Nieuw

Somaliër en Afghaan verkrachten jonge fietssters

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft  de internering bevolen van een 26-jarige Somaliër die terechtstond voor twee verkrachtingen en drie gewelddadige diefstallen. Volgens de rechtbank is de Somaliër niet in staat zijn daden te controleren. Zijn kompaan, een 20-jarige Afghaan, werd tot 5 jaar cel, waarvan 30 maanden met uitstel, veroordeeld.

Aan het uitstel voor de celstraf voor de Afghaan werden voorwaarden gekoppeld. Hij moet zich laten behandelen zodat hij inzicht krijg in zijn persoonlijkheidsstructuur. De jongeman is voor vijf jaar uit zijn rechten ontzet.

HLN >>

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Somaliër en Afghaan verkrachten jonge fietssters

  1. Het gros van onze nieuwe gasten zit op een geestelijk niveau waar wij onze eigen volksgenoten voor in speciale inrichtingen stoppen…..
    Niet toerekeningsvatbaar maar wel in staat van Ethiopie hierheen te komen? Ik mis hier iets. Wat ze denk ik bedoelen is dat het iemand betreft die gewoon compleet geen grenzen heeft en van respect voor anderen nog nooit heeft gehoord. De andere dader moet meer inzicht krijgen in zijn persoonlijkheidsstructuur. Mooi he! Nou snap ik wel waarom de zorgpremie weer omhoog gaat, waarom alle sociale voorzieningen worden afgeschaft. Daarom rotten bejaarden weg in de verzorgingstehuizen, in hun eigen uitwerpselen: omdat we randdebielen uit andere stereken zonodig moeten genezen. Voor het feit dat ze een paar meisjes voor het leven hebben vernield moeten ze eigenlijk al tegen de muur, dus minimaal uit Europa worden gesmeten.

    En wat doet de overhedi, men plaatst deze lieden elders, misschien morgen wel naast u. Godverdomme wat heeft de politiek een teringzooi gemaakt van Europa.

    Like

  2. Niet binnen laten is geloof ik de beste prefentie hier tegen.Daar om Kies Wilders en zijn PVV.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: