Nieuw

Kanaalstraat Utrecht wijk Lombok op zaterdagavond : ‘Dit is onze buurt, ongelovig varken’

Afgelopen maand zijn meerdere meldingen binnengekomen bij DUIC over onveilige situaties op de Kanaalstraat in Lombok. Zo wordt er ‘s avonds gedeald, veel te hard gereden en geïntimideerd door veelal mannen van buitenlandse afkomst. 

De Kanaalstraat, volgens buurtbewoners is het een straat geworden waar je kop los op je romp moet zitten of je wordt omvergereden, een straat waar voortaan dealers op hoeken staan, een straat waar ronkende motoren het geluid van de dag zijn en de moskee het boegbeeld van de straat is. Uit de meldingen die wij hebben gekregen blijkt dat de Kanaalstraat steeds vaker ontweken wordt door buurtbewoners. De veelgehoorde klacht is dat er hangjongeren en drugsdealers aanwezig zijn en de auto’s te hard langs je heen scheuren.

Een 35-jarige Utrechter, die liever anoniem wil blijven, (naam bij redactie bekend) vertelt zijn verhaal aan DUIC. Afgelopen maand kwam hij in een dreigende situatie terecht toen hij ‘s nachts door de Kanaalstraat fietste. Hij werd die avond geïntimideerd door mannen gehuld in een djelebba (een lang gewaad), waarbij hij werd beroofd van zijn telefoon en fiets.

Ongelovig varken
De situatie ontstond toen de Utrechtse man stopte op de Kanaalstraat om zijn koptelefoon op te doen. “In mijn ooghoek zag ik een groep mannen aan komen lopen. ‘Ben je aan het filmen?’, riep één van de mannen. Ik vond het een rare vraag en zei dat ik niet aan het filmen was. ‘Dit is onze buurt, ongelovig varken. Je bent een slecht mens en je moeder is slecht’, zei een van de mannen terwijl hij steeds dichterbij kwam staan en opgejut werd door de rest van de groep”, vertelt de Utrechter.

“Kennelijk vindt er een soort sharia-controle plaats in onze stad”

Verder lezen : https://www.duic.nl/algemeen/zaterdagavond-kanaalstraat-is-buurt-ongelovig-varken/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Kanaalstraat Utrecht wijk Lombok op zaterdagavond : ‘Dit is onze buurt, ongelovig varken’

 1. Daar vandaan komt toch ook Spekman van van de PvdA? de vriend van alle moslims , en de dictator van de prolettariaat ???

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is niet alleen hun Buurt maar ook hun LAND! Hebben jullie het nog steeds niet in de gaten? Bedank Rutte maar!

  Like

 3. Rosa Luxemburg // oktober 1, 2016 om 17:32 //

  Eerst de handlangers van het haatgeloof uitschakelen en dan de bezem door west europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s