Nieuw

Spike in French Jews Immigrating to Israel

USA Today reports: PARIS — Yael Haccoun and her family are Orthodox Jews from the working-class Paris suburb of Sarcelles, but they flew to Israel in late September to start a new life and escape the anti-Semitism around them.

“French people think that it’s natural when Jews are targeted” in terror attacks, said Haccoun, 33, as she waited with her husband and their three children here at the airport. “The fact that the army must protect Jewish schools and synagogues isn’t normal.”

She said her family watched in horror in July 2014 as a demonstration protesting Israel’s war with Hamas turned into an anti-Semitic rampage. Dozens of young men chanting “God is great” in Arabic and “death to the Jews” attacked Jewish-owned businesses with clubs and fire bombs.

Breitbart >>

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Spike in French Jews Immigrating to Israel

  1. Nog beter zal het zijn als Joden Onze heer Jezus Christus als onze messias erkennen, dan hebben ze 100% beschutting ook bij de Vader.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: