Nieuw

Filipijnse president vergelijkt zichzelf met Adolf Hitler

De Filipijnse president Rodrigo Duterte vergelijkt zichzelf tijdens een persconferentie met de controversiële Nazi-Duitsland leider Adolf Hitler, en verklaarde en passant dat hij alle criminelen gaat uitroeien.

Misschien om critici voor te zijn koos hij ervoor om tijdens een persconferentie op vrijdag in duidelijke tekst zichzelf met de Duitse dictator te vergelijken.

– Hitler heeft drie miljoen joden afgeslacht. Er zijn drie miljoen criminelen in de Filipijnen, en ik zou ze graag doden.

– Duitsland had Hitler, de Filipijnen heeft mij. Mijn streven is, zoals iedereen weet, criminelen elimineren. Ik wil een eind maken aan de problemen in mijn land en het voor de volgende generatie redden.

De EU en de VS zijn naar verluid zeer bezorgd over Dutertes meedogenloze tirades tegen de Filipijnse criminele bendes, maar afgelopen vrijdag wimpelde Duterte alle kritiek van zich af.

– Probeer niet te pretenderen dat jullie het geweten van deze wereld zijn. Probeer niet als een soort wereldpolitie op te treden, die bevoegdheid heb jullie niet in mijn land, zei hij met vooral een verwijzing naar de US.

Reuters vermeldt dat 3.000 criminelen in slechts een paar maanden tijd op brute wijze zijn afgeslacht als “vergelding”.  Duterte maakt er geen geheim van dat hij van plan is letterlijk elke crimineel in het land te vernietigen.

Volgens de Filipijnse president wordt hij uitgescholden als “Hitler’s neef”,  een scheldwoord wat hij als een compliment opvat.

Duterte is in 1945 een paar maanden nadat de Tweede Wereldoorlog in Europa eindigde geboren, afgelopen mei is hij met een ruime meerderheid aan de macht gestemd , en is immens populair. Hij ging naar de stembus met de belofte om de macht van de drugskartels te breken, en een einde aan de corruptie in het land te maken,  en won een verpletterende overwinning.

Bron:

http://www.friatider.se/filippinernas-president-jag-ar-vart-lands-hitler

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4400 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

22 Comments on Filipijnse president vergelijkt zichzelf met Adolf Hitler

 1. Shine On You Crazy Diamond!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2016 om 00:14 //

  “met de controversiële Nazi-Duitsland leider Adolf Hitler,” is wel een heel milde omschrijving.

  Like

 3. Ach ja, ik probeer het niet erger te maken dan het al is. Een poging een brug te bouwen tussen verschillende politieke opvattingen. Ik ben een vredestichter.

  Liked by 2 people

 4. Mooi zo’n figuur. Niks pappen en nat houden maar gewoon vol gas afslachten dat vieze drugstuig. Zouden ze eens een voorbeeld aan moeten nemen in de westerse wereld. Die troep maakt alles kapot en er is geen weg meer terug als je verslaafd bent. Heb er geen medelijden mee.

  Like

 5. Als ex-verslaafde vind ik dat toch wel iets te ver gaan. Er zijn meer duidelijk grotere problemen in de wereld dan een snuifje coke.

  Liked by 1 persoon

 6. White Lines, Free base, Don’t Do It!

  Like

 7. Over druks bestaan haast nog meer misverstanden dan over islam lijkt het wel.

  Like

 8. Jammer dat die Duterte niet begint met dat moslimgajes op de Zuid-Filipijnen. Ook al eeuwen ellende mee.

  Like

 9. I can’t remember anything
  Can’t tell if this is true or dream

  Like

 10. Zo, mijn nieuwe portie druks weegt 265 gram. Net op de weegschaal gelegd. Mijn dealer vroeg of ik het zelf even wou wegen en dan liefst vóór ik er aan begin, anders klopt de rekening niet 😛 Eigenlijk is het wat te weinig, want nu heb ik nog steeds wat van hem te goed, en het idee was om eens op nul uit te komen eigenlijk onderling. Dat lukt al jaren niet namelijk 😀

  Ruilhandel. Ik kan het iedereen aanbevelen, er komt geen pinpas, cash, of belasting aan te pas. Fuk de Staat !

  Like

 11. Tijdens mijn studie antropologie aan de UVA werd me trouwens verteld dat die ‘opstandelingen’ in het zuiden, de good guys waren, want commies en tegen het kapitalisme. Terwijl het gewoon smerige islamitische jihadisten zijn.

  Redt het land, breek eerst de universiteiten af en dan pas de moskeeën !

  oh, wacht …

  Liked by 1 persoon

 12. Duchesne // oktober 1, 2016 om 04:38 //

  Drie miljoen criminelen in de Phillipijnen…..toevallig zijn er ook 3 miljoen moslims op vooral Mindao……zou 1+1 toch 2 zijn….

  Over van de pot gerukt gesproken: Erdogan heeft laten doorschemeren Griekenland binnen te willen vallen om de verloren Ottomaanse gebieden weer “terug” te halen….
  Landen die een financiele catastrofe zien aankomen beginnen vaak een oorlog, oorlogen geven macht zonder oppositie en brengen werkgelegenheid. Gezien de hoeveelheid verspreide moslims in Europa en de inzet van het leger in bijvoorbeeld Frankrijk zal Erdogan weinig weerstand krijgen mocht hij Griekenland binnen vallen.de NATO is niet in staat een oorlog binnen de eigen organisatie aan te pakken. Ik vrees dat we een nieuwe fase ingaan qua spanning en ook qua vluchtelingen stroom. Drijf een menigte voor je uit en je hebt een buffer waar niemand verweer tegen heeft. Qua oorlogsindustrie heeft Turkije een heleboel fabrieken met westerse technologie in licentie, plus een aanvoer van olie en grondstoffen, plus de steun van miljoenen moslims overal in de wereld. De 5e colonne heeft landen zoals Duitsland en Nederland in zijn greep, onze politici zijn besluitloze scheiterds en onze legers uitgeholde carnavals optochten. De oorlog word eigenlijk aangekondigd maar niemand doet iets. Nou ja, Engeland heeft vannacht al troepen richting cyprus gestuurd en wil op korte termijn alle Engelsen repatrieeren uit Turkije. Maar dat zal je niet in de pers lezen, net zo min als de groepen moslims die overal in Nederland aan het vormen zijn en nu ook de dorpen terroriseren, niet enkel de steden. Net als je nauwelijks leest over de vele aanrandingen, steekpartijen en andere misdrijven die asiel zoekers en moslims de afgelopen maanden weer pleegden. Het verzwijgen van al die dingen geeft ons een vals gevoel van veiligheid en we slapen door, de klap van het wakker worden zal hard zijn. onze pers is compleet ingepakt en gekocht.

  We zijn verraden door de zogenaamde vrije pers, door onze politici en onze zogenaamde sociaal denkende burgers, eigenlijk de grootste racisten die er rondkruipen.
  De allochtone bendes op straat beginnen zich te roeren, het aftellen is begonnen.

  Liked by 3 people

 13. polderboy // oktober 1, 2016 om 07:19 //

  Probleem schijnt de amfetamine vloedgolf te zijn. Veel overheidsambtenaren schijnen de boel jarenlang op zijn beloop te hebben gelaten: wel kickbacks ontvangen natuurlijk (hoe zoiets gaat, moet men maar aan “Bahama” Neelie Smit Kroes van de EU vragen).
  Helaas zijn het de kleine zichtbare straatdealers die geëlimineerd worden, en blijven de Capones buiten schot.

  T.a.v. de oorlog tegen de schijtjihad is Duterte oprecht. Na zijn aankondiging opo 28-8-2016 het boeventuig aan te pakken, heeft 5 dagen later een terreuraanval plaatsgevonden door jihadhufters in zijn thuisbasis met vele doden tot gevolg, en nu heeft hij een premie gezet op elke dode kankerjihadist. Als je ze levend binnenbrengt, dan krijg je het dubbele. Hup Duterte!

  Ik weet niet of dat ze daar, zoals het Franse vreemdelingenlegioen of de Thaise Rangers, de mogelijkheid hebben om als buitenlander te dienen, maar voor lui die oprecht wat tegen die schijtjihadisten hebben met hun koppensnellen en slavenhandel, zou dat de gelegenheid zijn om voor een wereld met meer mensenrechten te vechten.
  Van lui als Koenders, een parvenu die veel geld verdient door erover te zwetsen, verwacht ik verder geen moer. Een keer “boe” roepen, en weg is die marshmallow Koenders.

  Like

 14. Ik ben het met Fubar helemaal eens , eert de Moro’s in Mindanau en omgeving uitroeien en dan de drugs criminelen dan kan hij voor ons een held worden.Abu Jaja niet vergeten

  Like

 15. Best wel moeilijk hé lucky, begrijpend lezen.

  Dus iedereen die zich met druks inlaat moet dood, daar ga jij geen vrienden mee maken, denk ik.
  Ik steek er nog maar 1 dan.

  Liked by 1 persoon

 16. Rosa Luxemburg // oktober 1, 2016 om 17:30 //

  Kan die President van dat eilandenrijk niet hier wat sociaal fascisten opknopen?.

  Like

 17. Duchesne // oktober 2, 2016 om 12:27 //

  Afgelopen week was erg leerzaam, de documentaire op Canvas ( belgische TV) genaamd “apres Hitler” was een schok. Deel twee komt deze week, maar deel 1 was echt even iets anders dan de geschiedenisboekjes schrijven.
  Heel kort: in Tsjechie werden in 1946 en 1947 slachtpartijen gehouden waarbij vooral Duitstaligen massal werden afgeschoten lang de weg, vervolgens reed men over de lichamen met vrachtwagens. Je ziet de levenden en de doden onder de wielen vooruitgeschoven worden, er is niets van censuur. Alle landen hadden van dit soort opruimingen, ennnamen natuurlijk alle bezittingen over…
  Overal in Europa ging na de oorlog gewoon het afslachten verder, niet een maand na de oorlog maar twee jaar erna nog. De docu gaat in op de situatie in Europa na de oorlog, in gruwelijk detail. Een compleet verzwegen geschiedenis.

  Na het zien van de docu werd me wel helder waarom de Duitsers zo gedwee zijn en zo lang hun land laten overnemen en hun vrouwen laten verkrachten. De volksgeest en trots is er compleet uitgeramd. Miljoenen Duitstaligen uit heel Europa moesten na de oorlog naar Duitsland vluchten, twaalf miljoen kwamen er levend aan. Net als kinderen van jappenkamp gevangenen hebben veel Duitsers ook de trauma’s van hun ouders meegekregen, ik denk dat dit heel erg verklaard waarom Merkel zo ver kan doorgaan. De docu is eigenlijk een must see, voor het eerst is er werkelijk geen censuur toegepast en word er gewoon verteld wat er is gebeurd, zonder iemand te beschermen.

  apres Hitler, franse docu over 1945 en de jaren erna.

  Like

 18. Duchesne // oktober 2, 2016 om 12:36 //

  Ook interresant is het verhaal over de kozakken bij Wenen, juli/augustus 1945, waarbij het Engelse leger met tanks en machinegeweren de kozakken naar de Russen toe dreef, om afgemaakt te worden. Vele vrouwen, kinderen en ook mannen pleegde zelfmoord, het schijnt dat in de vallei waar het zich afspeelde de botten en andere restanten nog gewoon te vinden zijn tijdens het wandelen. Vakantie in Oostenrijk……Stukjes verzwegen glorie van de overwinnaars.

  Oa deze link maar er is voor wie even zoekt een massa info over dit onderwerp te vinden, oa dat de kozakken die waren gevlucht na de Russiche revolutie in Italie werden gehuisvest en in Duitse krijgdienst kwamen om tegen de communisten te vechten. Er is eigenlijk door alle partijen gewoon keihard gemoord, maar de overwinnaars schrijven de geschiedenis en lieden zoals wijlen Lou de Jong vervalsen het nog even voor een heel volk, beloond met koningklijk lintje. En zo rollen we steeds weer in nieuwe ellende, zonder ooit echt onze capaciteiten te benutten..
  Geschiedvervalsing is misschein wel de grootste misdaad tegenover toekomstige generaties.
  http://www.stiwotforum.nl/viewtopic.php?p=70852

  Like

 19. Ik kijk vaak naar Canvas. Goeie films, goeie documentaires. Ook wel vaak politiek correct en postmodern, maar af en toe “vergeten” ze dat.
  In de documentaire après Hitler ook te zien hoe grote stromen terugkerende vluchtelingen die door Duitsland heen moesten, het land plunderden.

  Like

 20. Die kerel begint nou toch wel een beetje irritant te worden, het lijkt inderdaad wel een adolfje.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26785377/__Duterte_richt_pijlen_op_tabak__.html

  Like

 21. Natuurlijk heeft Duterte gelijk. Maar hij pakt ook de jihadisten en moslimfanatici even hard aan. Dat schijnen velen onder ons nog niet te weten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: