallucinary nog in d’r bitchkop ontploffen!
  .
  NYT – CNN spinning ten spijt.

  Like

 2. Trump deed wat iedere werkgever in de USA of Nederland ook zou doen. Verlies aftrekken van belasting is tenslotte legaal.
  Als dat Trump wordt aangerekend dan moet het ook aan iedere multinational en werkgever worden aangerekend.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 3, 2016 om 00:42 //

  Gek hoor, dat is toch wat iedereen probeert; legaal zo min mogelijk afdragen en optimaal profiteren van de geboden maatregelen, wat verwacht men dan, dat mensen vrijwillig geld afdragen aan de overheid?

  Like

 4. Doet links ook, dus niet janken:

  Like

 5. Republikein // oktober 3, 2016 om 02:39 //

  Wetgeving.
  Geen fraus legis.
  Dus niks mis mee.

  Like

 6. Giuliani: Trump is a genius for not paying taxes

  Like

 7. Republikein // oktober 4, 2016 om 00:37 //

  Domme vragensteller, te dom om te poepen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: