Nieuw

Het is weer weekend in het multiculturele aan de islam onderworpen gedrocht der Nederlanden

Of wel het is de hoogste tijd om je eigen, indien gewenst, nog even lekker klem te zuipen onder het waakzame oog van de plaatselijke sharia politie die het zuipen, roken, hoeren en snoeren nog even lekker door laten gaan aangezien dit de staatskas zo lekker blijft vullen en dit geld eenvoudigweg nodig is voor de bouw van de zoveelste haatkazerne in de polder of aan de Rijn wat kan mij het ook nog bommen waar ze die krengen neer donderen.

Zwaar depressief en in staat om een willekeurige passant die mij met zijn gutmensch bagger wil omturnen tot een ‘echte NSB’er’ of een ‘goed vaderlander’ middels één welgemikte trap tegen de vlakte aan te werken om me eigen binnenste weer tot rust te laten komen. Heb weer eens zo’n dag dat ik iedereen de biggentyfus toewens die bezig is om mijn vaderland naar de gallemiezen  te helpen en dat zijn meestal de zwartgallige dagen dat ik hier geen stukjes schrijf aangezien collega Rommel dan in Zweden bij de brievenbus kan gaan posten om de gerechtelijke bevelen van advocaten en andere links denkende poenscheppers zonder principes binnen te harken.

Maar niet vandaag, vandaag ben ik met me zwartgallige gedachten en bakken vol woede en haat achter me toetsenbord gekropen om onverbloemd me mening te geven, gewoon omdat het kan en daar ik er zin in heb.

1

Wij hebben hier in Nederland een KINDEROMBUDSMAN en dat vind ik MOOI!

Iemand die opkomt voor de rechten van ALLE kinderen. TOP! KLASSE! (en nu stop ik met hoofdletterwoorden anders is dadelijk mijn shift knop kapot) Geweldig en alle kinderen zijn even belangrijk en niet enkel een kleine minderheid die door hun ongeschikte ouders gehersenspoeld zijn om lekker Nederland te haten.

Zwarte Piet mag niet meer van de ‘kinderombudsman’ aangezien dit aanzet tot racisme en discriminatie en nee das niet mooi.

Kijk lieve Margrite Kalverboer deze kinderen hebben geen last van Zwarte Piet en ik denk dat ze dolgelukkig zouden worden van een Zwarte man die ze cadeautjes geeft in plaats van de dagelijkse portie slaag met vernedering.

Margrite is al vanaf eind April 2016 actief en praat nu al poep, best knap eigenlijk en wanneer ze er onder gaat liggen kan ze zo ook voor Zwarte Piet opgaan.

Margrite laat zich voor het karretje spannen van al die Nederland hatende kut negers en hun meeloop orgie vol huilebalken en ik vraag mij af of ze wel begrijpt hoeveel schade dat ze middels het meebrullen van deze Nederland hatende kut negers de lieve, aardige en sociale negers die er in Nederland rondlopen toebrengt met deze onzin.

En al die donkere kinderen die nu worden gepest door andere donkere kinderen aangezien ze Zwarte Piet wel leuk vinden, iets dat niet kan natuurlijk.

Dit is verdomme ONS land en wanneer het je niet bevalt dan flikker je maar lekker op en val je ons er verder niet meer mee lastig.

1

 

Staatsomroep, staatspropagandablaadjes, supermarkten, Sinterklaas verenigingen, gemeenten, scholen, bekende Nederlanders die enkel en alleen bekend zijn daar ze tegen Nederland aantrappen en nu ook weer de kinderombudsman allemaal kruipen ze in de reet van de anti Nederland lobby en ik word hier gewoon schijtziek van.

Zou die studentenclub uit Groningen voor mij even een bangalijst kunnen maken met al die winkels waar ik niet meer wil kopen aangezien ze Zwarte Piet boycotten?

Jerry Afriyie, activist voor afschaffing van Zwarte Piet en voorzitter van de stichting Nederland wordt Beter, is juist blij met de uitspraak van de Kinderombudsman. “Dit is een overwinning voor alle mensen die de Sinterklaas traditie een warm hart toedragen, die er een feest van willen maken voor alle Nederlandse kinderen. De Sinterklaas traditie moet worden aangepast, Zwarte Piet moet weg. Als iets fout is, moeten we het niet proberen recht te praten. Het feest is toe aan vernieuwing. We moeten deze kans aangrijpen. Tegelijkertijd hebben we geen rapporten nodig van de Kinderombudsman of de Verenigde Naties om in te zien dat Zwarte Piet racistisch is.”

Bolo vind dat Jerry Afriyie met zijn luie zwarte reet op de staf van Sinterklaas moet gaan zitten net zolang totdat de bovenkant van Sint zijn staf er door zijn stront spuitende smoelwerk weer uitkomt.

Ik weet het een waardeloos stukje van Bolo, maar ach ik moet me woede kwijt en U lezer als mijn therapeut gebruiken is een stuk goedkoper dan een bezoekje aan de zielenknijper. Verder hou ik er niet van om mensen te bedreigen, dus een privé bericht voor de kinderombudsJudas  met als afzender Bolo zit er eenvoudigweg niet in.

 

1

Ik heb het even nagelezen en gelukkig, heb me nog best goed weten in te houden.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Het is weer weekend in het multiculturele aan de islam onderworpen gedrocht der Nederlanden

 1. Volledig begrip voor hoe je jezlef voelt, de woede over de lafheid en het gekruip van een deel van de bevolking, en ja, geweld lost best wel eens wat op.

  Ik heb mezelf ook een paar puntjes terug moeten draaien, soms word de woede groter dan mijzelf.

  Ik heb een veertigtal zinnen net gedelete in dit stuk, het zou mijn vrijheid ernstig beknotten indien ik ze plaatste. Is er zoiets als vluchteling in je eigen land?

  De tijd van woorden is over, vrijheid van meningsuiting is dood. De keuze komt eraan om te kiezen voor acceptatie, om te vluchten of om tegen de bierkaai te vechten….

  Als er een verdwaasde of verwarde man of vrouw in de toekomst het parlement aanvalt of iets dergelijks, feitelijk als een autochtoon geweld als middel gaat gebruiken tegen links of tegen ondankbare allochtonen of de overheid dan zal ik daar geen oordeel over hebben, begrip wel.
  Recht krijgen via het systeem is niet mogelijk, slechts geweld rest dan nog de mens.
  Ergens is genoeg genoeg.

  Liked by 1 persoon

 2. Vandaag een journalist bij 1Vandaag die vindt dat het een goed lesje is voor die brandbomgooiers naar een moskee, dat ze in Vught bij moslims worden opgesloten.
  Deze fascist vergeet dat het in een rechtstaat niet de bedoeling is om een straf te vermeerderen met nog een strafmaat binnen de gevangenismuren opgelegd door medegevangenen.
  Deze journalist zou een lesje kunnen leren door hem in een kuil met slangen te werpen, want journalisten en politici allemaal addergebroed.

  Liked by 3 people

 3. Mosslims zijn schadelijk voor je gezondheid, veroorzaken hartfalen, longkanker. Het Tabak van de Mosslims. NIEUW

  Liked by 1 persoon

 4. Toch blijf ik bij het standpunt staan: Mosslims die zuipen, harddrugs gebruiken. Enkeltje Retour naar land van herkomst.
  Je accepteert de NEDERLANDSE CULTUUR & NEDERLANDSE Bevolking, of je ROT op.

  Liked by 1 persoon

 5. Niet gehoord, want ik kijk geen NPO meer, 10 minuutjes nieuws vanaf 22.00 trek ik nog, dat zal binnenkort ook wel stoppen. Maar ook zonder de TV aan te zetten krijg ik het wel mee hoor 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Ik kijk in Zweden ook geen Nederlandse televisie, is gelukkig niet bereikbaar.

  Like

 7. Esperanza // oktober 1, 2016 om 02:25 //

  Like

 8. Onze hele politiek correcte elite heeft elk zelfdenkend vermogen verloren. Ze claimen correct denkend te zijn, maar kunnen alleen nog maar in een kringetje ronddraaien. Nul zelfkritisch vermogen, nul bereidheid om buiten het eigen denkraam te stappen, nul bereidheid om naar redelijke argumenten van een andere partij/de tegenpartij te luisteren. Nul zelfreflectie, terwijl als ze ook maar het geringste beetje originele denkcapaciteit zouden bezitten, ze toch in zouden moeten zien dat de deplorabele staat waar dit land – en het hele Westen – in verkeert het gevolg is van het feit dat hun denken al 40 jaar de toon zet.

  Eigenlijk zijn het hele domme mensen. Maar ze hebben wel de macht. Heel beangstigend. Dit komt niet meer goed tenzij er heel snel een hele grote wake-up call komt.

  Trump zou misschien die wake-up call kunnen zijn (van islamitische aanslagen worden ze niet wakker, dat hebben ze al bewezen, hoe meer aanslagen hoe harder ze islam verdedigen). Als die werkelijk de bakens verzet. Onze vijanden onze vijanden noemt, en onze vrienden onze vrienden.

  Lees voor de eersten de islam en de globalisten die denken de islam voor hun doeleinden te kunnen gebruiken. En lees voor de tweeden; alle anderen die ook door islam bedreigd worden. Rusland, de christenen in Afrika, de christenen in Pakistan, de hindoes in Kashmir, China met zijn Oeigoeren. Eigenlijk alle bloederige rafelranden van de islamitische wereld. We zouden ons wereldwijd moeten verenigen en islam terug moeten schoppen in het stinkende hol waar het uitgekropen is.

  Liked by 2 people

 9. Als het aan onze elite gaat zijn wij morgen allemaal moslims geworden.

  Liked by 1 persoon

 10. Dit heb ik vanmorgen op Facebook.com/nieuwsblogg geplaatst.

  Verdomme dit klote kabinet moet zijn werk eens goed doen en zorgen voor behoud en bescherming van de Nederlandse CULTUUR EN ZIJN GEWOONTES. Zoniet dan is dit al genoeg rede voor een grote opstand onder de Nederlandse burgers want die zijn het spuugzat om telkens te moeten ervaren dat grote winkelketens het Nederlands Maatschappelijk Klimaat aan het veranderen zijn door de islam hun feesten te ondersteunen met allerlei akties en halalfood. Zij vergeten domweg dat de Nederlandse burger dit niet wil. En foute enquettes gehouden door de mainstream om aan te tonen hoe het dus zit met onze cultuur is olie op het vuur van de islamitische ontwikkelingen binnen Nederland.
  Doe uw werk Overheid en laat rascisme en discriminatie op onze eigen Nederlandse feesten als Sint Nicolaas en Kerstmis achterwege. We hebben door uw beleid al genoeg te verduren.

  foto van Nieuwsblogg.

  foto van Nieuwsblogg.

  foto van Nieuwsblogg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s