Nieuw

Fietsster tot stoppen gedwongen en betast door getint stuk vuilnis in ’t Harde

‘T HARDE – Een 35-jarige vrouw is op de Munnikenweg in ’t Harde betast door een onbekende man. Tussen half 4 en kwart voor 4 woensdagmiddag werd ze ter hoogte van het kruispunt met de Leisteenstraat tot stoppen gedwongen en door een 20 tot 25-jarige man aangerand.

,,De vrouw fietste op de Munnikenweg als een auto haar voorbij rijdt. De auto mindert vaart en ze rijdt er langs, maar dan haalt de auto haar weer in en rijdt haar klem. Ze remt en stapt af terwijl de bijrijder van de auto uitstapt en haar vanuit het niets betast. De vrouw gilt het uit, waarop de man stopt en vlug weer in de auto springt. Ze rijden er vervolgens snel vandoor in de richting van de Stadsweg.”

Doornspijk
Volgens woordvoerder Esther Naber van de politie is het zeer onwaarschijnlijk dat het om dezelfde dader(s) zou gaan als bij de aanranding in Doornspijk, een kleine week geleden: ,,Het signalement van de dader en de werkwijze verschillen namelijk te veel. Soms is het bij dit soort zaken simpelweg toeval dat het in dezelfde omgeving binnen een kort tijdsbestek gebeurde.”

Verder lezen : http://www.destentor.nl/regio/elburg/fietsster-tot-stoppen-gedwongen-en-betast-in-t-harde-1.6471271#.V-5x-iFRLfg.facebook

Lees meer over Doornspijk waar een negroïde hoop stront een 15 jarig meisje betaste : http://www.destentor.nl/regio/elburg/elburg/politie-zoekt-getuigen-na-aanranding-15-jarig-meisje-in-doornspijk-1.6428233

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Fietsster tot stoppen gedwongen en betast door getint stuk vuilnis in ’t Harde

 1. Wilders en de PVV stemmen en niemand anders kan en zal dat voor ons oplossen.

  Like

 2. copywriter // oktober 2, 2016 om 16:59 //

  Toeval noemt ze dat. En gie geleuf da?
  Het enige toeval is dat het is uitgelekt, ze hadden het liever onder de pet gehouden.
  Straalt zo slecht af op die zielige moslims, ach goh.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: