Nieuw

Twee criminele ‘black live matter’ figuren beroven en mishandelen opa en oma thuis tijdens brutale overal

Het parket is op zoek naar twee twintigers die verdacht worden van een gewelddadige home invasion bij een bejaard koppel. De daders bonden hun slachtoffers vast en gingen aan de haal met geld en juwelen. “Beesten, dat waren het”, vertellen slachtoffers Guillaume Merckx (82) en Marie-Madeleine Moonens (81) aangedaan.

Guillaume Merckx (82) en Marie-Madeleine Moonens (81), die langs de Steenweg op Ukkel wonen, beleefden op 17 mei van dit jaar de schrik van hun leven.

“Wat wij meegemaakt hebben, wens ik zelfs mijn ergste vijand niet toe”, zucht Marie-Madeleine. Zij heeft de overval intussen al min of meer een plaats kunnen geven. “Overdag ben ik bezig met het huishouden en kan ik mijn gedachten verzetten. Maar Guillaume kan sindsdien niet veel meer en krijgt het vooral rond het middaguur moeilijk.”

Verder lezen : http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2891107/2016/09/29/Daders-gezocht-van-gewelddadige-home-invasion-bij-koppel-tachtigers-Beesten-dat-waren-het.dhtml

Beschrijving van de daders :

Dader 1 : is een man met zwarte huidskleur. Hij is struis en heeft een gespierde lichaamsbouw. Hij heeft kort geschoren haar en is ongeveer 1m80 groot. Hij heeft een oorring in zijn linkeroor en droeg die dag hele opvallende blauwe schoenen, een driekwart jeansbroek met gaten, een witte T-shirt van het merk Nike met groen/zwarte horizontale strepen ter hoogte van de borststreek en een lederen jas.

Dader 2 : een man met eveneens een zwarte huidskeur en een gespierde lichaamsbouw. Zijn haar is aan de zijkanten kort en bovenaan iets langer in piekjes. Hij heeft een perfect getrimd ringbaardje en is ongeveer 1m80 groot. Hij heeft een oorring in zijn linkeroor en droeg een zonnebril, een goudkleurige halsketting, witte sportschoenen, een jeansbroek en een witte aansluitende souspull met daarboven een witte T-shirt.

Herkent u de daders, of heeft u meer informatie over de feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Twee criminele ‘black live matter’ figuren beroven en mishandelen opa en oma thuis tijdens brutale overal

  1. Ze zijn onder de invloed van Voodoo priesters hier tegen heeft ons Paul Kruger al gewaaschuwd, door links RKK en Anglicaanse kerk als rassitisch afgewezen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: